radu.mugur Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Iese cineva sambata 11 oct la un traseu pe langa (sau la o distanta rezonabila) de Bucuresti? Incerc sa fiu catalizator; nu stiu efectiv trasee deci veniti cu idei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hyadum Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Re: Sambata 11 oct ? Daca e ceva usor care merge si cu cauciucuri de iarna, eu as vrea :) Daca nu lucreaza, mai aduc inca un Jimny. :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Re: Sambata 11 oct ? Iese cineva sambata 11 oct la un traseu pe langa (sau la o distanta rezonabila) de Bucuresti? se iese in fiecare weekend, trebuie sa gasesti un grup compatibil cu tine dpv al dotarilor si aspiratiilor. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Re: Sambata 11 oct ? La o plimbare de o si as participa si eu. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Octombrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Re: Sambata 11 oct ? se iese in fiecare weekend, trebuie sa gasesti un grup compatibil cu tine dpv al dotarilor si aspiratiilor. Ok.. Depinde de tendinta generala. Masina (in cazul meu) oricum poate mai mult decat pot eu momentan. Dotari (mt, troliu etc) si loc de invatat exista. Daca ne strangem doritori vedem ce optiuni avem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliedragosmihai Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Re: Sambata 11 oct ? Daca va veniti in zona de Sud Adunatii -Copaceni Calugareni Comana , pe malul Argesului vin si eu ( IMS ) din pacate momentan nu am ITP dar pe camp merge . Astept Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 (editat) Re: Sambata 11 oct ? Ar merge una mica, as venI plus ca stiu si un loc unde se poate merge cu orice gume se poate testa masina dupa placul fiecaruia.Oricum daca nu apar va trimit la sigur.Este vorba de padurea de la Crucea de piatra pe Dn5 pana in Calugareni.Zona este buna, este o groapa nisipoasa mare dar cu acces usor plus zona de padurd exploatata cu sleauri. Editat Octombrie 8, 2014 de Astral as venI.....de-a ajuns un singur i ! Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
victorm Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 (editat) Re: Sambata 11 oct ? Nu vreti sa facem un Baiului ca tot au postat colegii nostri niste track-uri mai devreme? Editat Octombrie 8, 2014 de Astral 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 (editat) Re: Sambata 11 oct ? Ar merge una mica, as venii plus ca stiu si un loc unde se poate merge cu orice gume se poate testa masina dupa placul fiecaruia.Oricum daca nu apar va trimit la sigur.Este vorba de padurea de la Crucea de piatra pe Dn5 pana in Calugareni.Zona este buna, este o groapa nisipoasa mare dar cu acces usor plus zona de padurd exploatata cu sleauri. Eu zic sa ii duci pe baieti in padurea cu leurda de langa Comana unde ai fost cu noi acum un an.:ha::ha: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?78168-Ati-ruginit-beeeeei!-Hai-la-mocirlealaaaaa! Editat Octombrie 8, 2014 de Alexey86 Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Re: Sambata 11 oct ? Victorme,daca masina e cea din avatar,adica fara troliu,cauciucuri de strada sau AT-uri,reductie stock,blocant spate nema,eu zic sa stai potolit cu trackurile alea din Baiului!:grin: Traseele de mai sus nu au nici o treaba cu drumul de creasta,banal pt orice suv,doar il traverseaza. Aici vorbim de trasee prin padure,pe drumuri de exploatare cu mult noroi si sleauri,pante abrupte si gol alpin ingust.Si a mai fost si ploaie la greu! Atentie mare,sa nu va para rau de bietele masini sau si mai rau! E doar o recomandare colegiala.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Re: Sambata 11 oct ? Baiului varianta normala poate, pe unde umbla Dan, Iulian, Minith este alta treaba.Pana atunci antrenament pe langa Buc. Alexey da, da tot cam pe acolo. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 8, 2014 Partajează Postat Octombrie 8, 2014 Re: Sambata 11 oct ? Salutare desi sunt in lucru cu masina pare foarte tentant ma bag si eu la una mica dar nu detin cine stie ce anvelope asa ca daca va hotarati eu sunt pentru si daca nu fac fata imi iau si bicicleta cu mine :ha: Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliedragosmihai Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Sambata 11 oct ? Salut cum a zis colegu calugareni la padure este mai acesibila pt ceva usor. Si pe malul Argesului este bine am fost ieri in recunoastere sunt drumuri bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Hyadum Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Sambata 11 oct ? Si eu votez Baiului :D Fara noroaie sau paduri cu obstacole mari, traseul normal, pe creasta. Macar avem ce vedea, si fiind incepator si cu masina stoc, nu m-as baga la namoalele de la Calugareni sau cine stie ce mlastina :P :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliedragosmihai Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Sambata 11 oct ? Si eu votez Baiului :D Fara noroaie sau paduri cu obstacole mari, traseul normal, pe creasta. Macar avem ce vedea, si fiind incepator si cu masina stoc, nu m-as baga la namoalele de la Calugareni sau cine stie ce mlastina :P Unde este Baiului ? in ce zona Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Sambata 11 oct ? Munţii Baiului fac parte din Carpaţii de Curbură, fiind situaţi în partea vestică a acestora. Ei ocupă o suprafaţă de circa 300 kmp, în cea mai mare măsură cuprinsă în bazinele superioare ale văilor Prahova şi Doftana. Cea mai mare parte a lor aparţine judeţului Prahova; în extremitatea nordică, câteva culmi fac parte din judeţul Braşov. În vest, limita este dată de valea Prahovei; ea poate fi uşor urmărită privind spre est din Bucegi, de pe culmea Caraiman, de pe marginile platourilor structurale ale Jepilor sau de pe vârful Furnica. Acesta separă munţii Baiului de munţii Bucegi între localităţile Sinaia şi Buşteni. Limita nordică a acestor munţi are un traseu sinuos. Într-o primă secţiune este dată de valea Azugii de la confluenţa cu Prahova şi până aproape de obârşie. Ea îi separă de culmile Clăbucetelor Predealului. Pe tot parcursul, Azuga are o vale largă, adâncită cu 350 - 400 m faţă de Clăbucete şi 400 - 700 m în raport cu principalele vârfuri şi culmi ale Unghiei Mari, Rusului, Neamţului, Cazacului din munţii Baiului. În est, valea Doftanei între pasul Predeluş şi localitatea Trăisteni desparte munţii Baiului de munţii Grohotiş. La început, valea îngustă a Doftăniţei separă culmile împădurite şi orientate vest-est ce vin din vârfurile Paltinu, Neamţu şi Rusu de cele ce coboară din pasul Predeluş şi vârful Priscu. La confluenţa Doftanei cu Muşiţa şi valea Neagră se deschide un frumos bazinet de eroziune diferenţială, cu lunci şi terase largi. La sud, limita munţilor Baiului poate fi trasată pe culoarul creat de adâncirea celor două văi ale Florei, afluenţi ai Prahovei şi Doftanei. La nord de aceste văi se desfăşoară ultimele culmi ale Baiului, cu înălţimi de 1400 - 1600 m, iar la sud un ansamblu de vârfuri şi culmi netezite la 1000 - 1100 m. Contactul dintre ele se realizează prin versanţi cu pantă mare şi o diferenţă de nivel de 350 - 500 m. http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliedragosmihai Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Sambata 11 oct ? Da Da multumesc Din pacate nu pot / nu sunt pregatit pt asa traseu. Ceva usor in sud cum am mai zis da. Depinde ce alegeti voi Astept O zi placuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 (editat) Re: Sambata 11 oct ? Si eu votez Baiului :D Fara noroaie sau paduri cu obstacole mari, traseul normal, pe creasta. Macar avem ce vedea, si fiind incepator si cu masina stoc, nu m-as baga la namoalele de la Calugareni sau cine stie ce mlastina :P Ce nu intelegi? Pana sa ajungi la namolul din filmulete este un loc unde poate sa se dea oricine, este o groapa uscata o fosta balastiera ceva de genul cu maluri de jur imprejur la 1 km de asfalt de dn5.Am spus mai sus ca este un loc bun pentru toata lumea indiferent de masina.Mergi fara probleme este o ocazie buna sa inveti una alta plus ca poti fi tractat mai usor :)))) ....glumesc. Colegul Mugur doreste ceva pe langa Bucuresti probabil din mai multe motive, buget, timp etc.\ Si pe Baiului daca da o ploaie poti avea ceva probleme cu masina stoc, acum doua saptamani s-au rugat baietii din Comarnic sa mergem si greun ne-am strans 9 masini :D. Editat Octombrie 9, 2014 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Sambata 11 oct ? Seara buna domnilor pana la urma se lasa cu ceva plimbare sambata pe langa Bucuresti ce se spunea gen Comana , Arges etc. Daca se hataraste ceva pe aproape eu sunt pentru. Astept propuneri Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu.mugur Postat Octombrie 9, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2014 (editat) Re: Sambata 11 oct ? :wink:Ce nu intelegi? Pana sa ajungi la namolul din filmulete este un loc unde poate sa se dea oricine, este o groapa uscata o fosta balastiera ceva de genul cu maluri de jur imprejur la 1 km de asfalt de dn5.Am spus mai sus ca este un loc bun pentru toata lumea indiferent de masina.Mergi fara probleme este o ocazie buna sa inveti una alta plus ca poti fi tractat mai usor :)))) ....glumesc. Colegul Mugur doreste ceva pe langa Bucuresti probabil din mai multe motive, buget, timp etc.\ Si pe Baiului daca da o ploaie poti avea ceva probleme cu masina stoc, acum doua saptamani s-au rugat baietii din Comarnic sa mergem si greun ne-am strans 9 masini :D. Caphonne, te rog preia fraiele si du-ne undeva sambata, chiar daca eu am inceput threadul. E important sa avem macar unul ca tine, care stie meserie si are chef sa se dea mai de vara si sa invete pe novici. Hotaraste locul, suna adunarea, zi daca luam si gratarele si hai la treaba! Pe de alta parte, din punctul meu de vedere, nu trebuie sa fim lipiti de Bucuresti... Ideea e sa ne intoarcem seara si sa nu fie traseu de competitie, ca nu duc! Editat Octombrie 10, 2014 de radu.mugur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Sambata 11 oct ? Hai Caphonne zi unde crezi tubsa mergem si eu zic sa luam si un gratar cu ceva haleala ca sa nu mancam stiksuri. Seara buna Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Octombrie 9, 2014 Partajează Postat Octombrie 9, 2014 Re: Sambata 11 oct ? Votez pentru un traseu pe apropiere. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iliedragosmihai Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 Re: Sambata 11 oct ? Votez si eu in Sud . Am si gratar si ceva mas. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 (editat) Re: Sambata 11 oct ? Nu sunt eu ala care stie mare meserie nici super masina nu posed doar ca intotdeauna mi-a fost mai bine cand nu m-am dat cocos.Cand m-am dat cocos am venit cu masina de la Cheia troznita.Locul ala l-am descoperit intamplator si este bun de antrenamente.Inainte lumea se antrena pe izlaz la Calugareni doar ca de cativa ani au imprejmuit zona si nu ai voie sa te plimbi pe acolo, se lasa cu politie etc. Eu am o problema si nu va pot garanta ca ajung deoarece am un copil mic ce necesita supraveghere in cazul in care o cheama pe nevasta cateva ore la munca. DAR voi va adunati eu va indic locul va las telefonul si va spun cum sa ajungeti, este foarte simplu :) 0723.538.547 Grigsilviu anunt iesirea si la sectiunea Feroza ca tot incercam noi sa ne vedem poate apare cineva dupa care va transmit indicatii cu locul de joaca. Editat Octombrie 10, 2014 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 10, 2014 Partajează Postat Octombrie 10, 2014 (editat) Re: Sambata 11 oct ? Deci, veniti pe DN5 treceti de targul de animale (pe dreapta )de la Calugareni dupa care treceti un pod dupa care faceti stanga pe un drum de pamant, mergeti inainte aveti un teren de fotbal pe stanga dupa care niste gramezi de gunoaie dupa care intrati in padure si tineti drumul mai bun care face un pic stanga, mergeti in continuare si ajungeti la acea groapa, dupa groapa sunt niste lacuri.Inapoi in curba o sa vedeti prin padure drumurile mocirloase. Editat Octombrie 10, 2014 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate