Lipoveanu Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. hmmmm ... ce o sa mai stai noaptea treaz pe la 03-04 dim .... ca se termina licitatiile pe America .... ( mai stiu eu pe unul de-mi batea mereu in geam pe la orele alea ......" scoala bah !!! ca avem licitatie ...!!!'' cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Am vrut sa incep montarea motorului original al masinii dar am constatat ca chiulasa este fisurata si, din pacate, nu se poate repara. Daca era buna, in doua zile masina era functionala. Oricum vreau ca sa pun motor de 4L dar pt asta se pare ca trebuiesc facute modificari importante. Mi-ar fi placut sa ma dau cat mai repede cu masina. :( In primul rand felicitari pt achizitie ! ... nu mai stiu in ce post era de vanzare ca sa mai stiu starea actelor masinii, asa ca te intreb o "intrebare": ... nu te-ai gandit efectiv la o restaurare si o inmatriculare pe retromobil ? ... eu mai deraba zic ca asta ar fi farmecul .... nu gasesti o chiuloasa pt ea.... i-a incerca sa vb cu nasu' mare... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. In primul rand felicitari pt achizitie ! ... nu mai stiu in ce post era de vanzare ca sa mai stiu starea actelor masinii, asa ca te intreb o "intrebare": ... nu te-ai gandit efectiv la o restaurare si o inmatriculare pe retromobil ? ... eu mai deraba zic ca asta ar fi farmecul .... nu gasesti o chiuloasa pt ea.... i-a incerca sa vb cu nasu' mare... Multumesc Laur. Masina nu are acte. O voi face strict pt agrement in teren si , unde va fi cazul, o voi duce cu platforma. Nu ma intereseaza ca sa o inmatriculez, cel putin nu in Romania. Mai am inca doua Landcruisere inmatriculate in Romania la care impozitul e 53 de milioane pe fiecare/an. In nici un caz, nu doresc sa mai dau ban DEGEABA statului roman. Nationalistii care vor ca sa ma judece pentru asta pot sa ma pupe ...undeva. Nu ma intereseaza nici sa fiu la cheremul cuiva din Retromobil care sa imi impuna cum sa fac masina ca sa imi dea certificatul care sa imi permita inmatricularea. Cat despre chiulasa, am luat legatura cu o firma care se ocupa cu reconditionari de asa ceva care mi-a spus ca nu se poate suda. Cel putin nu in conditii de siguranta si garantie. Chiulasa prezinta fisuri in dreptul fiecarui piston intre supapele de admisie si cele de evacuare. Oricum, il sun maine si pe Nasu Mare ca sa il intreb. Mersi de pont. Am gasit chiulasa noua in Londra cu 240 de lire (un pic peste 290 de euro). Incerc sa o iau pe aceea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Milan Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 (editat) Re: Mi-am mai implinit un vis. Max draga.Am lipsit o vreme de pe forum si cum am intrat ti-am remarcat isprava(stiam ca o vei lua pana la urma).In primul rand felicitari dar nu in ultimul rand nu ma pot abtine sa-ti spun ca esti enervant cu alea 5 trepte (de care stii bine ca eu nu am parte) la fel servodirectia.Cu toate astea ma bucur sincer mult pentru tine.In privinta chiulasei,intra pe coduri si afla daca nu cumva este la fel chiulasa de B 3000 cm3,mai am eu una perfecta fara gram de fisura.Poate te ajuta.Am si o poza.Daca-i la fel da-mi un telefon ca o rezolvam.Noroc.:2dr Editat Septembrie 6, 2010 de Milan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Max draga.Am lipsit o vreme de pe forum si cum am intrat ti-am remarcat isprava(stiam ca o vei lua pana la urma).In primul rand felicitari dar nu in ultimul rand nu ma pot abtine sa-ti spun ca esti enervant cu alea 5 trepte (de care stii bine ca eu nu am parte) la fel servodirectia.Cu toate astea ma bucur sincer mult pentru tine.In privinta chiulasei,intra pe coduri si afla daca nu cumva este la fel chiulasa de B 3000 cm3,mai am eu una perfecta fara gram de fisura.Poate te ajuta.Am si o poza.Daca-i la fel da-mi un telefon ca o rezolvam.Noroc.:2dr Din pacate in programul de piese imi arata ca chiulasele nu au acelasi cod deci nu sunt la fel. Potrivesc multe piese cum e de exemplu capacul de sus dar chiulasa si garnitura de chiulasa sunt diferite. Banuiesc ca diferenta este din diametrul cilindrilor. Motor B Manufacturer Toyota Displacement 3.0 L (2977 cc) Cylinder bore 95.0 mm Piston stroke 102.0 mm Cylinder block alloy cast-iron Cylinder head alloy cast-iron Valvetrain OHV Fuel type diesel Motor 3B Manufacturer Toyota Displacement 3.4 L (3431 cc) Cylinder bore 102.0 mm Piston stroke 105.0 mm Cylinder block alloy cast-iron Cylinder head alloy cast-iron Valvetrain OHV Fuel type diesel Multumesc oricum pt ajutor. Imi pare rau ca am ratat la mustata un motor complet 3B de pe ebay. Ieri s-a terminat licitatia dar nu am putut ca sa ofer prea mult si a fost altul mai smecher. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Milan Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Nu am mai masurat,am pus ruleta si-ti dai seama singur de cote aproximativ.Lungimea totala si latimea sunt cu siguranta la fel,cota de diametru a garniturii de chiulasa cu siguranta se incadreaza fara sa obtureze vreun orificiu de apa sau ulei,rampa este la fel,cred ca si orificiile suruburilor de strangere,mai ramane sa verifici daca se suprapun celelalte.Imi dai un telefon daca bate aproximativ,ne luam sublerele in mana si comparam cotele exact.Poate ai noroc.Am intalnit la un audi 3 chiulase cu coduri diferite care se potriveau pe acelasi motor.Poate merge si in cazul asta.Noroc.:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Se pare ca chiulasa ta are cate o gaura in plus langa fiecare cilindru. Sunt curios ce rol au gaurile in plus (fata de cele din chiulasa mea). In prima poza e garnitura ca sa comparam. http://www.club4x4.ro/service/chiulasa/c1.JPG http://www.club4x4.ro/service/chiulasa/c2.JPG http://www.club4x4.ro/service/chiulasa/c3.JPG http://www.club4x4.ro/service/chiulasa/c4.JPG Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RALLYMAN Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 (editat) Re: Mi-am mai implinit un vis. Dar ce are chiulasa aia a ta ? ... este undeva fisurata ? ... de ce nu incerci sa-i iei o fata dreapta si sa pui o garnitura mai grosuta ca sa compenseze ... desigur dupa o slefuire si pasuire a supapelor ... din poze nu se vede sa aiba vreo fisura ... decat ca este foarte ruginita pe suprafata de etansare si necesita luat un ,,span'' maricel ... garnituri stiu ca se faceau din cupru pe comanda la ce grosime vrei ... ideea este sa nu atinga supapele in pistoane, nu e vorba de marire a compresiei ca se compenseaza cu uzura cilindru-piston ... Editat Septembrie 7, 2010 de RALLYMAN Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994 Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003 Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003 De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Milan Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. M-am dus afara si am studiat problema.Uita-te cu atentie si vezi ca doar garnitura are o gaura in plus,nu si chiulasa.Chiulasele sunt absolut identice.gaura care-i in plus pe garnitura mea nu are nici un rol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Dar ce are chiulasa aia a ta ? ... este undeva fisurata ? ... de ce nu incerci sa-i iei o fata dreapta si sa pui o garnitura mai grosuta ca sa compenseze ... desigur dupa o slefuire si pasuire a supapelor ... din poze nu se vede sa aiba vreo fisura ... decat ca este foarte ruginita pe suprafata de etansare si necesita luat un ,,span'' maricel ... garnituri stiu ca se faceau din cupru pe comanda la ce grosime vrei ... ideea este sa nu atinga supapele in pistoane, nu e vorba de marire a compresiei ca se compenseaza cu uzura cilindru-piston ... Nu se vede in poze dar, din pacate chiar este fisurata intre supape plus alte fisuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. M-am dus afara si am studiat problema.Uita-te cu atentie si vezi ca doar garnitura are o gaura in plus,nu si chiulasa.Chiulasele sunt absolut identice.gaura care-i in plus pe garnitura mea nu are nici un rol. E destul de clar ca e la fel. Asta e un lucru bun pt mine. :grin: Mai ales ca am comparat si dimensiunile. Vezi cum o impachetezi si trimite-o te rog. Iti dau adresa in PM Eventual daca cineva are drum pe traseul Sibiu-Baia Mare si poate sa ma ajute, ar fi beton. Parca mi-e frica ca sa nu joace vreun curier fotbal cu ea. :grin: Mersi Emil. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crcul Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Salut, daca totusi se ajunge sa ai nevoie de o garnitura mai groasa ..sau oricum diferita de ce gasesti in comert..in Galati exista un atelier unde un nene in varsta f f f priceput face garnituri la comanda.( tabla + clingherit + tabla)...lucrarile ies din mana lui perfecte. Daca e nevoie pot sa fac rost de nr omului sau poate te ajuta baietii din Galati. Spor ! La sfarsit de drum..asfaltat..:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Salut' date=' daca totusi se ajunge sa ai nevoie de o garnitura mai groasa ..sau oricum diferita de ce gasesti in comert..in Galati exista un atelier unde un nene in varsta f f f priceput face garnituri la comanda.( tabla + clingherit + tabla)...lucrarile ies din mana lui perfecte. Daca e nevoie pot sa fac rost de nr omului sau poate te ajuta baietii din Galati. Spor ![/quote'] Am garnitura metalica noua. Voi monta momentan motorul cu chiulasa mea chiar daca este cu probleme si va sufla dar vreu sa mearga motorul cat sa manevrez masina prin curte si in garaj. Cand voi putea, o sa imi iau o chiulasa noua. A...am uitat ca sa va spun. Si chiulasa lui Emil este crapata la fel cu a mea. :( Decamdata m-am apucat ca sa demontez hardtopul si usile. Urmeaza sa bag masina in garaj ca sa montez motorul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. O frumusetea de masina Max-ule, sa o stapanesti sanatos :h5 Spor la treaba cu pregatirea si restaurarea, merita tot eforturi !!! Astept sa ajung eu odata pe la Baia Mare sa o vad "live" :grin: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proffroad Postat Septembrie 12, 2010 Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Da! După ce am fost tras la REA de o TOYOTA LJ70, am început să îndrăgesc aceste maşini... dar modelul ăsta e chiar superb! Eu încă nici nu îndrăznesc să visez la aşa ceva... Felicitări pentru achiziţie şi mult spor! P.S.: şi eu am în sânge ceva "retro". Mă mândresc cu un MZ ES 250 din 1961. Ce an este maşina asta? Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. ... Ce an este maşina asta? Ei, nu e atat de batrana ca si motocicleta ta dar tot are ceva ani. E din 1982 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. O frumusetea de masina Max-ule, sa o stapanesti sanatos :h5 Spor la treaba cu pregatirea si restaurarea, merita tot eforturi !!! Astept sa ajung eu odata pe la Baia Mare sa o vad "live" :grin: Multumesc, Esti binevenit oricand la noi! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcncata Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Salut Max si felicitari ptr succesul achizitiei. Privitor la garnitura de chiulasa, intradevar ,,nenea'' ala din Galati stie sa-si faca treaba responsabil. Daca te hotarasti sa te apuci de motor te ajut cu placere sa rezolvi problema garniturii. Suna-ma cand vrei, tel 0744.566.000 Catalin Decianu - Galati.:h5 http://www.scoala-navigatie.ro :ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adys Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Nice car ! Max , pe cat is jantele originale ? Is curios ce vei face din aceasta masina ... :br:br:br:top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Nice car ! Max , pe cat is jantele originale ? Is curios ce vei face din aceasta masina ... :br:br:br:top Jantele sunt pe 16. Cred ca 6Jx16. Ceva de genul asta vreau ca sa fac cu ea: http://ep.yimg.com/ca/I/coolfj40_2122_214114725 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Septembrie 15, 2010 Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Max - superba masinuta, sa te bucuri de ea si sa ne-o arati si noua cand va fi gata....live ma refer. Am vazut la TAT din astea si aveau troliu mecanic din fabrica - a ta are? Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Max - superba masinuta, sa te bucuri de ea si sa ne-o arati si noua cand va fi gata....live ma refer. Am vazut la TAT din astea si aveau troliu mecanic din fabrica - a ta are? Multumesc. Din pacate nu are troliu mecanic dar sper ca la un moment dat sa ii pun asa ceva. Eu am priza de putere cu maneta de comanda. Mai trebuie sa fac rost de troliul efectiv si cardanul. Deocamdata nu se poate dar sa speram ca o sa vina si vremuri mai bune si o sa reusesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adys Postat Septembrie 16, 2010 Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Si nu vrei sa la dai ?:D:D:D ???? vreau eu o pereche de incaltaminte pt lj70-u meu ...:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. Si nu vrei sa la dai ?:D:D:D ???? vreau eu o pereche de incaltaminte pt lj70-u meu ...:cl Pe mine nu ma intereseaza jantele alea dar am promis ca i le dau inapoi celui de la care am cumparat masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Milan Postat Septembrie 26, 2010 Partajează Postat Septembrie 26, 2010 Re: Mi-am mai implinit un vis. No,care-i treaba?Sufla chiulasu au ba? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate