Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti

cobrra

Postări Recomandate

duminica se organizeaza o micro lectie de aventura prin padurile vecine noua ,,ploiesti,, unde troneza imparatul ,,NOROI,, si care prim curajul si ,,barbatia,, de care dam dovada trebuie sa-i impingem o vizita :wink:

nu de alta dar cativa membrii ai gastii au achizitionat ,,simexuri,, si banuiesc ca nu pentru alei pietruite de varf de munte ci pentru lupta cu ravenele mocirloase din padure. (asta daca exista curaj)

revenind la treburi mai serioase ; planul de bataie este in felul urmator

intrare in traseu in jurul orelor 9.30 ca si distanta in km undeva in jurul a max 50-70 km de padure cu renumitul gratar al ploiestenilor:2dr

locatia ceva padure zona seciu incercat de traversat raul teleajan intrare padure cocosesti spre plopeni vizitat dealurile minunate al ,,baicoiului,, .......si teoretic finalizare a aventurii in jurul orelor 17.00.

ca si dotarii sufe obligatoriu gume MT si mult sange.......rece:ha:

aa sa nu uitam ce perpelim..... fiecare dupa buget apropo si ceva lichide:x

lista deschisa tuturor.

Editat de cobrra
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 94
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti

Mai nu suna rau....dar nu stiu ce sa fac cu nunta asta....:dr3

Daca cumva nu stau la nunta pana la 5 dimineata.....vin si eu....

Adica daca vin sun Duminica dimineata si va anunt daca nu sun nu ma asteptati!

:ha3

Link spre comentariu

Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti

aviz amatorilor :wink: nu va asteptati la peisaje turistice. noroi ..padure.. mocirla ...insecte ........waw dar asta sa fie oare placerea???:2dr

a si renumitul gratar off-rodist:ha::ha::ha: incercam sa ne pitim in adancul padurii sa nu ne mai vada .......nimeni:y

Link spre comentariu

Iti sugerez sa ocolesti cocoestiul ca nu prea e nimic fain. Pe acolo ma tot dau eu cu bicla cand ma satur de oras.Cateva drumuri pietruite de sonde principale in rest nimic spectaculos.Nu are altitudine mare...Daca tu sti altele mai faine e bine(sa mi le zici si mie:grin: pls) In spate la Seciu da, e frumos,sunt noroaie destule. Prin Bustenari mai e frumos cu iesire prin Telega :Dsi prin satele vecine cu Bustenari sunt multe paduri misto.

Link spre comentariu

Mai nu suna rau....dar nu stiu ce sa fac cu nunta asta....:dr3

Daca cumva nu stau la nunta pana la 5 dimineata.....vin si eu....

Adica daca vin sun Duminica dimineata si va anunt daca nu sun nu ma asteptati!

:ha3

Sau prin statie pe 16! :2dr

Aoleou!! Am uitat ca tu nu ai statie!:banana

Ne auzim la telefon daca........ avem semnal:ha::ha::ha:!!!

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Sau prin statie pe 16! :2dr

Aoleou!! Am uitat ca tu nu ai statie!:banana

Ne auzim la telefon daca........ avem semnal:ha::ha::ha:!!!

Bine ca ai tu statie.....ai vazut cand am iesit noi 2 ce ai facut cu ea? NIMIC ca nu ai avut cu cine sa vorbesti....:banana

Pana weekendul viitor sper sa fie deja montata si implicit cumparata!:top

Link spre comentariu

Apropo... o statie pt. tine!

serios! vb. la tel.

O am in portbagaj cu antena cu tot!

un kit super din toate punctele de vedere.:h5

La aia se stricase difuzorul.:grin::uameni

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

unde ai nunta?

mugure venim si te luam direct de acolo!

depinde cand se hotaraste cobrra sa plecam:old!

noi te luam si in papion, esarfa si cu bat!

daca este venim sa ducem mireasa la biserica!:ha

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Confirm 100% participarea . Noroi , pazea :)

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

locatia intalnirii va fi anuntata in seara aceasta in jurul orelor 20.00 :wink: obligatoriu cauciucuri MT si sufe :h5

si aparate foto pentru ,,caterinca,,:ha::ha::ha:

Link spre comentariu

locatia de intalnire este ,,peco lukoil,, la iesirea din Ploiesti spre Buzau :wink:

ora de plecare in aventura 9.30 deci ca si intalnire ora 9.00 ar fii de indicat.:wink:

pentru gratare fiecare dupa posibilitati. idem si pentru lichide:x

sa nu uitam de pungi menajere:y

acestea fiind spuse nu ramane decat sa ne vedem .....maine:2dr

o seara placuta tuturor:tk

Link spre comentariu

Cobrra sa nu uiti selectia aia de manele... si boxele alea mari!:banana

deja am achizitionat remorca pentru formatie...... nu ne mai incurcam cu dvd-uri...:ha::ha::ha::ha::ha:

Link spre comentariu

pentru cei ce vin din bucuresti ora de intalnire este de 7.30 fantana miorita:tk

De ce asa de devreme? Puteam ajunge la ora 9 la peco-ul ala dinspre Buzau.

Link spre comentariu

De ce asa de devreme? Puteam ajunge la ora 9 la peco-ul ala dinspre Buzau.

asa au hotarat cei din bucuresti :wink: se navigheaza usor

Link spre comentariu

salutare ... de curiozitate , cine mai vine din Buc ? :)

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

Iar va duceti sa pangariti mormintele eroilor? Pangariti,pangariti ...ne-fievar mila de utilajele voastre ... :uameni

Grataru' nu reprezinta pohta atarnatoare de blesteme ca-i pacat omenesc si-i iertat de bunul Dumnezeu ... ca-l serviti si-l goliti "ad naturam" (adica il mancati si-l cacati in natura)... da tocmai nesatifacerea acelei pohte draciesti de a deranja brostili de la somnu de frumusete taman in miezu' zilei lor libere e delict grav si se pedepseste cu biciurea si cu arsu pe rug ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare