georgem Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Va anuntam ca pe data de 4 septembrie organizam iesire in zona Siriu cu urmatorul program .Plecarea se face simbata 4 septembrie din Buzau catre Siriu mai precis Cabana Valea Neagra ,(in coada lacului de acumulare).Se face cazarea dupa care se pleaca catre Lacul Vulturilor.Seara mincare si bautura.Duminica dupa micul dejun se pleaca catre Penteleu dupa care fiecare la el acasa.Am rezervat cabana mai precis 15 camere.Pretul unei camere 100 ron, iar micul dejun 15ron/persoana.Asteptam doritorii sa ne contacteze la tel 0752300353 sau pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat August 18, 2010 Autor Partajează Postat August 18, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept sa marcat te trec pe lista Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Salut. as vrea si eu daca traseul nu e foarte dificil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat August 18, 2010 Autor Partajează Postat August 18, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Scopul acestei iesiri este sa ne cunoastem cat mai multi, nu este o competie, asadar plimbare. avem traseu si pentru cei care vor sa-si incordeze muschii.Daca esti interesat te asteptam cu placere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Daca urcati din Crasna spre Lacul Vulturilor sa aveti MT-uri ca sunt niste pante frumoase si daca ploua inainte cu 1 zi aveti de mulinat calumea.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept :h5 Batem palma sus, la Lacul Vulturilor. O sa fiu prezent cu gaska de motoare. Facem o intrunire a posesorilor de motociclete Honda Africa Twin, acolo sus. Probabil ca o sa fim vreo 20-30 de motociclete, poate chiar mai multe. O sa urcam dinspre Stachiojd. Acum o saptamana am incercat traseul din Cheia-Tabla Butii-Lacul Vulturilor, si e jale mare intre stana Tatarutul si Lac. Asa cum spunea un coleg de forum, o sa aveti de mulinat intens daca ploua. Pe noi ne-a prins o grindina sus la stana cam cat nuca de mare, si desi aveam crampoanele noi, pe iarba aceea in care baltea apa, abia inaintam. Am coborat de la stana spre Covasna, prin niste drumuri forestiere rupte de torenti. Nu am incercat inca traseul dinspre Siriu spre Lac, dar vreau sa il fac cand ajung acasa. Caut trasee alternative pe care sa urcam in cazul in care ploua. Seara vrem sa ramanem sus la cabana. Poate manaca lupul o oaie de la stanele din jur, si o facem la protzap. Pana atunci sper sa imi cumpar si statie CB, deci o sa ne auzim pe traseu. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat August 18, 2010 Partajează Postat August 18, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Cateva poze de pe traseu Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat August 19, 2010 Autor Partajează Postat August 19, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept de la chiojdu spre lac este drumul rupt, de fapt nu mai este drum ,o portiune de citeva sute de metrii nu ai pe unde sa treci, a ramas doar albia riului iar intr-o parte si in cealalta perete de stinca in zona rosia.Noi urcam dinspre Crasna si avem o singura portiune putin mai abrupta care daca ploua ,intradevar,poate sa-ti creeze putine probleme,dar problemele sunt facute pentru a fi rezolvate.Noi suntem deja 12 masini si banuiesc ca pina la data aia o sa fim mai multi.Din pacate de la noi din club nu pot sa vina multi de aceea vrem sa mai cunoastem si alti offrodisti.Asteptam doritori.Duminica se pleaca spre Penteleu. Daca ploua acolo o sa avem probleme dar gasim alternative Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 (editat) Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept salut. se face rezervare dinainte sau ne auzim la telefon.eu vin sigur dar ma interesa care este procedura.plecarea de unde si la ce ora Editat August 19, 2010 de retel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat August 19, 2010 Autor Partajează Postat August 19, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept pentru a nu avea probleme de genul nu mai sunt camere, ar fi bine sa faci rezervarea cit mai repede .Astept un tel de la tine sa-mi spui cate camere.Plecarea este simbata dimineata la ora 8 din buzau. locatia exacta o sa o stabilim ulterior. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept multam.ne auzim la tel. se poate si la cort. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
retel Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept se poate si la cort sunt conditii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat August 19, 2010 Autor Partajează Postat August 19, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept la cabana mai sunt 6 camere duble si 2 sng.libere.Asteptam doritorii.Daca vreti sa va cazati la cort este OK. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept SALUTARE OPTEZ SI EU PENTRU CORT !!!!!!!!! SPER SA NU SE INTERVINA CEVA IN PROGRAM PINA ATUNCI:2dr:dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept SALUTARE OPTEZ SI EU PENTRU CORT !!!!!!!!! SPER SA NU SE INTERVINA CEVA IN PROGRAM PINA ATUNCI:2dr:dr3 Te rog nu mai scrie cu litere mari !!! In limbaj de internet se traduce ca tipi la interlocutori...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept scuze!!!!!!!!!:cl:dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept traseul e dificil? ..... nu am troliu.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat August 19, 2010 Autor Partajează Postat August 19, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept nu trebuie troliu,traseul se poate face lejer cu coditia sa nu te abati din traseu. Te asteptam sa vii .Ce masina ai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept traseul e dificil? ..... nu am troliu.:tk @brutaru: pai n-ai mai fost o data cu mine, eko si davema pe aici?; ei vor sa urce pe unde am coborit noi, 'pe toboganul de noroi' ceea ce e cam 'indraznetz' http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Urcare pe "toboganul de noroi" in caz de ploua => mulinare continua! :h5 Noi l-am coborat la o zi dupa o ploaie crunta! Nu-i asa @georgei23? Si aveam "Simex-uri".:y Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Recent am fost la lacul vulturilor si va pot spune ca urcarea aia mai abrupta nu mi s-a parut asa periculoasa deoarece este ceva gen piatra si stanca si ai o aderenta buna chiar si pe ploaie.Sunt intadevar cateva zone care sunt cu noroi si pe ploaie sunt periculoase dar cel mai mare pericol il reprezinta paraiasele care dc ploua tare se unfla,drumul fiind spart in cateva locuri si necesita tracerea prin apa.Lacul in sine nu este spectaculos dar drumul si peisajele pana acolo sunt mirifice.Mie mi-a placut si cred ca o sa vin si eu. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 (editat) Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Acesta este "toboganul de noroi" http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=54074&page=8 Editat August 19, 2010 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Recent am fost la lacul vulturilor si va pot spune ca urcarea aia mai abrupta nu mi s-a parut asa periculoasa deoarece este ceva gen piatra si stanca si ai o aderenta buna chiar si pe ploaie.Sunt intadevar cateva zone care sunt cu noroi si pe ploaie sunt periculoase dar cel mai mare pericol il reprezinta paraiasele care dc ploua tare se unfla,drumul fiind spart in cateva locuri si necesita tracerea prin apa.Lacul in sine nu este spectaculos dar drumul si peisajele pana acolo sunt mirifice.Mie mi-a placut si cred ca o sa vin si eu. Daca ai fost pe uscat e floare la ureche sa incaleci toate sleaurile alea daca ai ceva experienta. Am urcat si eu pe Crasna cand era uscat si in 45min eram in golul alpin.Stii cum e cand sunt multi, tre sa ii astepti sa le mai dai indicatii una alta.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Ma inscriu si eu. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat August 20, 2010 Autor Partajează Postat August 20, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Ma inscriu si eu. Multumesc Daca esti hotarit da-mi un tel. sa discutam cu rezervarea camerei:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate