davema Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 salutare! acum 1/2 h am primit un tel de la ryder! daca maine vrea cineva o plecare scurta la tabla prin cheia cu cobarare pe la barajul maneciu.....va asteptam! gratare...(nu in cimitire)......la minim 2 /3 km..sau sarmale la ceaun... plecare din blejoi rompetrol la ora 11 fix.... 0722427112 dani daca mai sunt privitori la aceasta ora pe forum! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug SALUT:cl Prezent la 10.30 rompetrol pt. cafea:wink: A .......... am si un zambal la mine,deci ne vedem acolo:banana Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 29, 2010 Autor Partajează Postat August 29, 2010 (editat) Re: tabla butii azi duminica 29 aug inaca mai este timp! @tibone @davema @ryder @lowgear Editat August 29, 2010 de davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug aveti grija la vreme si fiti cu mare bagare la traseu!!! nu este usor urcare dinspre cheia pe ,,udatura,, bafta tuturor!!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug Cand am fost noi mai demult ne-a zis un tip cu Patrolake ca n-avem nici o sansa ca e noroi mare si el n-a putut. Noi am incercat si am urcat. Davema avea fursecurile si doctoru la fel:grin:.Mare lucru sa stii sa abordezi:y. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 29, 2010 Autor Partajează Postat August 29, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug am fost! din cauza ploii ne-am hotarat sa nu mai urcam prin cheia asa ca am luat-o prin slon! lejera urcarea pe o ploie mocaneasca si vant cat cuprinde! eko stie ce model de vant este acolo asa ca....:wink: din drum abia se vedea cimitirul din tabla butii asa ca am mers mai departe! cobararea a fost si ea lejera cu putine alunecari! vreau sa amintesc ca drumul este refacut din slon pana jos la intersectia cu vama buzaului.........asa ca doar putin noroi! am si facut incercare sa urcam spre tabla din drum si chiar nu mai sunt probleme chiar si dupa 4 5 h de ploaie... ravenele de la acea urcare au fost acoperite cred de ceva gen plug sau .ma rog.. conluzia este ca se poate urca din toate partile ! poate un pic mai lejer cu simex dar si cu at ge ranger sau mt gen sahara1 gratar nu s-a mai facut din cauza vremii ci doar o slanina la rece cu ceapa... multumesc tuturor celor care au dat curs invitatiei mele !:tk:cl poze eu nu am facut dar meseriasii au fost si poate mai tarziu va vor delecta cu ceva imagin i si filme! toate bune ! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug imi ploua in gura dupa slanina aia a ta, cu ceapa si paine...:tk sa va fie de bine:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug Bravo baieti!:h5 Astept sa vad pozele cum va distrati fara mine:cr Miercuri sa deschizi statia :ha: poate te prind din Pirinei:bannana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 29, 2010 Autor Partajează Postat August 29, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug stiti ca acolo unde e grasime ............hop si GRASU:ha: p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug :br baieti! Ce ma oftic ca am probleme cu franele! :dr3 Asteptam pozele! :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 29, 2010 Autor Partajează Postat August 29, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug @giorgel pastrez o bucata ptr masterul meu in shufe!!! mi-ai dat-o cu inima buna ca inca este tzipla!!!! in curelusele ei originale!!:ha: caut acum troliu si poate ramane mai mult asa! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 29, 2010 Autor Partajează Postat August 29, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug lowgear a facut azi 980 de poze:ha::ha::ha::ha::ha: chiar sunt curios ce poze baga ryder!!!! astept:old si eu ca voi!!! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug imi ploua in gura dupa slanina aia a ta, cu ceapa si paine...:tk + 1 !! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug Ceva poze si de la mine. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug Inca niste poze. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug Ultima, dar nu cea din urma: grupul temerarilor VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug O scurta selectie a celor 980 poze? :ha: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug O scurta selectie a celor cca 30 de poze facute de mine, lowgear a facut 980. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
low gear Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug sal, legenda cu 980 continua... oricate ar fi fost iata o parte din ele G 300GD W460 short - for sale G 300TD W463 long - for rides KTM 525 EXC - sold Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
low gear Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug ploaia a fost omniprezenta dar, odata cu altitudinea a aparut si ceata G 300GD W460 short - for sale G 300TD W463 long - for rides KTM 525 EXC - sold Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
low gear Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug iar la final, cand am inceputt sa ne cunoastem mai bine, am oprit pt o gustare foarte faina, multumim gazdelor -davema & tibone- la cat mai multe iesiri, cu respect, Low G 300GD W460 short - for sale G 300TD W463 long - for rides KTM 525 EXC - sold Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: tabla butii azi duminica 29 aug Salut. Faine pozele.Ma bucur ca a mai aparut o masina in :cl Ploiesti.Usurel usurel se face gasca mare:banana.Deabia astept sa ajung acasa sa bagam una mica:ypu:ypu.Seara Buna la baieti. Va salut din Andorra din camera de la 2100m :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate