stane Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Scopul a fost cercetarea muntilor Macin combinata cu chiolhanu la cort. Am vrut sa ne asiguram ca lacul Turcoaia mai exista, sa vedem ruinele cetatilor Throesmis si Diogetia, manastirea Cocos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei Super, ultima poza ... Sa va fie de bine! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei Care a fost traseul? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei bravo baieti! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei :bravo ,...faina iesirea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Aprilie 6, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei Care a fost traseul? De la Macin, pe dig pana la Turcoaia, pe sub Priopcea la Cerna, drumul Carapelitului la Balabancea, Nifon-Cocos(un drum prin padure superb), Luncavita,Diogetia,Galati. Or mai fi fost trasee dar nu le stiam.Daca stii zona, varsa idei ca vom mai merge acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei Misto iesirea, pacat ca n-am venit si yo. Ultima poza : Tot Samuraiul este nr 1 :ha: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei foarte frumos :1 ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei Tare frumos. :bravo :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei frumoasa zona LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niva Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei Slendid peisaj ! :bravo Cred ca a fost distractie , dar pe acolo nu-e noroi ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aviatractor Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei avem de toate ...si noroi si stele... si daca ati sti cum merg prin noroi tractoarele de la Off-Road Runner :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei Se pare ca aveti si fani :grin: Sau "cineva acolo sus va iubeste" ? :bravo Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bel Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei Frumos nu am ce spune. Felicitari domnilor :bravo :bravo :10 Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima clipa!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Aprilie 7, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei avem de toate ...si noroi si stele... si daca ati sti cum merg prin noroi tractoarele de la Off-Road Runner :ypu Esti tare omule, nu credeam ca se poate pilota si sa si fotografiezi.Ce mai poti sa faci in acelas timp? :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei :1 :1 :1 Super foto si super actiune :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 7, 2009 Partajează Postat Aprilie 7, 2009 Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei Super iesirea baieti ... :1 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei Alte poze.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat Aprilie 8, 2009 Partajează Postat Aprilie 8, 2009 Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei Si altele... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Aprilie 27, 2009 Partajează Postat Aprilie 27, 2009 Re: 3-5 aprilie in Muntii Dobrogei Care a fost traseul? De la Macin, pe dig pana la Turcoaia, pe sub Priopcea la Cerna, drumul Carapelitului la Balabancea, Nifon-Cocos(un drum prin padure superb), Luncavita,Diogetia,Galati. Or mai fi fost trasee dar nu le stiam.Daca stii zona, varsa idei ca vom mai merge acolo. salutare eu am cutreierat destul de mult zona muntilor macin, mai exista ceva alternative de incercat, Intre Cerna si Horia exista un deal care se cheama dealul Consul e usor d gasit pentru ca e singurul in care se vad niste pereti, in care s-ar putea sa vi se para ciudat, in el este o pestera, (am sa atasez o poza imediat ce o voi gasi am facut-o cu ceva ani in urma) si alta ar fi ca din Horia sa o luati spre Tulcea dupa care stanga spre un sat Alba (in ciuda numelui acolo locuiesc colorati) apoi spre Niculitel si Cocos - Nifon - Luncavita Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate