cobrra Postat Iulie 22, 2010 Partajează Postat Iulie 22, 2010 (editat) duminica se organizeaza o micro lectie de aventura prin padurile vecine noua ,,ploiesti,, unde troneza imparatul ,,NOROI,, si care prim curajul si ,,barbatia,, de care dam dovada trebuie sa-i impingem o vizita :wink: nu de alta dar cativa membrii ai gastii au achizitionat ,,simexuri,, si banuiesc ca nu pentru alei pietruite de varf de munte ci pentru lupta cu ravenele mocirloase din padure. (asta daca exista curaj) revenind la treburi mai serioase ; planul de bataie este in felul urmator intrare in traseu in jurul orelor 9.30 ca si distanta in km undeva in jurul a max 50-70 km de padure cu renumitul gratar al ploiestenilor:2dr locatia ceva padure zona seciu incercat de traversat raul teleajan intrare padure cocosesti spre plopeni vizitat dealurile minunate al ,,baicoiului,, .......si teoretic finalizare a aventurii in jurul orelor 17.00. ca si dotarii sufe obligatoriu gume MT si mult sange.......rece:ha: aa sa nu uitam ce perpelim..... fiecare dupa buget apropo si ceva lichide:x lista deschisa tuturor. Editat Iulie 23, 2010 de cobrra Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Mai nu suna rau....dar nu stiu ce sa fac cu nunta asta....:dr3 Daca cumva nu stau la nunta pana la 5 dimineata.....vin si eu.... Adica daca vin sun Duminica dimineata si va anunt daca nu sun nu ma asteptati! :ha3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti suna bine cobrra, daca-mi permite timpul vin si eu ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti aviz amatorilor :wink: nu va asteptati la peisaje turistice. noroi ..padure.. mocirla ...insecte ........waw dar asta sa fie oare placerea???:2dr a si renumitul gratar off-rodist:ha::ha::ha: incercam sa ne pitim in adancul padurii sa nu ne mai vada .......nimeni:y Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Iti sugerez sa ocolesti cocoestiul ca nu prea e nimic fain. Pe acolo ma tot dau eu cu bicla cand ma satur de oras.Cateva drumuri pietruite de sonde principale in rest nimic spectaculos.Nu are altitudine mare...Daca tu sti altele mai faine e bine(sa mi le zici si mie:grin: pls) In spate la Seciu da, e frumos,sunt noroaie destule. Prin Bustenari mai e frumos cu iesire prin Telega :Dsi prin satele vecine cu Bustenari sunt multe paduri misto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Mai nu suna rau....dar nu stiu ce sa fac cu nunta asta....:dr3 Daca cumva nu stau la nunta pana la 5 dimineata.....vin si eu.... Adica daca vin sun Duminica dimineata si va anunt daca nu sun nu ma asteptati! :ha3 Sau prin statie pe 16! :2dr Aoleou!! Am uitat ca tu nu ai statie!:banana Ne auzim la telefon daca........ avem semnal:ha::ha::ha:!!! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Sau prin statie pe 16! :2dr Aoleou!! Am uitat ca tu nu ai statie!:banana Ne auzim la telefon daca........ avem semnal:ha::ha::ha:!!! Bine ca ai tu statie.....ai vazut cand am iesit noi 2 ce ai facut cu ea? NIMIC ca nu ai avut cu cine sa vorbesti....:banana Pana weekendul viitor sper sa fie deja montata si implicit cumparata!:top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Apropo... o statie pt. tine! serios! vb. la tel. O am in portbagaj cu antena cu tot! un kit super din toate punctele de vedere.:h5 La aia se stricase difuzorul.:grin::uameni Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Iulie 23, 2010 Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti unde ai nunta? mugure venim si te luam direct de acolo! depinde cand se hotaraste cobrra sa plecam:old! noi te luam si in papion, esarfa si cu bat! daca este venim sa ducem mireasa la biserica!:ha p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 23, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti sa nu uit ... pregatiti-va aparatele de filmat ca sigur aveti ce:ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Confirm 100% participarea . Noroi , pazea :) Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti locatia intalnirii va fi anuntata in seara aceasta in jurul orelor 20.00 :wink: obligatoriu cauciucuri MT si sufe :h5 si aparate foto pentru ,,caterinca,,:ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Bafta la noroaie gasca 4x4! Astept sa va vad poznele. :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Daca se cauta copilot/fotograf/spectator............prezent! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti locatia de intalnire este ,,peco lukoil,, la iesirea din Ploiesti spre Buzau :wink: ora de plecare in aventura 9.30 deci ca si intalnire ora 9.00 ar fii de indicat.:wink: pentru gratare fiecare dupa posibilitati. idem si pentru lichide:x sa nu uitam de pungi menajere:y acestea fiind spuse nu ramane decat sa ne vedem .....maine:2dr o seara placuta tuturor:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Confirm si eu prezenta!:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti pentru cei ce vin din bucuresti ora de intalnire este de 7.30 fantana miorita:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Cobrra sa nu uiti selectia aia de manele... si boxele alea mari!:banana deja am achizitionat remorca pentru formatie...... nu ne mai incurcam cu dvd-uri...:ha::ha::ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti pentru cei ce vin din bucuresti ora de intalnire este de 7.30 fantana miorita:tk De ce asa de devreme? Puteam ajunge la ora 9 la peco-ul ala dinspre Buzau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti De ce asa de devreme? Puteam ajunge la ora 9 la peco-ul ala dinspre Buzau. asa au hotarat cei din bucuresti :wink: se navigheaza usor Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iulie 24, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti eu unul ma bag la odihna ne vedem maine . o seara buna. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti salutare ... de curiozitate , cine mai vine din Buc ? :) Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 (editat) Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Venim...oricand... Editat Iulie 26, 2010 de mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 24, 2010 Partajează Postat Iulie 24, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Iar va duceti sa pangariti mormintele eroilor? Pangariti,pangariti ...ne-fievar mila de utilajele voastre ... :uameni Grataru' nu reprezinta pohta atarnatoare de blesteme ca-i pacat omenesc si-i iertat de bunul Dumnezeu ... ca-l serviti si-l goliti "ad naturam" (adica il mancati si-l cacati in natura)... da tocmai nesatifacerea acelei pohte draciesti de a deranja brostili de la somnu de frumusete taman in miezu' zilei lor libere e delict grav si se pedepseste cu biciurea si cu arsu pe rug ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Iulie 25, 2010 Partajează Postat Iulie 25, 2010 Re: aventura noroi si multa distractie duminica 25 07 prin padurile vecine din ploiesti Vreau sa vad actiune aici la baieti:ha:. Bagati poze si filme:wink:.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate