Vizitator G Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 de la pietrosita la moreni f tare, 9 masini, cu trolii sau fara damage: la mine nimic 35 de km, f misto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 mai multe http://www.4x4mania.ro/forum/viewtopic.php?t=4869 si Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 12, 2007 Partajează Postat Decembrie 12, 2007 Asa cum ti-am zis aseara la Mall ( sau am vrut sa-ti zic, da' n-am apucat din cauza lu' fii-mea :ga ) mi-au placut tare mult pozele de la iesirea voastra ... le vazusem pe celalalt forum ... ... sa va fie de bine ! ... PS : ... parca am vazut ca ai unul din stopurile-spate ( alea din bara ) spart ... sau mi s-a parut ? ... oricum, frumoasa masina ti-ai luat, sa o stapanesti sanatos ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G Postat Decembrie 14, 2007 Partajează Postat Decembrie 14, 2007 mersi pt apreciere! le am pe amandoua sparte de la campulung, am intors si m-am lovit cu bara de pamant si s-au spart amndoua, unul mai rau ca celalat :)) de unde as putea sa cumpar 2 stopuri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 14, 2007 Partajează Postat Decembrie 14, 2007 La ce faci tu cu masina, nu merita sa cumperi ... o sa le spargi iarasi ! ... mai bine, pune mana si muta toate luminile in lampile alea mari de sus ... asa a facut Bruno de la Arad cu masina lui ... si el o da de toti peretii :ga ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator G Postat Decembrie 17, 2007 Partajează Postat Decembrie 17, 2007 unde pot sa fac asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 17, 2007 Partajează Postat Decembrie 17, 2007 Nu e complicat, orice electrician auto ar trebui sa poata face treaba asta ... eu am rezolvat-o cu cei de la Nissan ... daca vrei, te pun in legatura cu omul ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate