semaca Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 In weekend-ul ce taman a trecut am efectuat o mica descindere in zona Cimpulung de Arges. Amicul Mcbun2 (Mihai Bundoi) si-a termenat Jeepul Cherokee de preparat si il cam manca sa se dea prin locurile natale. Asa ca am plecat sambata dimineata, eu, bineinteles cu M-gelandewagenu'. Am urcat la Iezer, mare si mic; peisaj de mare succes! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 23, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer inca doua imagini Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 23, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer A doua zi, duminica, dupa ce am tras la casa parinteasca din Berevoiesti (da, da, acolo, unde-si tine securitatea arsurile...) a lui Mcbun2, dupa ce ne-am amiresmat lejer cu un vinisor rosu chilian la o fripturica frageda de pork, am purces la drum cu nepotu' universal proaspat posesor de ARO, dornic si el, ca si unchi-sau sa se dea. Copilotul meu a fost celalalt nepot;au mai participat afectiv si doamnele lor. Drumul a fost presarat cu obstacole diverse, surmontate lejer... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 23, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer A fost o iesire spontana, neprogramata, care a iesit foarte bine. Trebuie sa ne reintoarcem in zona caci mai este mult de lucru. Calde salutari la toata lumea ! :) Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer Collega - super iesire, la mai multe!!!!! Poate candva scot si eu troleibuzul la balacit pe acele meleaguri - da un semn daca te mai duci :bean Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer Bravo Don Semaca !... :grin: :rsp :10 :B :h5 :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcbun2 Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer Salut tuturor. Da, fromos ce sa zic. Pentru cei ce nu au fost pe acolo, traseul este Buc, Pitesti, Campulung, Leresti (spre cabana Voina) pana la lacul de la Rausor. Odata ajuns la baraj, se trece pe el si va duceti pe unicul drum existent. Acesta urca pana la Iezerul Mare si Respectiv Taratoasa. Valea pe care apucati se numeste Portareasa. Exista o bifurcatie pe golul alpin care duce spre Curmatura Groapelor, Papau, Obarse, Danciu, Berevoiescu Mic si Berevoiescu Mare, si asa mai departe pana la Transfagarasan. Este un drum pe care l-am facut la pas de mai multe ori pe vremea cand nu stiam ca exista si alta masina inafara de Dacie si Aro. Urcam prin Berevoiesti-Muscel si coboram pe unde vroiam desigur... mcbun2 jeep cherokee xj 1994 de tarla nissan pathfinder 2007 de orash Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcbun2 Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer pictures cu masines mcbun2 jeep cherokee xj 1994 de tarla nissan pathfinder 2007 de orash Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcbun2 Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer inca... mcbun2 jeep cherokee xj 1994 de tarla nissan pathfinder 2007 de orash Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer Bravo fratilor, :h5 , si noi stateam si ne chinuiam de caldura la Buzau :fr :fr . Dati si voi semne cand va mai maninca talpa! :ca :jp1 . Si noi suntem amatori de ... :cort :2dr :x (sau profesionisti :bean ) Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer o pozitie lejera de kamasutra, cum ar spune un prieten.... uite inca o pozitie de kamasutra identica :bean Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 23, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer exact Vitalie, la aceasta pozitie ma refeream! :h5 Lasarea pe o parte a devenit a doua mea natura :grin: Apropos, unde sunt pozele facute atunci de doamnele voastre? Au surprins momente chiar inedite, memorabile... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer Aoleu Semaca daca vede Trooper pozele ai incurcat-o :ha: :ha: :ha: Sa va fie de bine :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer Apropos, unde sunt pozele facute atunci de doamnele voastre? Au surprins momente chiar inedite, memorabile... Cu proxima oazie intentionez sa-le dau lui Mugur pentru DVD-ul intalnirii daca il face (sunt in jur de 2 giga de poze si filmulete) - Daca le vrei separat da-mi un semn si ne intersectam pe undeva sa ti le dau. Numai bine !!! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer felicitari participantilor domnu semaca, ai pus un troliu pe M... f bine, se vede ca ai intentii de a continua iesirile la mai mare forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer Domnilor....jos palaria.... :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer faina iesirea si peisajele !!! sa va fie de bine !!! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iunie 24, 2008 Partajează Postat Iunie 24, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer frumoasa tara avem multumim domn semaca pentru poze (si comentarii :ha: ) frumoasa iesire si felicitari :1 i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 25, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer multumesc tuturor pentru aprecieri si urari! :h5 Ce imi doresc este sa ies cat mai des posibil, nu numai la "organizate" ci si la astfel de "individuale" de cateva masini. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomescurt Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer Salutare tuturor! Eu sunt nepotu' universal pe care il invoca dom' Semaca.Ma simt dator sa completez cu niste poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 25, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer mai nepoate, nepotele! de ce ti-ai ales nickname-ul asta? :P nu era mai bine si mai adevarat si mai simplu....nepotu' !??? fa ceva si vorbeste cu adminul (Max) si rezolva problema! in rest, ma bucur ca promiti, mai baiatule! :h5 mai baga neste poze, ca erau alea mici p'acolo, ca neste japoneze... una, doua-ti bagau fotoni cu blitzu-n ochi! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 25, 2008 Partajează Postat Iunie 25, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer Bun venit nepoate si felicitari pentru iesire, mai ales ca ai mers cu un ARO :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iunie 26, 2008 Partajează Postat Iunie 26, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer felicitari pentru iesire,fain aro mai ai nepoate...sa te tina mult si bine si la cat mai multe aventuri/cat despre acaretu lu' nea semaca felicitari domnule imi place ca nu tii masina la vaselina...si gipu arata meserie poate ne da si noua mcbun2 niste detalii despre cum l-a preparat ... :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomescurt Postat Iunie 26, 2008 Partajează Postat Iunie 26, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer Multumesc pentru urari.Dupa ce o sa il aranjez putin o a fie de mare angajament. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mcbun2 Postat Iunie 26, 2008 Partajează Postat Iunie 26, 2008 Re: blitz - iesire la Iezer Jipu??? L am preparat la mine in batatura. Il am de 2 ani, cumparat in varianta stock. Intai mi am dotat garaju. Truse de chei (oblije germane), compresor, chei pneumatice cu impact, cricuri hidraulice, nimicuri, etc, etc, etc. Apoi piesele. Comandate de pe quadratec.com cu mici exceptii (jantele, ambreajul si blocantele f/s de la daddy jeep ca deja ma luase sictiru de atata import....). Masina a primit: - Kit skyjacker 3,5 complet (arcuri, amortizoare nitrogen, brate, etc) plus unul daystar de 2" (bucse arcuri fata si shackle spate) - toata bucsaraia noua - frane noi f/s plus linii extinse inox warn - directie noua complet plus stabilizator nitrogen, pivoti noi - rulmenti f/s - autoblocante f/s detroit locker - cruci planetare si cardane noi dana spicer - tune up kit motor OEM si set bujii champion balansate - suporti motor si CT - ambreaj centerforce double friction heavy duty - front bumper si troliu warn 9500ti - roof rack pt cherokee - carlig hiden hich cherokee - proiectoare hella - overfendere bushwacker (pe spate inca nu am apucat sa le montez) - cauciucuri mudstar 33/12,5/15 - prezoane inox si antifurt originale - jante aero beadlock 2" backspace 8x15 - bi-xenoane 8000 cd - reconditionat boboc panou bord, indicatoare, schimbat becuri cu led uri - schimbat zemurile in motor (plus dura lube), CV, CT, diferentiale. Pus aditivi teflon la toate. - terosonat complet. - cd player pioneer 4 boxe Aste sunt ce mi am adus aminte acum pe moment. Masina mai are de primit pinioanele si coroanele f/s de la stock 3.55 la recomandabil 4.10 sau mai mare, o statie fixa. De asemenea mai are in dotare compresor T max, Hi lift, troliu manual t max, sufe de toate neamurile, ocheti si toate celelalte acareturi atat de (ne) pretuite in tarla. Valoarea prezenta a masinii cam 14.000 de euroi (4700 pret achizitie si diferenta piesele). Manopera, cum ziceam, a fost hobby ul meu. Probabil ca este departe de fiabilitatea si potenta unei toiota sau a unui patrol, ghe sau mai stiu eu ce. Dar o iubesc asa cum e si ma poarta cu mandrie prin noroaiele patriei. Si si daca ar fi sa ma lase in noroi, va spun eu, tot cu mandrie ma lasa :P :P :p In final doua poze. Ce a fost si ce a ajuns mcbun2 jeep cherokee xj 1994 de tarla nissan pathfinder 2007 de orash Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate