Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Relaxare la Dunare

RZV

Postări Recomandate

Cum a venit sezonul ,si dupa ce am avut dureri de cap doua zile in urma deschiderii de la vinatoare,am insistat si am reusit sa ma infiltrez in partida de pescuit a lui Lipoveanu si Matache :grin: & co.....cam 9 persoane in 4 masini.

Vineri la prinz eram incarcati ca niste "magari care este " cu barci,scule,corturi,oale,strachini si gamele,fiecare dupa posibilitati ,si incolonati frumos am procedat la o alergare usoara pe autostrada....

Astral a declinat invitatia asa ca moderator la dispozitie a fost Flash......omul 90km/h,prin tarina de 3 deshte...:ha: am avut impresia ca zburau prea jos,nu mergeau tare,la concurs cu Lipoveanu si noile lui amortizoare groase cit un stilp de telegraf,ce sa mai....niste magnifici!:2dr

Am ajuns la Fetesti...mai departe nu mai stiu,:grin:era praf,soare si sunt amnezic....ideea este ca la 19:00scapasem de povestea cu praful, povesteam in jurul focului si umflam barci,dupa un exercitiu de troliat masina cu A/T din niste sleauri....ca deh,Flash poate sa alege da sa mearga prin noroi de 50 de cm....nu merge cu A/T.

Au urmat doua zile de soare, peste,barci si ciorba de peste.....condimentata de ris si povesti de tot felul pina tirziu in noapte.

Pun si ceva poze ca poate nu ne crede lumea....peste am prins de-o ciorba, am ales citiva de demonstrat la amici ca am prins "exemplare" si restul in balta,la locul lor....:old

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Relaxare la Dunare

Asea.....bah erai invitat.. nu se refuza asa ceva......:ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

:h5cica-i prea scurt....ii place lung....mesajul,pentru forum.....Astrale iar te vad cum mustacesti:ha:

Link spre comentariu

Pai nu te uiti unde trebuie.....nea Viorel -Patrolul ala rosu ,impricinatul,:grin: a adus super tigaia de peste:grin: kilul dintr-o lovitura....

Mai este si dupa sufletul omului,la tine s-au lipit......:ha:

Bah,treb sa vii,ai pierdut trei zile fara riduri......

Link spre comentariu

Salutari lui nea Vioara !:h5Stai tu linistit ca am gustat si eu din tigaia lui lui nea Vioara.....si tine de cum pastrezi tigaia unsuroasa, nu ca altii, sa nu dam nume, care au frecat-o pana la tabla de se lipea si uleiul in ea.......:ha:

La ce poze ati facut, unde naiba era sa-l recunosc....

A fost un an mai de doi lei si cinspe bani, multe iesiri am ratat.....

Link spre comentariu

L-am vazut si pe Matache la "Litro" in parcare, pe autostrada. Era cu voi?

Mai era si un defender cu nr. de Germania SUPER-Dichisit, inclusiv cu roof-tent, dar cred ca era singuratic.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

toata lumea se oprea la Litro .... fie dupa eugenii fie dupa tigari .... RZV si-a aprins 2 deodata .... chiar langa pompe ....

... la intoarcere am intrat si pe Alionte ...sa dam o 'geana' ... ca tot era in drum .....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Apa din Dunare,obligatoriu...altfel nu are gust....asa mi s-a explicat cind am primit 2 galeti sa car apa pt decantat....

Si da,Litro este viata mea..... duminica m-am simtit ca un vierme din ala din "MAN IN BLACK" cind am plecat acasa, nu vroiam decit tigari, red bull, si cafea :ha:

@Koais- Matache a refuzat o plimbare pina la Alionte,pe motiv ca a tot fost, asa ca a plecat cu 30 de minute mai devreme.....nici ei nu mai aveau tigari si bere....:grin:

Link spre comentariu

Fa echipa Ioane. Aici esti pe domeniul meu. Si in afara de asta,plange uleiul ala din motor,pe care l-ai schimbat,de ciuda ca nu afost folosit. La inceputul lunii ne lansam. Nu am reusit sa ajung in delta anul acesta si imi este tare dor de acele locuri.

Link spre comentariu

pun si eu niste poze.sper sa va placa[ATTACH]90623[/ATTACH]

[ATTACH]90624[/ATTACH]

[ATTACH]90625[/ATTACH]

[ATTACH]90626[/ATTACH]

[ATTACH]90627[/ATTACH]

[ATTACH]90628[/ATTACH]

Link spre comentariu

Vineri am plecat si eu in Delta, nu pentru pescuit, ca nu ma atrage. Pe autostrada l-am depasit in tromba pe Lipoveanu (eu goneam nebuneste cu 90 km/h, el abia se misca cu 87 :grin:). Masina-i gemea de scule si echipamente, ma gandesc cum o fi fost la intoarcere, cand s-a mai adaugat si pestele. Ne-am facut si cu mana, tot la Litro (nu va ganditi la porcarii, va rog).

Pun si eu pozele tot aici, ca tot relaxare la Dunare a fost si-n cazul meu.

Link spre comentariu

@membedeep pai man cu cine vorbesti? ca deja aici sunt 3 iesiri diferite,si este super bine asa, continuam topicul....

Eu nu stiu,tot ce pot sa spun este ca de la Fetesti am mers pe un dig, si peste niste balti....si am ajuns undeva iar baietii i-au zis Alionte :grin:

Link spre comentariu

Dar ziceti nene si unde ati fost. In ultima poza zici ca e la Perisor. Dar nu se ajunge cu masina acolo, deci... necunoscut!

Pozele 3, 4 si 5 sunt de la Perisor. Ajungi cu masina, cu conditia sa gasesti Simexuri care sa lase amprente d-astea: :grin:

Link spre comentariu

Pozele 3, 4 si 5 sunt de la Perisor. Ajungi cu masina, cu conditia sa gasesti Simexuri care sa lase amprente d-astea: :grin:

Asta vroiam sa stiu, locul exact! Deci Perisorul nu s-a schimbat deloc! Frumos, la mai multe iesiri de genul asta!!!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare