abrudila Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Cherokee 2 doors super treaba... poze si de la asamblare.... daca si merge pe cum arata ..... :ypu si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Cherokee 2 doors Frumos, spor la lucru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Cherokee 2 doors mi se pare mie sau tri-linkul este un pic stramb? :P ..si mie mi s a parut un pic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Cherokee 2 doors tri link mai pe seara o sa pun poze cu bratele inferioare misto ideea, mai ales ca masinile astea vin aproape gratis mi se pare mie sau tri-linkul este un pic stramb? :P da intradevar unul din bratele de la trilink este mai lung. Dar diagonalele sunt ok. Azi am terminat si bratele inferioare ( multam FLOW pt ajutor) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Cherokee 2 doors poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Cherokee 2 doors Maine ma apuc de suportii pt arcurile spate si montat amortizoarele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Cherokee 2 doors Maruse, m-am intors, asa ca de maine nu mai lucrezi singur. A venit Mos Craciun din U.K., cu bogatii pentru Defender. Dam drumu' la treaba! Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Cherokee 2 doors tare ! spor la lucru :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Cherokee 2 doors ce arcuri sunt astea ? par cumva progresive,nu este uniforma spirala ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Cherokee 2 doors vad ca avansati la Proiect! BRAVO!!! Maine ma apuc de suportii pt arcurile spate si montat amortizoarele. imi pare rau ca nu pot ajuta si eu :sr sint tot timpul cu placere la Scuderia JeepMania din Halchiu :ypu :ypu :ypu Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 Re: Cherokee 2 doors Azi am terminat si bratele inferioare ( multam FLOW pt ajutor) Cu cea mai mare placere :h5 , daca suspensia lucreaza bine si in teren nu doar acolo in hala asa cum am vazut noi azi, atunci inseamna ca masuratorile si pozitionarile au fost corecte, daca in schimb nu, eu ma fac ca nu stiu la cine a fost ruleta :ha: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Cherokee 2 doors ce arcuri sunt astea ? par cumva progresive,nu este uniforma spirala da sunt arcuri progresive Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Cherokee 2 doors Spor la treaba in continuare :grin: :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Noiembrie 18, 2009 Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Cherokee 2 doors In ritmul asta termini pana la Covasna nu ptr 2010, mai incet dom'le :ha: La suportul tri link-ului pe punte nu mai bagi niste intarituri gen "paravantuiri" spre fata? FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Noiembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2009 Re: Cherokee 2 doors In ritmul asta termini pana la Covasna nu ptr 2010, mai incet dom'le :ha: La suportul tri link-ului pe punte nu mai bagi niste intarituri gen "paravantuiri" spre fata? urmeaza sa ii fac niste intarituri eu vreau sapt viitoare sa fie gata pt trialul de la buc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Cherokee 2 doors Azi am reusit sa pun masina pe roti. Pana la urma am hotarat sa tai aproape tot sasiul spate si sa construiesc altul din teava rectangulara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Noiembrie 19, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Cherokee 2 doors si alte poze cu rezervorul de alfa romeo si pozitionarea rotii de rezerva si a hi lift -ului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 19, 2009 Partajează Postat Noiembrie 19, 2009 Re: Cherokee 2 doors Ce misto sta roata mea de rezerva CHIURUCHIUL PROTO :ha: :ha: :ha: Spor la treaba... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: Cherokee 2 doors Nu da-ti cu pietre :p ! Ce transmisie are? Manuala sau automata? 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: Cherokee 2 doors Nu da-ti cu pietre :p ! Ce transmisie are? Manuala sau automata? scrie mai sus , are automata ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Cherokee 2 doors In ultimele 2 zile am cam somat dar totusi am mai facut una alta la masina. Am terminat cu suportii de amortizoare si am montat franele cu disc in locul celor pe tambur. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cherokee 2 doors am inteles ca masina e gata nu ne lasa in aer :p pune poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Cherokee 2 doors Am vazut masina la Offroad Arena si merge intr-un mare fel :grin: Concurentii de la open or sa aiba o problema la anul,bravo Marius :h5 :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cherokee 2 doors Ilifantu si masina de coafeza cum a fost numita de prezentatorul evenimentului Dani :ha: :P Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cherokee 2 doors Si sapca roz care sa se asorteze cu masina, care fie vorba intre noi nu l prinde chiar rau :grin: :ha: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate