Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Apuseni - Arieseni - 29.10-07.11

Forte

Apuseni - Arieseni - 29.10-07.11  

14 membri au votat

1. 1. Apuseni - Arieseni - 29.10-07.11

• 29-31.10 un weekend
    • 29.10-05.11 o saptamana
    • 1-7.11 o saptamana
    • 5-7.11 un weekend

Postări Recomandate

Mai jos prin noi se intelege: Forte + Dna Forte + Ada 8ani + Ari 10ani + Suzuki Jimny standard cu anvelope de iarna! Mi-as fi dorit sa fie Toyota 70, dar aceasta rugineste in Bulgaria!

In perioada 29.10-07.11 este vacanta elevilor din ciclul primar! Noi intentionam sa mergem in Apuseni, la Arieseni, probabil la Vila Vank, mai cautam cazare, conteaza mult pretul, preferam demipensiune! Perioada se imparte asa: weekend 29-31.10, in timpul saptamanii 1-5.11 si inca un weekend 5-7.11! Noi probabil vom sta doar unul din cele 2 weekend-uri si in timpul saptamanii! Daca mai vrea cineva sa vina si prefera unul din weekend-uri ... noi ne pliem pe alegerea lui/lor!

Programul zilnic este urmatorul: mic dejun, plecare la ora 10 de la pensiune, vizitare obiective turistice in zona, intoarcere la pensiune la ora 18 pentru cina, nu luam masa de pranz, pentru ca nu avem timp, vom manca un sandwich sau ce gasim in traista sau ceva specific local ... in fuga!

Zilnic drumul pana la obiectivele turistice sa va face cu masinile 4x4 din dotare, nu vom face extrem, ci doar plimbare! Nu va fi off-road, adica pe langa drumuri, ci doar pe drumuri de tara, de munte, forestiere!

Obiective turistice: http://www.apuseniadventure.ro/muntii_apuseni.html

Am nevoie de cat mai multe informatii din zona, ca sa pregatesc programul! Mi-ar fi foarte utile track-uri GPS! Multumesc anticipat!

In 5-7-10 zile eu sper sa le putem face aproape pe toate, daca ne ajuta si vremea! Sper sa vedem si noi putina zapada!

Link-uri utile:

Casa Padurarului

Mama UTA

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 62
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Apuseni - Arieseni - 29.10-07.11

Invitatia am pus-o si aici!

Deja pot trage cateva concluzii:

- cu Jimny se poate ajunge la toate obiectivele turistice, dar trebuie sa stim unde sunt! Trebuie sa-mi fac temele bine!

- din Cta pana la Arieseni intr-o singura zi este deja EXTREM(700km ~ 14 ore), sunt 3 variante: prima sa plec vineri(29.10) la ora 12.00 si sa dorm pe drum, dar stric primul weekend, a doua, sa plec sambata(28.10) la ora 6 si iarasi stric primul weekend! A treia, poate chiulim vineri(29.10) de la scoala si plecam la ora 6 din Cta! La intoarcere, duminica(07.11) daca plec la ora 10 ... pana luni la ora 8 cand trebuie sa mearga copii la scoala ajungem si noi!

- este foarte clar ca voi sta cat mai mult in zona pentru ca este f.f.departe pentru noi si nu se stie cand mai ajungem pe acolo!

- cu Jimny nu aleg niciodata drumul cel mai bun sau cel mai scurt, dar de aceasta data voi alege drumul cu asfaltul cel mai bun si cel mai scurt: Cta-Buc-Pitesti-Sibiu-Sebes-Alba Iulia-Abrud-Arieseni

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Mai jos prin noi se intelege: Forte + Dna Forte + Ada 8ani + Ari 10ani + Suzuki Jimny standard cu anvelope de iarna! Mi-as fi dorit sa fie Toyota 70, dar aceasta rugineste in Bulgaria!

In perioada 29.10-07.11 este vacanta elevilor din ciclul primar! Noi intentionam sa mergem in Apuseni, la Arieseni, probabil la Vila Vank, mai cautam cazare, conteaza mult pretul, preferam demipensiune! Perioada se imparte asa: weekend 29-31.10, in timpul saptamanii 1-5.11 si inca un weekend 5-7.11! Noi probabil vom sta doar unul din cele 2 weekend-uri si in timpul saptamanii! Daca mai vrea cineva sa vina si prefera unul din weekend-uri ... noi ne pliem pe alegerea lui/lor!

Programul zilnic este urmatorul: mic dejun, plecare la ora 10 de la pensiune, vizitare obiective turistice in zona, intoarcere la pensiune la ora 18 pentru cina, nu luam masa de pranz, pentru ca nu avem timp, vom manca un sandwich sau ce gasim in traista sau ceva specific local ... in fuga!

Zilnic drumul pana la obiectivele turistice sa va face cu masinile 4x4 din dotare, nu vom face extrem, ci doar plimbare! Nu va fi off-road, adica pe langa drumuri, ci doar pe drumuri de tara, de munte, forestiere!

Obiective turistice: http://www.apuseniadventure.ro/muntii_apuseni.html

Am nevoie de cat mai multe informatii din zona, ca sa pregatesc programul! Mi-ar fi foarte utile track-uri GPS! Multumesc anticipat!

In 5-7-10 zile eu sper sa le putem face aproape pe toate, daca ne ajuta si vremea! Sper sa vedem si noi putina zapada!

Link-uri utile:

Casa Padurarului

Mama UTA

Parerea mea este ca te cam incurci cu cazarea in Arieseni:

1. Exista locatii muuuult mai interesante decat Vila Vank in sensul ca zona a plina de pensiuni mai mici, mai retrase si mult mai traditionale. Or acolo gusti cu adevarat spiritul. Preferi "a la carte" sau sa ii spui proprietarului ce vrei sa mananci? Preferi ceafa cu cartofi sau o mamaligutza cu branza si smantana proaspat facute asezonate cu oua de la gradina din curte? Preferi ciorba de burta sau o ciorba de ciuperci dupa reteta traditionala? Plus ca sunt diferente mari de preturi. Din pacate, pentru majoritatea pensiunilor mici te orientezi la fata locului.

2. Anumite obiective turistice sunt accesibile doar la picior. Asta inseamna timp. E de preferat sa te cazezi o vreme si prin Padis sau Cetatile Ponorului (cabana) dk vrei sa le vezi. Altfel, faci 2-3 zile la rand acelasi drum dus-intors cu masina ca sa vezi obiectivele din zona.

3. Garda de Sus sau Albac sunt mult mai interesante ca si aspect general decat Arieseni (parerea mea)

Mai trebuie sa ai in vedere si faptul ca multe din drumurile de acolo sunt forestiere pe care Jimny nu te avantajeaza si va trebui sa mergi incet. Majoritatea sunt facute cu piatra mare sau pur si simplu mergi pe o enorma stanca foarte neregulata. Cu o masina mica tzopai de nu te vezi si vei fi in pozitia de a nu te putea grabi.

Pe langa drumuri nici nu prea ai cum si unde sa mergi acolo. Te vai lamuri la fata locului de ce. Iar dk nu te lamuresti si te tenteaza, parerea mea e sa verifici la picior inainte. E relief carstic! Totul e un mare cascaval din Tom Si Jerry! O gaura in pamant adanca de 2 metri si mascata de iarba e foarte probabil sa gasesti. Eu am gasit-o fara sa o caut prea mult.

Sa aveti la voi apa. Dk ploua, raurile sunt la suprafata. Dk nu ploua trec in subteran.

In rest... peisaje de exceptie. Oameni la fel. Un loc idilic!

Samurai - pentru extrem

Patrol y60 LWB - pentru expeditii

Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place...

Link spre comentariu

Parerea mea este ca te cam incurci ...

Prefer ceafa cu cartofi sau o mamaligutza cu branza si smantana proaspat facute asezonate cu oua de la gradina din curte si o ciorba de ciuperci dupa reteta traditionala!

1. Zi-mi o pensiune "locala" din Arieseni, voi sta de pe 29.10 pana pe 01.11!

2. De pe 1.11 pana pe 5.11 as putea sa stau in Padis sau Cetatile Ponorului! Dar unde?

3. As putea renunta la prima parte de la Arieseni si sa aleg o pensiune la Garda de Sus sau Albac! Recomanda-mi!

Daca tot mergi spre Padis poti trece si prin Rachitele la casa memoriala a lui emil troc boc pardon :ha:

Deja a murit?!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Mi s-a recomand sa mananc la Mama UTA! Imi plac tarifele pentru cazare si demipensiune! V-ati cazat acolo? Este ok?!

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Salutare @Forte si felicitari pt alegerea facuta pt concediu :h5

Eu am fost anul trecut in Apuseni cu ... Matizul !!! bineinteles :grin: si am facut 80% din traseele acelea in conditii de iarna :wink: plus alte trasee ...

Pt inceput pot sa`ti spun ca eu nu am detinut niciodata GPS , in schimb ma bazez foarte mult pe informatie(google) si harti inainte de a pleca undeva. Nu o sa gasesti niciodata mai multe trasee/obiective decat intr-o harta turistica . Asadar, zona respectiva face parte din Muntii Bihor (Apuseni) si gasesti harta muntilor Bihor la orice benzinarie din zona respectiva, sau la vreun obiectiv turistic. Primul pas facut, urmeaza alegerea traseului, care nu este deloc usor, acele obiective turistice pe care tu le`ai postat, fiind pe toata intinderea Parcului National. Eu am stat la 3 pensiuni de`a lungul unei saptamani si cu toate acestea, nu am facut decat un singur traseu la picior. Restul obiectivelor am fost nevoit sa merg cu masina pana la ele(se poate ajunge si la picior dar sunt trasee de 8-10-12h).

Tot ce pot sa spun e ca nu am avut timp intr-o saptamana sa vad tot ce mi`am propus sa vad si in special Groapa de la Ruginoasa, pt ca am trecut pe langa ea in drum spre pestera ursilor si nu m`am mai intors din drum (trebuia sa ma intorc vreo 50km cred).

A fost cel mai cool concediu din viata mea de adult :grin: , adica de cand am inceput sa muncesc ca tot omu` ... zilnic :x. Daca vrei , te pot ajuta cu informatii despre cazare, trasee, poze, filmulete offroad cu Matizul etc.Eu mi-am negociat sederea de 2 zile in Albac la 40 Ron pe noapte :wink: dar eu sunt mai tigan asa :ha::ha:

Bafta multa si iti doresc vreme buna, altfel nu cred ca te vei putea aventura pe unele trasee cu copiii in masina :y :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Din PM:

merci de invitatie. in perioada aia insa trebuie sa merg in Delta la stiuca si nu-mi prea mai raman zile libere la dispozitie.

Legat de obiectivele din apuseni, iti recomand cu caldura urmatoarele:

- cheile Somesul Cald (se poate ajunge cu masina pana aproape de ele, in zona cabanei Varasoaia)

- cetatile Ponorului (se pot vizita cel mai lejer din poiana Glavoi - si acolo se ajunge cu auto foarte usor)

- cheile Galbenei neaparat!!!

- groapa ruginoasa

Toate merg facute cu familia, inclusiv cu copii

Succes

Multumesc!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Eu am fost anul trecut in Apuseni cu ...

Deja incep sa am o imagine, difera mult de ce mi-am imaginat eu! Mi-am propus 2-3 obiective pe zi, cat mai apropiate! Jimny-ul meu iubeste drumurile proaste, dar cu stanci si pietre nu prea s-a intalnit! voi incerca sa stau 2-3 zile la o pensiune sa fac ce este in apropiere si apoi sa merg in alta zona!

----

O prima propunere de program pentru sambata(30.10) si duminica(31.11) am primit de la Whizzy:

DAY 1

Partea 1 Groapa Ruginoasa - e destul de impresionanta

Partea 2 Offroad Pestera Ionele, Scarisoara + alte drumuri de acolo

Day 2

Partea 1 Ghetarul Vartop - drum offroad dragut, mers un pic pe jos, coiba mica, coiba mare

Partea 2 si Cetatile Ponorului cu masina .. daca aflam cam cum e drumul (eu ma bag oricum daca nu ploua si am minim o sansa sa urc )

Nu e nici incarcat programul si facem si destul de multe chestii ... evident mancare etc la iarba verde!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Deja incep sa am o imagine, difera mult de ce mi-am imaginat eu! Mi-am propus 2-3 obiective pe zi, cat mai apropiate! Jimny-ul meu iubeste drumurile proaste, dar cu stanci si pietre nu prea s-a intalnit! voi incerca sa stau 2-3 zile la o pensiune sa fac ce este in apropiere si apoi sa merg in alta zona!

----

O prima propunere de program pentru sambata(30.10) si duminica(31.11) am primit de la Whizzy:

DAY 1

Partea 1 Groapa Ruginoasa - e destul de impresionanta

Partea 2 Offroad Pestera Ionele, Scarisoara + alte drumuri de acolo

Day 2

Partea 1 Ghetarul Vartop - drum offroad dragut, mers un pic pe jos, coiba mica, coiba mare

Partea 2 si Cetatile Ponorului cu masina .. daca aflam cam cum e drumul (eu ma bag oricum daca nu ploua si am minim o sansa sa urc )

Nu e nici incarcat programul si facem si destul de multe chestii ... evident mancare etc la iarba verde!

Eu cred ca ar trebui sa faci o oprire in Bucuresti sa iti fac instructaj! :)

Teoretic, in multe locuri se ajunge cu masina. Practic, nu te gandi ca ajungi intr-o poiana, parchezi masina, te urci pe capota si privesti la o minunatie 10 minute dupa care te retragi in glorie.

Spre ex. Cetatile Ponorului - cel mai frecventat drum "pt. mashinisti" este cel ce duce spre cabana Cetatile Ponorului. La un moment da, drumul forestier intersecteaza poteca Padis-Cetatile Ponorului. Lasi masina si o iei la picior cca 30 min pe o poteca desprinsa park din filme. Mergi in maini, picioare, 4 labe, cum apuci ca totul aluneca si cobori aproape la verticala. Din cand in cand te ajuti de lanturi. Ajungi la Cetati. Dk ai ceva echipament si dispozitie, poti intra in pestera. Nu e indicat in anotimp ploios ca se umple cu apa in 3 minute dk ploua in vf de munte.

Pe de alta parte, trebuie lamurit si ce inseamna Cetatile Ponorului - este "poarte de intrare" a raului in munte. Iesirea se cheama Izbucul Ponorului si e pe partea cealalata a muntelui. Dk vrei sa vezi tot, faci un circuit. Cu alte cuvinte, vizitarea iti va lua intra 1,5-3 ore, mai ales pe vremea asta.

Din aceeasi zona (Padis) ai acces si la Cetatile Radesei. Intr-un fel mult mai spectaculoase pentru ca traseul turistic (poteca) "scurteaza" prin pestera. Intri pe o parte si iesi undeva spre Cheile Somesului. Ca sa ajungi la Cetatile Radesei, margi cu masina de la Padis cam 20 min dupa care alte 20 min la picior si intri in pestera. Cu totul se fac alte cateva ore. (sa aveti lanterne la voi!!!!).

Tot din zona Padis ai acces (partial forestier, partial la picior) spre ghetarul Focul Viu. Asta e un ghetar oarecare dk nu princi momentul oportun. In anumite momente, functie de cum intra soarele "pe fereastra" si cum sunt norii in miscare, se creaza un efect luminos nebun de ai impresia ca toata gheata e in flacari.

Cheile Galbenei: iei drumul de la Padis spre Pietroasa (asta e in pregatire pentru asfaltare adik e forestier bun pe care poti merge cu viteza). Imediat dupa ce ajungi la civilizatie (primele cladiri) e un drum la stanga (vine in unghide peste 90 grade, si e greu de vazut dar are un indicator meschin undeva . Pt asta am track pe Ozi. Iei GPS Babel de pe net si ti-l convertesti pentru ce ai tu). De acolo mai mergi vreo 40 min dupa care lasi masina si o iei la picior. La plecare poti face cale intoarsa si iesi la Pietroasa (spre Pestera Ursilor) sau continui forestierul spre Arieseni. Distanta pe forestier fata de Padis e mare asa ca e indicat sa faci traseul dupa ce ai terminat cu zona Padis, sa nu te mai intorci acolo.

De urcat vei urca pe orice drum "principal" pentru ca toate sunt cu piatra. Pe cel secundare, dk ploua nu ai nici o sansa. Sunt doar doua sleauri prin iarba, cu pante mari si inclinatii laterale. De cele mai multe ori duc spre nicaieri.

Optiune de circuit:

1. cazare in Albac sau Garda de Sus. Aici ai de vizitat:

- Pestera lui Ionele

- Chei (abia m-am trezit, am uitat cum se cheama. Spre Pestera lui Ionele)

- Ghetarul Scarisoara

- Muzeu etnologic

- Rulote/ case unde se prepara la greu placinte cu branza si gem de afine + palinca din belsug

2. De la Scarisoara mergi spre Padis. Acolo ai o gramada de vazut (vezi mai sus). La Padis te poti caza. indicat sa faci rezervare din timp.

3. Spre Pestera Ursilor si ce o mai fi

Zonele de la baza muntelui sunt pline de optiuni de cazare. Eu am abordat-o pe sistemul clasic de expeditie - fara rezervari, fara program strict. Cazare la fata locului functie de cum arata si ce ofera. Pentru 2 persoane nu am platit nciodata mai mult de 100 RON pentru cazare si mic dejun traditional. Fiind vara, am profitat din plin si de cortul de plafon.

Pentru a ajunge intr-un loc sau altul intreaba si localnicii ca drumuri sunt destule.

Exista si trasee mai dure (nu ramai intepenit dar te misti foarte incet) dar spectaculoase. Pe mine m-a ajutat @stane cu ceva track-uri. Le donez dk le vrei. Unul dintre trasee pleaca din Albac, duce pe vf Clujului si iese la Padis. Spuneau localnicii ca masina mea e a doua pe care o vad de ani buni. Era atata piatra/ stanca pe drumul acela incat, am cerut ajutorul unui localnic pt o alternativa ca deja se facea noapte. A demontat gardul de la curtea lui, s-a urcat cu noi in masina si ne-a dus peste deal spre Padis... Orice ai nevoie sau ai nelamuriri - cere ajutorul localnicilor, sunt oameni de exceptie. Ai toate sansele sa primesti si o bucata de slanina afumata pentru drum. Si au reteta buna de afumat! smile%20%2810%29.gif

Samurai - pentru extrem

Link spre comentariu

Iarasi sunt in ceata ... acum plec la Off-road in Dobrogea ... apoi revin la studiu!

Oricum sunt sigur ca o sa fie cea mai tare iesire a mea de pana acum!

P.S. Trebuia sa vin cu voi, data viitoare sa aplici metoda descrisa aici! Din motive de Toyota ... nu am facut nimic toata vara, am asteptat ...

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Fotre, nu te lua dupa Andrei ca no sa-ti obosesti copii si nevasta cu activitati alpino-speologice.Decat daca dispuneti de echipament si aveti abilitati pentru asa ceva. Daca te duci la pesteri si te uiti de departe mai rau iti faci.

Atasez niste track-uri de drumuri de caruta pe culmi,peisagiste.Trebuie neaparat sa urci pe Bihoru Mare.

Daca va cazati la Aurora in Albac veti cunoaste pe seful de ocol din Garda, Lucian Morar, care va invata el unde sa mergeti.(ca sa ma laud-multe le stie de la mine)

Atasamentul mai tarziu ca nu ma lasa.Sau da-mi o adresa de mail.

Link spre comentariu

Sustin cele spuse de @ andrei.mihailov , am ratacit timp de trei veri consecutive in zona . M-as intoarce oricind . Prima data am fost dezamagit de Scarisoara , insa m-a placut grozav drumul pina acolo . Atit de mult incit anul urmator am revenit cu masina . Si am stat in zona aprox 10 zile- o saptamina , fara sa ma plictisesc . Cazare decenta ( in Girda ), inclusiv o piscina micuta , gazde de tot respectul . Iar eu sint un mofturos zgircit .

Mai multe pesteri decit va imaginati .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Nu-i frumos ce zic, dar noi suntem certati cu miscarea ... pentru deplasare il avem pe Jimny! Nu zic sa nu facem cativa pasi pe jos, dar in concediu, in noiembrie cu 2 copii si o tona de bagaje ... as prefera minimul de mers pe jos! Este clar ca timpul alocat de noi, o saptamana, este mult prea scurt pentru a vedea si intelege tot ... asa ca pentru inceput, prefer sa vad locurile accesibile cu masina. Pentru a castiga timp, trebuie sa ma cazez cat mai aproape ca sa evit drumurile inutile de legatura!

La ultimile 2 pesteri vizitate, eu am avut grija de fiica cea mica, dar de 2 ori m-a tinut ea sa nu cad! :ha:

Ai PM cu mail-ul, dar mai incearca sa le pui si aici!

P.S. Inca nu am putut sa inteleg 100% posturile lui Andrei, desi am folosit harta, o foaie de hartie si un creion! Mai studiez ...

Editat de Forte
Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Fotre, nu te lua dupa Andrei ca no sa-ti obosesti copii si nevasta cu activitati alpino-speologice.Decat daca dispuneti de echipament si aveti abilitati pentru asa ceva. Daca te duci la pesteri si te uiti de departe mai rau iti faci.

Atasez niste track-uri de drumuri de caruta pe culmi,peisagiste.Trebuie neaparat sa urci pe Bihoru Mare.

Daca va cazati la Aurora in Albac veti cunoaste pe seful de ocol din Garda, Lucian Morar, care va invata el unde sa mergeti.(ca sa ma laud-multe le stie de la mine)

Atasamentul mai tarziu ca nu ma lasa.Sau da-mi o adresa de mail.

@stane, la Cetatile Ponorului am venit cu mentiunea ca e reiscanta sa intri in pestera dk nu ai experienta si echipament. Majoritatea turistilor se opresc la intrare si le este suficient. Dar si pana la intrarea ai tot ai de mers in conditii nu foarte usoare.

Cat despre Radesei - e traseu prin pestera pentru tot omul. O lanterna este suficienta. Chiar nu trebuie sa fi auzit macar despre speologie ca sa mergi pe acolo.

Samurai - pentru extrem

Link spre comentariu

Abia acum am reusit sa transform plt-urile de la Stane in kml-uri(ptr Google Earth) si apoi in tcx-uri salvate pe Garmin 60CSx! Multumesc mult!

Am insa o mica problema pe Google Earth toate track-urile sunt un pic in dreapta, oare pot sa le mut pintr-un parametru/setare/optiune?

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu

Abia acum am reusit sa transform plt-urile de la Stane in kml-uri(ptr Google Earth) si apoi in tcx-uri salvate pe Garmin 60CSx! Multumesc mult!

Am insa o mica problema pe Google Earth toate track-urile sunt un pic in dreapta, oare pot sa le mut pintr-un parametru/setare/optiune?

Nu te incurca cu nimic. Intelegi si asa care e traseul fiindca e identic ca "forma" doar ca e decalat.

Google e pe langa nu track-urile de la Stane.

Verificare - fa-ti tu un track oarecare pe GE. Cand mergi in Apuseni incarca-l si ai sa remarci acelasi decalaj, de data aceasta fata de realitate.

PS: e mai pregnant in judetul Alba. Pt Cluj GE e mai aproape de realitate.

Samurai - pentru extrem

Link spre comentariu

tare as vrea sa vad si eu traseele de care vorbesti. Am fost in Apuseni acum ceva ani in urma, am "ratacit" pe Poarta lui Ionele si cateva alte locuri. Dar nefiind informat si nici echipat nu am reusi mare lucru. poate intr-o zi voi reveni asa ca tare as vrea sa am ceva trasee facute de cei care cunosc zona.

Multumesc

Jeep Liberty, 2,5 diesel :lr
Link spre comentariu

Trackurile sunt din teren. Earth da o eroare in zonele cu rezolutie mare.Adica fotogramele nu sunt calibrate.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare