Mugur Iacob Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Re: Kit ambreiaj Heavy Duty Jimny M13A. De unde? mugure' ' date=' eu il am pe ala eftin de 650lei de la unix si merge de n-am treaba :)[/quote'] mercic Eko, si eu inclin spre ambreiajul standard de fabrica dar vreau sa vad cam diferenta de pret e intre ele unul HD si unul standard, din ce am sapat am vazut ca ar fi cam 7-800 euro...ceea ce nu prea ma avantajeaza....deci 90%merg pe ambreiajul standard ma gandesc ca poate mai exista si unele intre standard si HD ...adica peste standard si sub HD.... apropo, ca sa schimbi ambreiajul e suficient sa dai cutia jos sau trebuie sa dai tot motorul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 (editat) Re: Kit ambreiaj Heavy Duty Jimny M13A. De unde? un center force dual friction ar fi orientativ in jurul a 350-400 euro . nu stiu ce poate fi 800 .... :sc Editat Aprilie 21, 2013 de Astral Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Kit ambreiaj Heavy Duty Jimny M13A. De unde? din ce am sapat am vazut ca ar fi cam 7-800 euro... Nu stiu de unde ai gasit tu pretul ala, eu am gasit pe la ~500 de euro, cel mai scump. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Kit ambreiaj Heavy Duty Jimny M13A. De unde? totul e posibil in Romanica. Sa nu va mire acel 800euro:ha:. Ce? nu au voie sa-si puna si baietii 5-600euro peste pretul original?:grin::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Kit ambreiaj Heavy Duty Jimny M13A. De unde? Cei de la Zanfi au scoruri mari... care ajung si la peste 800E ambreiajul. Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Re: Kit ambreiaj Heavy Duty Jimny M13A. De unde? Cei de la Zanfi sint niste speciali ca sa zic asa. Avind in vedere ca nu exista vreun motiv care sa justifice pretul ala, putem sa sarim linistiti peste oferta lor. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo_jimny Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Kit ambreiaj Heavy Duty Jimny M13A. De unde? In Baia Mare am găsit o firmă care montează pe discul de ambreiaj vechi placute ceramice cam la 100 - 150 EURO. Practic se inlocuieste ferodoul de la ambreiaj cu plăcuţe ceramice. Tipul de acolo spunea că ambreiajiul ceramic este foarte rezistent, se foloseşte la tractoare şi este foarte bun si la masinile de teren. Este si acest ambreiaj cu plăcuţe ceramice o alternativă la ambreiajul HD iar ca pret cred că e cea mai bună soluţie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdy_daihatsu Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Kit ambreiaj Heavy Duty Jimny M13A. De unde? Va salut,eu sunt posesor de Feroza si anul trecut am avut multe probleme cu kitul de ambreiaj.am montat si luck,sacs vreo 3 modele.pana la urma am trimis volanta cu discul uzat si cu placa la o firma din oradea FERODOU CENTRUM ORADEA(sper sa nu fie problema ca am mentionat numele).baietii sunt profesionisti.la 350 RON mi-au facut unu din ferodou normal,iar pentru 800 RON au spus ca il pot face si din chevlar,pentru competitii extreme.de atunci masina merge exceptional,prin noroi pana in punti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Kit ambreiaj Heavy Duty Jimny M13A. De unde? Pai ...volanta si placa de presiune ( inclusiv arcul radial ) au ramas aceleasi ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdy_daihatsu Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: Kit ambreiaj Heavy Duty Jimny M13A. De unde? Nu stiu cat din placa ramane aceeasi,stiu ca omul pune ferodouri noi,alezeaza din volanta cativa mm-microni(stiu eu) ca sa refaca strangerea pe disc.schimba arcuri si ce mai e necesar.din cate am vazut butucul de la discul vechi a ramas acelasi.dar e pot sa iti spun sigur,din ce vad masina cum se comporta,e diferenta maxima intre discurile de magazin si cele de la oradea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_bc Postat Ianuarie 2, 2016 Partajează Postat Ianuarie 2, 2016 (editat) Re: Kit ambreiaj Heavy Duty Jimny M13A. De unde? Eu mi am pus HD dupa o iesire cu ********* in care l am rupt pe cel stock . M a ajuns 1500 ron kitul si cablul care mi s a recomadat sa l schimb. Ieri chiar ma miram. Ori am eu o problema de montaj la el ori asa e normal dar mirosea a incins cum am urcat o bordura. Mi as pune normal daca ar fi sa aleg din nou. Editat Ianuarie 2, 2016 de bogdan_bc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Re: Kit ambreiaj Heavy Duty Jimny M13A. De unde? Ce ambreiaj HD ai pus? Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_bc Postat Ianuarie 4, 2016 Partajează Postat Ianuarie 4, 2016 Re: Kit ambreiaj Heavy Duty Jimny M13A. De unde? Ce ambreiaj HD ai pus? De pe offroadtuning l am achizitionat.Tocmai ce am fost de mi l am reglat ca nu mai intra a intaia. Inca nu lam bagat in offroad extrem Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate