landy Postat Mai 28, 2007 Partajează Postat Mai 28, 2007 as vrea sa-mi intorc jantele originale de niva. credeti ca merita? oare agata in aripi la flexari? am cauciucuri 205/80/16 si aripile taiate. in rest totul stock. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 28, 2007 Partajează Postat Mai 28, 2007 cauta un strungar si un sudor bunii :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Mai 28, 2007 Partajează Postat Mai 28, 2007 e mai simplu sa faci distantiere sau sa cauti jante cu ET mai mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 28, 2007 Partajează Postat Mai 28, 2007 daca pui distantiere cistigi niste kg in plus. jante de niva pe 16 cu et mai mare :?: cam rare. o posibila solutie, jante 15 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 daca pui distantiere cistigi niste kg in plus. jante de niva pe 16 cu et mai mare :?: cam rare. o posibila solutie, jante 15 Asculta ce spune nea Gabi, ca stie ce spune, cand ne spunea ca Niva suporta 235 pe R15, am spus toti ca este nebun, insa la Cheia, a venit o Niva cu 235 cu profil Kaiman de la Malatesta, copie Simex Extreme Trakker ....si ce mai mergea masina aia !!!!! :lol: :lol:....si puse pe genti originale de Niva pe 15 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Mai 29, 2007 Autor Partajează Postat Mai 29, 2007 since ma gandeam si la jante de 15. ce s-ar potrivi? si gumele ma gandesc ca 235/70/15 ar fi suficiente Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 29, 2007 Partajează Postat Mai 29, 2007 iti mai repet o data(de ici se vede cum citeste lumea un forum .............)jante de aro sau suzuki se potrivesc la fix, iar gume daca vrei profil de simex pune 215 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Mai 30, 2007 Autor Partajează Postat Mai 30, 2007 notat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 roti pe 15 sau 16 chestie de gust, la mine cu 235 e ok, totusi am avut la efort f. mare cedare de material in sensul ca planetara s-a rupt, raman totusi la ele si incerc sa calibrez efortul, dar 215 e f. bine. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Decembrie 10, 2007 Partajează Postat Decembrie 10, 2007 eu am jenti de suzuki pe 15 si cauciucuri 215x75x15 si merge perfect, asta la 1600cc din '80.la 1700 cred ca merge fara probelme si 235. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Ratiu Postat Martie 28, 2008 Partajează Postat Martie 28, 2008 Re: jantele de niva jantele pe 15 is mai bune pt offroad? ce inseama ET mare sau mic? :sr Lete's rock the show Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator the_player Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: jantele de niva e mai simplu sa faci distantiere cred ca este si cea mai buna solutzie.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: jantele de niva jantele pe 15 is mai bune pt offroad? ce inseama ET mare sau mic? :sr ET-ul este latimea jantei masurata de la prindera pe butuc catre exterior.adica ceea ce-ti rezulta din intorsul jantelor. daca ai ET negativ iseamna ca janta impreuna cu cauciuc ies spre exteriorul masinii.cel putin asa-ti pot explica eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: jantele de niva e mai simplu sa faci distantiere cred ca este si cea mai buna solutzie.. ...dar unii spun ca nu si cea mai fiabila.exista si un topic pe tema asta. unii spun ca se slabesc prezoanele,altii ca se uzeaza rulmentii...altii ca nu sunt probleme.eu personal calculand costul flanselor si al eventualelor posibile probleme am cumparat jante cu et negativ. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate