Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

jantele de niva

landy

Postări Recomandate

daca pui distantiere cistigi niste kg in plus. jante de niva pe 16 cu et mai mare :?: cam rare. o posibila solutie, jante 15
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca pui distantiere cistigi niste kg in plus. jante de niva pe 16 cu et mai mare :?: cam rare. o posibila solutie, jante 15

Asculta ce spune nea Gabi, ca stie ce spune, cand ne spunea ca Niva suporta 235 pe R15, am spus toti ca este nebun, insa la Cheia, a venit o Niva cu 235 cu profil Kaiman de la Malatesta, copie Simex Extreme Trakker ....si ce mai mergea masina aia !!!!! :lol: :lol:....si puse pe genti originale de Niva pe 15

Link spre comentariu

iti mai repet o data(de ici se vede cum citeste lumea un forum .............)jante de aro sau suzuki se potrivesc la fix, iar gume daca vrei profil de simex pune 215
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

roti pe 15 sau 16

chestie de gust, la mine cu 235 e ok, totusi am avut la efort f. mare cedare de material in sensul ca planetara s-a rupt, raman totusi la ele si incerc sa calibrez efortul, dar 215 e f. bine.

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...

Re: jantele de niva

jantele pe 15 is mai bune pt offroad? ce inseama ET mare sau mic? :sr

ET-ul este latimea jantei masurata de la prindera pe butuc catre exterior.adica ceea ce-ti rezulta din intorsul jantelor.

daca ai ET negativ iseamna ca janta impreuna cu cauciuc ies spre exteriorul masinii.cel putin asa-ti pot explica eu

Link spre comentariu

Re: jantele de niva

e mai simplu sa faci distantiere cred ca este si cea mai buna solutzie..

...dar unii spun ca nu si cea mai fiabila.exista si un topic pe tema asta. unii spun ca se slabesc prezoanele,altii ca se uzeaza rulmentii...altii ca nu sunt probleme.eu personal calculand costul flanselor si al eventualelor posibile probleme am cumparat jante cu et negativ.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare