Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cum "ocolesc" bucata inchisa din centura bucurestiului?

ionut73

Postări Recomandate

Salutare

Maine trebuie sa plec din bucuresti sre pitesti pe la 18. Centura e inchisa luna asta intre Chitila si autostrada.

Eu stau in pajura si la ora aia varianta Grant, Lujerului, armata Poporului e exclusa - inseamna mai mult de o ora pana ies.

Alta varianta e sa merg pana la Gaesti si sa ies de acolo in autostrada.

Exista alta varianta de drum decent (plec cu o rulota) ca sa evit centura blocata?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cum "ocolesc" bucata inchisa din centura bucurestiului?

Pleaca din Pajura si vrea sa aunga in Pitesti.Nu prea exista alte variante.Oricum ai merge prin Bucuresti iesi in militari.Cred ca mai exista si alte iesiri spre autostrada inainte de Gaesti

Link spre comentariu

Pleci din Pajura,o iei pe Chitila,treci de capatul tramvaiului,treci de giratoriu unde s-a inchis podu',treci de urmatorul giratoriu,tot inainte,treci de urmatorul pod,o sa vezi Den Braven pe stanga,tot inainte,treci si podu care vine,faci stanga imediat si te orientezi dupa indicatoare sa iesi in Dragomiresti Vale,pe urma tot inainte si iesi exact la podul ala care face legatura cu Chiajna.

Daca nu te descurci ,intrebi pe acolo,eu fac drumu asta aproape zilnic.

Link spre comentariu

Vizitator SDM Assistance

el a spus ca este inchisa portiunea dintre chiajna si autostrada,deci nu este bine cum ii spui tu.

inainte de titu este un drum la stanga,spre corbii mari,care iese la km.49 pe autostrada,dar nu stiu cat este de bun.eu am fost pe el acum multi ani,si nu era prea bun,dar poate de atunci l-au reparat.

Link spre comentariu

Daca o ia pe unde am zis eu,iese pe podul de la Chiajna. Tot traseul indicat de mine e numai asfalt si e tranzitat de foarte multe masini si camioane,de asemenea.

Portiunea unde se lucreaza este podul de la giratoriu din Chitila,langa Remat. Acolo o sa se faca un pod peste pod,fiind continuarea centurii vechi a Bucurestiului.

SDM - mai citeste odata ce-am scris eu mai sus si pe urma sa faci afirmatii

[ATTACH]86842[/ATTACH]

Ai si harta,acum

Editat de Sefulik
Link spre comentariu

Merci Shefulik - o sa ma interesez daca e deschisa portiunea dintre chiajna si autostrada; in anuntul initial spuneau ca se inchide toata centura intre Chitila si A1. Daca nu e inchisa bucata Chiajna - A1 e f bine cum zici tu.

Merci SDM - o sa merg pana la Gaesti ca acolo stiu sigur ca e ok iesirea in A1

Link spre comentariu

Pleci din Pajura,o iei pe Chitila,treci de capatul tramvaiului,treci de giratoriu unde s-a inchis podu',treci de urmatorul giratoriu,tot inainte,treci de urmatorul pod,o sa vezi Den Braven pe stanga,tot inainte,treci si podu care vine,faci stanga imediat si te orientezi dupa indicatoare sa iesi in Dragomiresti Vale,pe urma tot inainte si iesi exact la podul ala care face legatura cu Chiajna.

Merci Shefulik - o sa ma interesez daca e deschisa portiunea dintre chiajna si autostrada; in anuntul initial spuneau ca se inchide toata centura intre Chitila si A1. Daca nu e inchisa bucata Chiajna - A1 e f bine cum zici tu.

Merci SDM - o sa merg pana la Gaesti ca acolo stiu sigur ca e ok iesirea in A1

Da, pe bucata asta se poate merge, Chitila, Sabareni, Bacu, Dragomiresti Deal sau ( Zurbaua, Dragomiresti Vale) pod Chiajna..

Bucata Chiajna A1 nu este inchisa.

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

Si eu il fac zilnic. Cum de nu ne-am intalnit?:2dr

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Eu cu un Wrangler negru cu soft-top verde (numar de CT) sau cu un C-Klasse negru (numar de B).

O sa ma uit mai atent si daca te reperez, iti fac semn.

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Pentru cei interesati, s-a deschis podul/pasajul de la Chitila, de pe centura.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare