Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

gepetto si masina

gepetto

Postări Recomandate

Re: gepetto si masina

nene koala esista doua variante :

mai ca la tara ( vezi masina mea de 1500 euro) adica flex si FLEXX si pe urma puse plasticele care au fost si ele FLEXUITE

sau mai profi (pt masini de 20000 euro)vezi cam ce overfendere are redscorpion pe nissanu lui ala nou

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator koala

Pai eu ziceam de contraaripa ... ce faci cu ea ? ... cum se mai potriveste dupa aia curbura ? ...

PS : Stiu de overfenderele alea, le-am pipait si arata foarte misto ...

Link spre comentariu

Vizitator koala

aaa mai esista si utilajul numit CIOCAN de 2 Kg

Il cunoastem perfect ... e tehnica de Buzau, ca plasa aia :ha: ... am vazut anu' trecut, la intalnirea de la Sibiu, cum "fratii Gheu" au facut loc sub aripa, sa le intre rotile mai bine :ha: :ha: :ha: ... nu mi-a venit sa cred ! ...

Link spre comentariu

Koala, daca vrei sa tai sanatos cu flexul, vei fi nevoit sa renunti la contra-aripa originala, mai bine zis la acele protectii, probabil de plastic, care impiedica apa, noroiul etc. sa infiltreze persuasiv in celebrul tau autobuz.... :mrgreen: :dr3

O solutie respectiv, cea pe care am folosit-o eu, este sa cumperi microporos, un cauciuc special care se foloseste la talpile de pantofi... :id

Acesta se vinde la placi de diferite dimensiuni sau la metraj si se gaseste la magazinele de furnituri de cizmarie.

Il decupezi cu foarfeca si creezi din el noile contraaripi pe noul format dupa "flexuire".

"Opera de arta" nou nascuta o fixezi cu nituri, care au la baza saibe mai mari, ca sa tina mai bine sau cu suruburi daca ai cum sa le prinzi pe partea cealalta, dupa preferinta "artistului".

Ulterior toata aceasta "inginerie" care va arata ca "porcu", dar foarte practica si utila, va fi mascata cu frumoasele overfendere si totul va arata minunat, toti colegii iti vor privi admirativ masina... :banana

Desigur aceasta lucrare, ca orice din lumea asta este trecatoare si va trebui sa o repeti odata cu scurgerea nemiloasa a timpului, sa zicem o data la 2 / 3 anisori... :roll:

Asta e draga Koala, arta cere sacrificii... :roll: 8) :grin: :sm

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Modificari proaspete :

asa ca citem pe aici despre HUB-urile automate/manuale ( sarman' don Koala ) mi-am adus aminte si de calestile mele

Deci Terrano a primit HUBuri manuale AVM , ea saraca din constructie avea niste flanse chioare .Acum ma chinuie o intrebare, teoretic am eliminat o pierdere de energie mecanica , ar trebuii sa-mi scada consumul , dupa cateva mii de km o sa raportez statistica acum pap cam 11-12 in regim urban cu AC

Si un porbagaj de aluminiu pe capota

Ema si-a primit scaune noi , si centuri in 4 puncte

Poze maine daca nu uit

Link spre comentariu

Bine ai venit.

Si tie buna dimineata ,

Am venit de mult :ha: (17 mai 2007)

Dupa avalansa ta de mesaje ,mai mult sau mai putin potrivite ,cred ca ai ceva de vandut si vrei cele 30 de posturi

Daca ma insel , scuze

oricum in regulament era un paragraf care graia asa :

Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda

Succes

Link spre comentariu

:p

Sunteti rai :P

poate omul era obosit si nu a bagat de seama toate detaliile mai putin semnificative :uameni

si eu eram cat pe ce sa urez de bine intr-o noapte domnului koala(parca) :ha:

norocul me a fost ca nu eram suficient de adormit ca as fi starnit amuzamentul vostru si la adresa mea.

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

Vizitator koala

Stati ca nu inteleg, la o adica de ce n-ar putea cineva sa-mi ureze si mie ceva de bine ? ... bai fratele meu, :uameni :banana :ha: :banana ...

PS : Buna dimineata domnu' Geppe si bine ati venit la munca ! ... aceleasi ganduri bune si preacinstitei dumneavoastra insotitoare de bord :ha:

Link spre comentariu

OK

daca e asa transmit tuturor, dar mai ales domnilor KOALA si GEPETTO calduroase urari de bun venit si daca tot e luni va urez sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai placut si relaxant :banana

BAFTA!

It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there!

Auto: TOYOTA 4Runner

Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS

NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA!

Link spre comentariu

Vizitator koala

Paste Fericit si La Multi Ani ! :ha: :ha: :ha: ... v-a deteriorat caldura, asta e limpede ca lumina zilei ... fuga la "recuperare" :x :x :x ...

Link spre comentariu

Profit si eu de aceasta ocazie si le urez un bun venit calduros tuturor celor cu numele de Max,Ursu nanuk,Koala,Gepetto,Tuparu(Cfantana),Trooper,Suzuker,Andi68,Mugur,Miron.......si de ce nu......imi urez bun venit chiar si mie.....respectiv Bogdan4x4.

Iertat sa fiu daca am "scapat" pe cineva.....e de la canicula asta care da multa caldura in jurul ei

Sa traiti si :W

:grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

Vizitator koala

Profit si eu de aceasta ocazie si le urez un bun venit calduros tuturor celor cu numele de Max,Ursu nanuk,Koala,Gepetto,Tuparu(Cfantana),Trooper,Suzuker,Andi68,Mugur,Miron.......si de ce nu......imi urez bun venit chiar si mie.....respectiv Bogdan4x4...

Lu' Andy68 poti sa-i urezi drum bun si far' de spini :ha: :ha: :ha: ... saracu' de el :sr ...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare