Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume...

cristibuzatu

Postări Recomandate

Re: 07.06 Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....cu toate emotiile din lume...

pe unde ati alunecat voi la vale am urcat eu cu at-uri (dupa ce s-au rupt lanturile)

iti dai seama ce show de vreo 3 ore am avut nu?

Oho, imi imaginez ca a fost ceva de munca sa urci pe acolo, mai ales cu AT-uri, da' si cand ai iesit sus... :grin:

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cristibuzatu-spune-mi te rog cit de lat e drumul,incap cu Patrolul? Ca de reductii,cauciucuri si troliu nu duc lipsa.

Da lipsa de spatiu ma omoara intotdeauna,e coafata masina pe toate partile!:ha:

Stiu ca nu m-ai intrebat pe mine dar iti pot raspunde "documentat" sa zic asa, pentru ca am fost in urcarea asta si cu un patrol de prin '98 parca cu cauciucuri MT, troliu, chiar si overfendere din alea si nu e nici un fel de problema cu locul. plus ca la intrarea in traseu m-am intanlit si cu jandarmii montani care aveau un isuzu din ala mare cu bena gen Mitsubishi L200 si mai avea si tot felul de chestii care ieseau din bena si nici ei nu au avut nici o problema.

daca te refereai la loc ca si loc de intoarcere...intr-adevar nu prea ai. sunt foarte putine si stramte.

@ Abunea - intr-adevar a fost "show no mercy" urcarea - (era o melodie daca o stiti de pe la slayer de prin anii '94-96'). imagineaza-ti ca am facut aproape trei ore in conditiile in care am mai fost pe acolo , ne-a apucat ploaia pe traseu, dar nu a s-a facut noroi asa repede (de 15-20 cm ca acum) si am urcat in 35 de min!!!!

e o diferenta nu?

Editat de matea bogdan
Link spre comentariu

Stati putin sa nu incurcam borcanele,ca voi v-ati flendurit pe mai multe trasee pe acolo.Eu ma refer strict la traseul Sinaia-Piscul Ciinelui-creasta Baiului. De asta spui Bogdane ca e destul de lat?

Link spre comentariu

Stati putin sa nu incurcam borcanele,ca voi v-ati flendurit pe mai multe trasee pe acolo.Eu ma refer strict la traseul Sinaia-Piscul Ciinelui-creasta Baiului. De asta spui Bogdane ca e destul de lat?

man, din cate imi dau eu seama omul a zis ca coborat in azuga. nu stiu foarte bine muntele dar eu am coborat practic pe unde se termina efectiv drumul de creasta si intra in padure si iese in valea azugii. in niste noroaie maxime. e posibil sa ai dreptate, sa nu fie acelasi traseu. daca e asa imi cer scuze.

Link spre comentariu

Ahh,sigur nu e acelasi traseu,ala de spui tu coboara in Valea Azugii,e alta mincare de peste!:grin:

Link spre comentariu

Ahh,sigur nu e acelasi traseu,ala de spui tu coboara in Valea Azugii,e alta mincare de peste!:grin:

Ai dreptate...cobororare / urcarea in Valea Azugii e alta mancare de peste

Despre Baiului - Piscul Cainelui - Sinaia....ai loc cu "tanculetul" tau, fara probleme. Poate doar niste crengi la inceputul coborarii sa te deranjeze, dar foooarte subtire, oricum. Pe uscat nu ai probleme, dar daca incerci pe noroi, iti spun din start ca te risti maxim. Parerea mea e ca nu prea ai cum sa stai pe roti fara sa fii legat de spate. Ma rog....poate ma insel...

Link spre comentariu

Mda,cam nasolut! Noi ne gindeam sa o facem pe urcare,credeam ca se mai zvinta dar iar au anuntat astia cod galben de ploi si furtuni pt Muntenia de azi pina miine. Spune-mi te rog,portiunea cea mai abrupta e in gol alpin sau in padure?

Link spre comentariu

Ca sa va faceti o idee, prima parte a filmului e inregistrata pe urcarea din Valea Doftanei, pe Orjogoaia parca se numea. Ultima parte e coborarea in Azuga, prin padure.

- O | | | | | | | O -

- O IIIIIII O -

Link spre comentariu

Si ce legatura are cu traseul despre care vorbim?! Orjogoaia am facut-o cred de vreo 10-15 ori iar urcarea din azuga prin padure de vreo 5 ori. Hai sa raminem la titlul topicului.

Link spre comentariu

Si ce legatura are cu traseul despre care vorbim?! Orjogoaia am facut-o cred de vreo 10-15 ori iar urcarea din azuga prin padure de vreo 5 ori. Hai sa raminem la titlul topicului.

Partea cea mai nasoala e in padure....pe o portiune de aprox 200 de metri. Parerea mea e ca poti face urcarea aia din Sinaia fara probleme, daca ai o masina in toate bune, cu reductie ok, fara probleme la alimentare samd ( ma rept cred a suta oara - pe uscat ).

O sa incerc si eu urcarea respectiva...dar doar atunci cand o sa fie uscat total...poate mergem impreuna...undeva pe 27 iulie sau 3 august

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Salut, imi spuneti si mie va rog ce variante de coborare sunt de sus de la releul Azuga in Azuga.La iesirea de acum 3 saptamani de pe Baiului am coborat prin Busteni dupa care ne-am dus pe DN pana in Azuga.Nu am vrut sa ne riscam pentru ca nu am stiut care este treaba pe acolo si am cam ramas asa cu gandul ...

Mentionez ca ma intereseaza o cobarare usoara pentru masini cu cel mult MT.

Multumesc anticipat.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Salut, imi spuneti si mie va rog ce variante de coborare sunt de sus de la releul Azuga in Azuga.

doua variante pe la Cazacu si una pe la Sorica

azuga1.thumb.jpg.fa2c74cc6aa1658fe14a7c695ffaa572.jpg

azuga2.thumb.jpg.8276b46da0e313af1bdf17869228d909.jpg

azuga3.thumb.jpg.28ceb3dadce84fa3baa7b95bcf5a214b.jpg

Mentionez ca ma intereseaza o cobarare usoara pentru masini cu cel mult MT.

e drum de dustere, merge cu MT-uri

Editat de minitehnicusro

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare