Max Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 In sfarsit, dupa mai multe tentative, am reusit ca sa intru in posesia unei Toyota Landcruiser BJ42. De cateva minute am ajuns cu ea acasa. Momentan e inca pe platforma. Voi pune maine poze pe lumina si voi veni cu descrieri a starii de acum si a ceea ce vreau sa fac din ea. Deocamdata pun niste poze de la vanzator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. :1:1:1:h5 F tareeee !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 (editat) Re: Mi-am mai implinit un vis. Felicitari!!! Sa ai parte de ea si sa o stapanesti sanatos. Foarte misto arata, parca acum a iesit din fabrica. Tare sunt curios ce o sa iasa. Felicitari inca odata:y:y:y Editat Martie 28, 2014 de Astral SUNT ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=856522&viewfull=1#post856522 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. :br @Max !! Rosie ca focu` sa`ti surada norocu` :wink: ... Asteptam si urmarea :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Arata foarte foarte foarte foarte bine!!!! S-o stapanesti sanatos, si sa te bucuri de ea, pt ca o meriti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 (editat) Re: Mi-am mai implinit un vis. Ff frumos :br....astepta-m restaurarea :h5 Editat August 12, 2010 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefaniordan Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Super. Sa o stapanesti sanatos si sa-ti aduca multe satisfactii. 2008 Jeep Patriot 4x4 2.4 L, FD1, North Edition The Earth is covered 70% by water, Jeep covers the rest Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
surgeon21 Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. :1 Felicitari si sa te poarte sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Pfuaaaiiii,ce faina e...sa o stapanesti sanatos:h5Numai cand ma gandesc ce o sa faci tu din ea si se zbarleste pielea pe mine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Dar acuma ...eu ca cioara....parca era pe undeva p-aci de vanzare ... Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 (editat) Re: Mi-am mai implinit un vis. Dar acuma ...eu ca cioara....parca era pe undeva p-aci de vanzare ... Pai da....si s-a vandut....uite-o aici !!! Editat August 12, 2010 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. De ce e modelul asta de Toyota atat de "bun" ? Am vazut un nene care l-a reconditionat complet si mai departe? E asa de fiabila,bine facuta,masinutza asta? Eu sunt la curent cu Mitsu dar la Toyota,numai din vazute. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. De ce e modelul asta de Toyota atat de "bun" ? Am vazut un nene care l-a reconditionat complet si mai departe? E asa de fiabila,bine facuta,masinutza asta? Eu sunt la curent cu Mitsu dar la Toyota,numai din vazute. :grin: Este heavy duty , este o masina foarte simpla si ca orice lucru simplu si bine facut sansele de a se strica ceva sunt foarte mici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Este genul ala de masina pe care o lasi nepotilor daca ai grija de ea, simpla si eficienta, clasica si robusta. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. sincere felicitari, Max. Sa ai parte de ea! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jaker75 Postat August 12, 2010 Partajează Postat August 12, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Este genul ala de masina pe care o lasi nepotilor daca ai grija de ea, simpla si eficienta, clasica si robusta. gen samurai.. Sa o stapanesti sanatos :ca----->>>:jp1--->:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maurizio Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Numai pt ca este un vis ... implinit este o mare bucuria!!! nu importa care a fost idea , cat ai cautat , cat ai platit, sare iei si mai departe..... ai reusit sa faci te tai propus si visat!!! falicitari:br acum incepa fasa 2 al visului.............. puni niste poze in lucrare!! CIAO tel. 0785 366 599 (mauri) dreamservice2005@yahoo.com Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar ESTOTE PARATI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matake70 Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Super tare,!!!!Si sa o stapinesti sanatos !!!!!! si nu in ultimul rind Spor La Treaba,pentru ca banuiesc ca urmeaza un proiect spectaculos !!!!!!:br FJ40, 4.2, `77 HZJ75, PICK-UP, 4.2D, `96 KZJ78, 3.0TD, `93 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Felicitari Max! Sa o folosesti sanatos,am sa o vad live cit de curind:wink: :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Felicitari Max-ule, ma bucur ca in sfarsit ai reusit ceea ce iti doresti foarte, foarte multa vreme, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea, cat mai mult cu putinta .... O intrebare am insa, o vei modifica asa cum spune-ai pentru extrem sau doar o vei aranja mai de OPEN ?? Chiar sunt curios sa urmaresc acest proiect !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. De ce e modelul asta de Toyota atat de "bun" ? Am vazut un nene care l-a reconditionat complet si mai departe? E asa de fiabila,bine facuta,masinutza asta? Eu sunt la curent cu Mitsu dar la Toyota,numai din vazute. :grin: Salut, Asa ca si informatie, acesta este modelul de Toyota, pe care japonezul a facut-o dupa modelul american de Jeep Willys (modelul militar), ca si fiabilitate, asa cum spuneau si colegii mai devreme, "cu cat mai simpla cu atat mai fiabila". Am acasa un filmulet cu istoria Toyota unde un american cu acest model, nivel de echipare standard (asa cum a facut-o americanul), a facut cateva zeci de mii de kilometri intr-o expeditie, si s-a intors cu masina acasa fara a fi avut probleme majore. Intr-un episod de la Top Gear, unde cei trei magnifici traverseaza jungla cu un Range R. , un Samurai si o Toyota 40, vei observa ca cea care trece prin toate testele este Toyota, pacat de finalul mai putin fericit al episodului, unde masina a avut un sfarsit discutabil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bodhi Postat August 13, 2010 Partajează Postat August 13, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Bv Maxule! Super tare. Sapt viitoare ajung prin BM si poate trec sa o vad. Daca ai nevoie de ceva din Buc., suna-ma :cl Suzuki Jimny Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 13, 2010 Autor Partajează Postat August 13, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Azi , fiind foarte ocupat, nu am avut timp ca sa dau jos masina de pe platforma dar maine sigur o fac. Masina este in stare excelenta tinand cont de vechimea ei. Tablaria are cateva locuri afectate de rugina dar mult mai putine decat am crezut eu ca vor fi. Interior este impecabil si cu toate manetele, clapetele, butoanele etc, functionale. Masina va suferi urmatoarele modificari: - Reparatie completa caroserie. Caroseria ramane in varianta originala fara modificari. - Sasiul va fi sablat si vopsit. - Inlocuit motorul 3500 diesel 4 cilindrii cu un 4000 diesel cu 6 cilindrii - inlocuit cutia de viteze si cutia de transfer (daca va fi necesar, inca nu stiu) - Inlocuit punti cu cele de le HJ60. Sunt tot HD dar mai late. Nu mai am nevoie de flanse. Rapoarte 4.11 - Montat roti de 37x12,5x15 cu beadllock - montat rollcage interior. Voi face si un soft-top pe care sa il montez peste rollcage - montat snorkel - construit praguri - construit bara fata - Montaj priza de putere PTO si troliu mecanic. Va fi o masina de agrement pentru trasee de tip open. Sursa de inspiratie: http://64.251.10.3/nimg/2007/01/article_9118-img_4.jpg http://www.offroaders.com/directory/custom/images/TLC-Icon-1.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. o masina super faina. spor la treaba AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Poate sunt subiectiv, dar e cea mai faina forma de caroserie pentru o masina de teren. Cate Toyote mai ai, Max? Le mai sti numarul? :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate