Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mi-am mai implinit un vis.

Max

Postări Recomandate

Re: Mi-am mai implinit un vis.

Am mai descoperit ca masina are servodirectie (nu multe dintre cele pe care le-am vazut eu se laudau cu asa ceva) si cutie de viteze cu 5 trepte.

Zoli, niciodata nu sunt destule. :grin: 5 Landcruisere si un Hilux. Niste vechituri. :grin:

Pot sa ma laud ca am toate Landcruiserele seria 60 si seria 40 din Maramures. :ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Mai pun niste poze. Nu radeti de roata de 35". Am pus-o ca sa imi fac o idee despre ce am de facut la suspensie.

333327432_DSCF0054(Medium).JPG.eb07ebf7145270b6f1e595f838c420d2.JPG

1942279971_DSCF0060(Medium).JPG.94a7cab79f1212950f795465a38eac08.JPG

Link spre comentariu

Inca cateva...

Un lucru interesant in poza ...0067

Un egalizator pentru baterii. Bateriile fiind legate in serie (24 de volti) acest dispozitiv controleaza ca bateriile sa fie incarcate la fel. Un lucru foarte util zic eu.

Nu am mai vazut asa ceva pana acum dar ideea este excelenta.

466766395_DSCF0062(Medium).JPG.a8b4a2795c8698041f61ad578bc47b30.JPG

803751842_DSCF0064(Medium).JPG.ef2b3262d2e717e642cddd6f9d2fc9dd.JPG

664763021_DSCF0069(Medium).JPG.38728fb7eeda6fe9e378dfa7a0d84522.JPG

Link spre comentariu

Salut,

Asa ca si informatie, acesta este modelul de Toyota, pe care japonezul a facut-o dupa modelul american de Jeep Willys (modelul militar), ca si fiabilitate, asa cum spuneau si colegii mai devreme, "cu cat mai simpla cu atat mai fiabila". Am acasa un filmulet cu istoria Toyota unde un american cu acest model, nivel de echipare standard (asa cum a facut-o americanul), a facut cateva zeci de mii de kilometri intr-o expeditie, si s-a intors cu masina acasa fara a fi avut probleme majore.

Intr-un episod de la Top Gear, unde cei trei magnifici traverseaza jungla cu un Range R. , un Samurai si o Toyota 40, vei observa ca cea care trece prin toate testele este Toyota, pacat de finalul mai putin fericit al episodului, unde masina a avut un sfarsit discutabil.

Dai si noua filmul de care vorbesti?:tk

Cit mai aproape de imposibil !
Link spre comentariu

filmul este o Top gear special bolivia

si se gaseste pe youtube aici e partea 1 cred ca de aici va descurcati. http://www.youtube.com/watch?v=2xjVdFPDrpA oricum felicitari pentru achizitie si sa o stapanesti sanatos

Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

Maxule sa stapanesti sanatos acaretul ! ... cel din filmulet mi-a placut foarte mult cum era preparat ... pacat ca l-au distrus la sfarsit ca sa arate ce mare masina e RangeRover-ul ... sucks !!!

Dar, Doamne ce job frumos pot avea oamenii astia de la Top Gear :al

Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

Audi A6 Avant Quattro 2.5TDI 2003

Volkswagen Polo 1.4 TDI 2003

De mic mi-a plăcut volanu / Şi nu am iubit ghiozdanu, / Copiii-nvăţau engleză / Şi eu să bag în viteză

Link spre comentariu

... pacat ca l-au distrus la sfarsit ca sa arate ce mare masina e RangeRover-ul ... sucks !!!

Intradevar, filmul este regizat astfel incat sa iasa in evidenta masina englezeasca. Era de asteptat. Dar fi convins ca englezul apreciaza Landcruiserul asa cum trebuie.

:grin:

Link spre comentariu

... cel din filmulet mi-a placut foarte mult cum era preparat ... pacat ca l-au distrus la sfarsit ca sa arate ce mare masina e RangeRover-ul ... sucks !!!

Hai ca totusi au fost fair-play, ca primul schimb de replici referitor la Range Rover a fost: "I had one of those" "I had one as well. Did yours ever ... work?" Raspunsul dat cu naturalete si calm: "No". Deci nu ii poti acuza chiar de partinire.

Max are dreptate, englezul a stiut sa aprecieze Toyota, Hammond a sustinut pana in ultima clipa ca a ales corect. Fiind insa masini SH luate fara a fi vazute, starea lor a depins de bafta. Inca o chestie, pana la urma cea mai fiabila masina a fost Samuraiul, dar a fost depunctata pentru confortul spartan ("rough ride").

Samurai incepator
Link spre comentariu

Am vrut sa incep montarea motorului original al masinii dar am constatat ca chiulasa este fisurata si, din pacate, nu se poate repara.

Daca era buna, in doua zile masina era functionala.

Oricum vreau ca sa pun motor de 4L dar pt asta se pare ca trebuiesc facute modificari importante.

Mi-ar fi placut sa ma dau cat mai repede cu masina. :(

Link spre comentariu

Pai.....leag-o dupa una din cele 5 hdj-uri care le mai ai :grin:

si...te poti da .

Sper ca sti de gluma , felicitari pt masina :h5

Never stop exploring
Link spre comentariu

Hmm,pacat,cred ca e destul de greu de gasit o chiulasa in tara...duminica speram sa o vad mergind.

Eu o vedeam deja maine mergand. :(

Link spre comentariu

Vizitator popion4x4

Am mai descoperit ca masina are servodirectie (nu multe dintre cele pe care le-am vazut eu se laudau cu asa ceva) si cutie de viteze cu 5 trepte.

Zoli, niciodata nu sunt destule. :grin: 5 Landcruisere si un Hilux. Niste vechituri. :grin:

Pot sa ma laud ca am toate Landcruiserele seria 60 si seria 40 din Maramures. :ha:

hi Max,dupa informatiile mele exista in Maramures,exceptand Baia mare 2xJ6 si un J4 argintiu...asa ca frana!mai fa-ti un up date!:top

Link spre comentariu

o masina frumoasa ....atat estetic cat si prin constructie ... si destul de veche ca sa merite restaurata .... asa ca ai o mare responsabilitate sa iasa ce trebuie ...!!!

.... si totusi ... cum poate sa intre ceva mai mare in ceva mai mic ...?! ...incerc sa mi te imaginez la volan ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

hi Max,dupa informatiile mele exista in Maramures,exceptand Baia mare 2xJ6 si un J4 argintiu...asa ca frana!mai fa-ti un up date!:top

Stimabile, in primul rand, fa-ti tu un upgrade si fa-ti o prezentare pe forum in sectiunea dedicata ca sa stim cu cine stam de vorba. E o chichita de-a regulamentului forumului (pe langa treaba cu cei 7 ani de acasa).

Nu stiu ce informatii ai tu din Vrancea dar eu am batut Maramuresul asta in lung si il lat si nu am mai vazut nici un 60. Ma intereseaza mult aceste masini si le-as fi remarcat. E totusi posibil ca sa zaca prin vreo curte undeva pe la tara si sa nu o fi vazut, e drept.

Oricum, afirmatia mea cum ca as avea toate 60-urile si toate 40-urile din Maramures a fost o gluma.

Cat despre J4, exista unul argintiu al unui prieten bun de-al meu care a fost doar adus in Romania pentru restaurare dupa care va pleca inapoi in Austria.

Daca chiar sunt si alti posesori de 60 sau 40 pe aici, chiar mi-ar place ca sa ii cunosc.

Later edit.

Abia acum am vazut ca de fapt, locatia ta nu este Vrancea ci este Maramures. Nu inteleg de ce incerci ca sa ne prostesti, in consecinta contul tau va fi sters.

Link spre comentariu

o masina frumoasa ....atat estetic cat si prin constructie ... si destul de veche ca sa merite restaurata .... asa ca ai o mare responsabilitate sa iasa ce trebuie ...!!!

.... si totusi ... cum poate sa intre ceva mai mare in ceva mai mic ...?! ...incerc sa mi te imaginez la volan ....

Voi pastra cat mai mult din original. Modificari majore vor fi doar la suspensie pentru a intra anvelope de 33" sau poate 35". Am renuntat la 37".

Cat despre pozitia la volan, intradevar e cam stramta dar am gasit solutia. Singurul lucru care ma deranjaza este volanul care este iesit prea in afara. Voi modifica coloana volan si o voi scurta.

Link spre comentariu

..........

Cat despre pozitia la volan, intradevar e cam stramta dar am gasit solutia. Singurul lucru care ma deranjaza este volanul care este iesit prea in afara. Voi modifica coloana volan si o voi scurta.

Alt varianta nu este ? :grin:

Link spre comentariu

ma tem ca nu este alta solutie...........cred ca s-a mai incercat si fara rezultat

Editat de blavenstein

tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani

tel 0744621055

Link spre comentariu

Alt varianta nu este ? :grin:

Eu stiu ce zici tu foarteee subtil dar... pana reusesc eu sa slabesc , vreau sa ma bucur de masina. :grin::ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare