DragosDim Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Sa nu va imaginati ca Chevy Niva are alt motor, decat batranul 1.6 l imbunatatit cu injectia Bosch care echipeaza actualele Lada Niva, insa cu siguranta vine cu niste imbunatatiri (pe care sigur le poate exemplifica mult mai bine colegul Ferencz Atila aka Niva), imbunatatiri care il fac un motor potrivit pentru acest gen de activitati . Mai jos, dupa ce veti citi articolul din "link" poate ca veti ramane placut impresionati, de ce intrebuintare au gasit rusii motorului despre care discutam mai sus. Dar va las sa savurati articolul si mai apoi astept reactii ... - varianta tradusa http://babelfish.yahoo.com/translate_url?doit=done&tt=url&intl=1&fr=bf-home&trurl=http%3A%2F%2Fautopilot.kommersant.ru%2Fissues%2Fauto%2F2009%2F04%2F74.html&lp=ru_en&btnTrUrl=Translate - sau pentru cunoscatori :grin: , varianta originala http://autopilot.kommersant.ru/issues/auto/2009/04/74.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albucatalin Postat August 14, 2010 Partajează Postat August 14, 2010 Re: Monstru cu motor de Chevy Niva In 2006 am fost in Rusia si am vazut o Niva Chevrolet cu motor si cutie Opel,motorul de 1.8,m-am invartit,cu alti gura casca, pe langa ea,era si proprietarul acolo :xVreau un Trabant nou !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat August 14, 2010 Autor Partajează Postat August 14, 2010 Re: Monstru cu motor de Chevy Niva In 2006 am fost in Rusia si am vazut o Niva Chevrolet cu motor si cutie Opel,motorul de 1.8,m-am invartit,cu alti gura casca, pe langa ea,era si proprietarul acolo Asa este , au existat un numar limitat de Chevy Niva cu motor de Opel, denumite si "Chevy Niva - Family", dar pentru ca era prea scumpa s-a renuntat la aceasta echipare. Oricum masina avea o echipare de exceptie motor Opel + cutie de viteze Aisin (ceva japonez - daca nu gresesc). La cea vreme am vrut sa o vand pe a mea si sa cumpar modelul cu motor de Opel, insa o singura masina de adus era destul de costisitor, iar cheltuielile cu trasportul si taxe, nu se justificau. Vestea buna este ca din cate am discutat cu un bun prieten mecanic, se poate monta motor diesel de FIAT sau cel de 1.7 de Opel tot diesel (asta insa cu ceva modificari de suporti ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albucatalin Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Monstru cu motor de Chevy Niva S-a pus si pe Niva clasica mecanica de Opel,ar fi chiar super una ! Pe asta cred ca ati vazut-o :http://www.youtube.com/watch?v=3YsgG8YX7ts :xVreau un Trabant nou !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Monstru cu motor de Chevy Niva foarte frumoasa niva presedintelui....... :offla minutul 1,02 din filmulet se poate observa ca si rusii au pe.... Udrea lor:banana Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JokR Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Monstru cu motor de Chevy Niva daca stie de aicea cineva rusa imi poate zice cineva daca are pretul scris pe site aceasta masina sau nu http://petrovichauto.ru/ Lay back & wach the sky Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Monstru cu motor de Chevy Niva Greu de spus, la modul cum scriu:hl bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_mircea Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Monstru cu motor de Chevy Niva Asa este , au existat un numar limitat de Chevy Niva cu motor de Opel, denumite si "Chevy Niva - Family", dar pentru ca era prea scumpa s-a renuntat la aceasta echipare. Oricum masina avea o echipare de exceptie motor Opel + cutie de viteze Aisin (ceva japonez - daca nu gresesc). La cea vreme am vrut sa o vand pe a mea si sa cumpar modelul cu motor de Opel, insa o singura masina de adus era destul de costisitor, iar cheltuielile cu trasportul si taxe, nu se justificau. Vestea buna este ca din cate am discutat cu un bun prieten mecanic, se poate monta motor diesel de FIAT sau cel de 1.7 de Opel tot diesel (asta insa cu ceva modificari de suporti ) apropo de motor 1.7 Opel sau Fiat:am o cunostinta care acum lucreaza la montarea unui motor 1.9 TD Peugeot pe Niva lui.Motorul l-a adus din Germania cu 500 Euro.Acuma va intreb si eu:Nu mai bine se pune un diesel Opel decat un GPL secvential? ce spuneti?costa mai mult manopera si inscriere motor in talon oare? Daca te rogi la Dumnezeu lumea spune ca esti o persoana religioasa.Daca Dumnezeu iti vorbeste, lumea spune ca esti nebun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Monstru cu motor de Chevy Niva Daca ai un frate la RAR ! si numai cu conditia sa fie mana n mana cu directorul e perfect ,mergi la sigur , cat despre costul unei omologari individuale.......:grin: poate ne ataseaza cineva chitantele de la notar, finante , si alte institutii la care te trimite RAR ul pana sa ti taie ei chitanta:ha: dar ce aveti fratilor cu motorul masinii? ,vreti taxe mai mari?, daca vreti putere sunt atatea acareturi facute de fabricile mama eu personal nu cred ca rusii l ar fi trimis pe putin cu motorul asta n stepa calmuca daca nu ar fi fost sigur:ha: ca i alinia ala !!! si pana la urma daca nu te dai cu ea pe coclauri tot o facatura ramane , nu tu calcule dimensiuni la imperechere motor transmisie nu tu probe tehnologice , cat despre raportul turatie ,cuplu motor / transmisie primara nu prea se imperecheaza perfect niciodata ,,ACEASTA ESTE O PARERE PERSONALA CE VA ROG A NU O LUA IN CALCUL " sincer si eu as fi curios ce iese :ha::ypu VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_mircea Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Monstru cu motor de Chevy Niva Daca ai un frate la RAR ! si numai cu conditia sa fie mana n mana cu directorul e perfect ,mergi la sigur , cat despre costul unei omologari individuale.......:grin: poate ne ataseaza cineva chitantele de la notar, finante , si alte institutii la care te trimite RAR ul pana sa ti taie ei chitanta:ha: dar ce aveti fratilor cu motorul masinii? ,vreti taxe mai mari?, daca vreti putere sunt atatea acareturi facute de fabricile mama eu personal nu cred ca rusii l ar fi trimis pe putin cu motorul asta n stepa calmuca daca nu ar fi fost sigur:ha: ca i alinia ala !!! si pana la urma daca nu te dai cu ea pe coclauri tot o facatura ramane , nu tu calcule dimensiuni la imperechere motor transmisie nu tu probe tehnologice , cat despre raportul turatie ,cuplu motor / transmisie primara nu prea se imperecheaza perfect niciodata ,,ACEASTA ESTE O PARERE PERSONALA CE VA ROG A NU O LUA IN CALCUL " sincer si eu as fi curios ce iese :ha::ypu Ba chiar o sa iau in calcul parerea personala:y ;are logica si chiar acum ma gandeam la individul cu motorul Peugeot:nu l-am intrebat dar am o presimtire ca nu va merge el pe la RAR :uameni Daca te rogi la Dumnezeu lumea spune ca esti o persoana religioasa.Daca Dumnezeu iti vorbeste, lumea spune ca esti nebun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albucatalin Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Monstru cu motor de Chevy Niva De la RAR citire--:Daca se inlocuieste motorul unui autovehicul, este necesara prezentarea la Registrul Auto Roman pentru efectuarea modificarii cartii de identitate. Cel mai simplu este sa se monteze un motor identic cu cel anterior, adica unul care are acelasi cod motor cu cel mentionat in cartea de identitate.� In acest caz la R.A.R. se verifica doar aspecte legate de fixarea noului motor, daca au fost pastrate elementele pentru reducerea poluarii (catalizator, sonda lambda etc.) si se realizeaza testul de poluare specific unei inspectii tehnice. Daca se monteaza un motor diferit, autovehiculul va fi reomologat, iar in cazurile in care noul motor are performante mult diferite fata de cel initial (putere mai mare, configuratie diferita care presupune reamplasarea suportilor motorului etc.) se efectueaza probe specifice in cadrul Laboratorului de incercari pentru securitate rutiera al R.A.R., inclusiv cele legate de stabilirea normei de poluare a vehiculului, in noua configuratie. Mentionam ca modificarile vehiculelor inmatriculate in Romania ce determina omologarea acestora se pot efectua numai in ateliere specializate, autorizate conform legislatiei in vigoare. Lista de ateliere autorizate le gasiti la sediul oricarei reprezentante R.A.R. sau la adresa http://www.rarom.ro. :xVreau un Trabant nou !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Septembrie 8, 2010 Partajează Postat Septembrie 8, 2010 Re: Monstru cu motor de Chevy Niva ok ! deci simplu ca buna ziua ! si ieftin ca braga :h5:ha: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albucatalin Postat Septembrie 10, 2010 Partajează Postat Septembrie 10, 2010 Re: Monstru cu motor de Chevy Niva Si trebuie platit si expertul,pentru testul de pista :xVreau un Trabant nou !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate