Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cherokee 2 doors

Marius Lupu

Postări Recomandate

De cateva saptamani m-am apucat de un nou prioect- pregatirea masnii de offroad pentu sezonul 2010.

este vorba de un Cherokee in 2 usi motor 4l HO din 92.

modificari:

troliu fata +spate

roll cage exterior

inaltare 4,5 inch

suspensie spate custom made Trilink si longarm

2 alternatoare

blocant fata detriot locker +planetare hd +raprot 4.88 (dana 30)

blocant spate electrod locker +raprot 4.88 (chrysler 8,25)

roti 33` caut ceva jenti cu beadlock

radiator de racire suplimentar

si alte maruntisuri

SI CEL MAI IMPORTANT CU TOATE ASTEA MASINA ARE 1470 KG CU TOT CU ROATA DE REZERVA

si ceva poze:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 73
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Cherokee 2 doors

cutie automata la care o sa fac ceva modificari:

cutia automata de cherokee (aw4) nu ramane in vieza 1 lucru care este destul de neplacut mai ales pe urcari si coborari. fiind o cutie controlata electronic , cu un mic montaj si cu un buton la bord poti sa o fac sa stea in prima viteza

Link spre comentariu

....blocant spate electrod locker +raprot 4.88 (chrysler 8,25)

.....:

:ha: :ha: :ha: poti sa aduci mai multi blocanti din astia ... care e pretul final?

Sa ai spor, sigur e de urmarit si proiectul asta!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Se spune ca prima dragoste nu se uita niciodata :grin: ,la tine se pare a fi perfect valabila zicala.

Desi multa lume e impotriva modificarii avand la baza Cherokee datorita caroseriei autoportante, eu sunt convins ca va iesi ceva foart ok dar mai ales competitiv.

Ps: Cred ca ti trebuie D ul sa conduci dinasta cu doua usi si dupa cum te descurci nu mi pare ca o sa l obtii prea curand :P

Link spre comentariu

foarte frumos proiectul....asteptam poze din toate etapele care va trece masina.....felicitari.....si o intrebare de ce ai ales 33????si nu 35

nu vreau sa ascund anumite probleme sau puncte salbe sau f slabe ale jeep -ului. una din acestea este puntea fata. Eu sper ca problema planetarelor sa o rezolv cu cele hd. ramane problema diferentialului. Dar am solutia de compromis . Mai cumpar unul de rezerva si gata. 200 $ nu e o suma chiar asa mare.

Tinand cont ca eu la anul vreau sa particip la calasa open 33` urile sun suficiente. Din moment ce am reusit sa castig un trial destul de dificil ( ursus free track) pe 33` deocamdata mergem asa.

Link spre comentariu

Bafta Marius!

Ieri, din cauza ta :grin: , am fost sa vad un Cherokee in ideea sa-l cumpar. Era in 4 usi, motor 4l, cutie automata ... cerea pe el pana in 500 EUR. Era cat pe ce sa incep negocierile (speram sa-l iau mai ieftin), cand am constatat ca era ... 4x2 :P . Habar nu am avut ca cei de la Jeep au scos si asa ceva (4x2). Cat traiest inveti!

Din poze inteleg ca vrei sa obti o distanta cat mai mica intre punti! :bravo

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Bafta Marius!

Ieri, din cauza ta :grin: , am fost sa vad un Cherokee in ideea sa-l cumpar. Era in 4 usi, motor 4l, cutie automata ... cerea pe el pana in 500 EUR. Era cat pe ce sa incep negocierile (speram sa-l iau mai ieftin), cand am constatat ca era ... 4x2 :P . Habar nu am avut ca cei de la Jeep au scos si asa ceva (4x2). Cat traiest inveti!

Din poze inteleg ca vrei sa obti o distanta cat mai mica intre punti! :bravo

nu am unblat la distanta intre punti .De fapt este aceiasi ca la un cherokee lung

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare