georgem Postat August 20, 2010 Autor Partajează Postat August 20, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Recent am fost la lacul vulturilor si va pot spune ca urcarea aia mai abrupta nu mi s-a parut asa periculoasa deoarece este ceva gen piatra si stanca si ai o aderenta buna chiar si pe ploaie.Sunt intadevar cateva zone care sunt cu noroi si pe ploaie sunt periculoase dar cel mai mare pericol il reprezinta paraiasele care dc ploua tare se unfla,drumul fiind spart in cateva locuri si necesita tracerea prin apa.Lacul in sine nu este spectaculos dar drumul si peisajele pana acolo sunt mirifice.Mie mi-a placut si cred ca o sa vin si eu. te asteptam. Nu stiu daca ai fost pe penteleu, este a doua destinatie,traseul il facem duminica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 20, 2010 Partajează Postat August 20, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Pe penteleu nu am ajuns desi era in plan.Am sa vin si eu pe 4-5 sept. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat August 20, 2010 Autor Partajează Postat August 20, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Pe penteleu nu am ajuns desi era in plan.Am sa vin si eu pe 4-5 sept. perfect te asteptam cu placere.Astept sa ma contactezi pentru rezervare camera:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoil Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept O informatie care poate fi utila: pe data de 15 august drumul dinspre Chiojd spre Lacul Vulturilor era inca rupt; se lucra insa la el (are interes acolo un exploatator de lemn) asa ca eu zic ca va fi gata pana pe 4. In caz ca reusesc sa fac masina pana atunci vin si eu pe 4 la lac (sa o testez). Urc prin Chiojd. Bafta! :ang1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proffroad Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Sună tare interesant, dar trebuie să aştept până data viitoare... Nu pot să-mi iau liber atunci... Totuşi, informativ, fac faţă cu un Pajero 2.5 TDic SWB, echipat doar cu SILVERSTONE MT117 SPORT 31X10,50 r15? Mitsubishi Pajero SWB 1993 4D56TD manual Super Select Volan dreapta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Faci fata fara probleme. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Nu situ traseul dar eu la Maramures nu am ezitat o clipa cu gumele alea . Sunt extrem de bune ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat August 21, 2010 Partajează Postat August 21, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept E adevarat ca drumul dinspre Chiojdu e rupt , insa am putut trece prin riu , cu ceva atentie , vadul se schimbase in rau de la o zi la alta , riul curge destul de agresiv si mutase din loc chiar si bolovanii mari .Daca nu s-a facut mai adinca , e inca OK . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grasuxxl Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept asa am lucrat noi in vara aceasta, la o zi dupa ploaie spre lacul vutturilor venind dinspre crasna http://www.youtube.com/watch?v=NNvP1YS63kA a trebuit sa coboram pe acelasi traseu pt ca sus ne-a prins furtuna si dupa o incercare ratata pe cealalta parte, spre siriu ( dupa ce am cobarat pe o furtuna groaznica in momentul in care am ajuns la raul siriu am descoperit ca drumul ere luat de ape si nu trecea nimeni pe acolo) am urcat, pe ploaie inapoi la lac si am coborat, pe "tobogan" spre crasna asa am coborat spre siriu pe ploaie [ATTACH]87795[/ATTACH][ATTACH]87796[/ATTACH][ATTACH]87797[/ATTACH] pe aici trebuia sa trecem noi, prin ape:ha: [ATTACH]87798[/ATTACH] atentie vremea se schimba f repede sus , la lac Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Domnilor noi am facut acest traseu de nenumarate ori din toate directiile si pozitiile si eu spun ca este un traseu, care, indiferent de starea vremii se poate face fara batai mari de cap.Asadar cine vrea cu adevarat sa iasa la sfirsit de saptamina este asteptat cu placere.Duminica ,dupa o seara petrecuta la cabana Valea Neagra,urcam spre Penteleu .Este un traseu usor,insa doritorii de senzatii tari pot fi multumiti cu traseul de la Castrol Extrem Adventure,pe care l-am facut marti.Asadar.......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat August 24, 2010 Autor Partajează Postat August 24, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept domnilor mai sunt 4 camere libere si foarte multe locuri pentru cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Salut, asa cum am discutat vreau si eu 2 camere duble. Silviu 0723834458 Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat August 24, 2010 Autor Partajează Postat August 24, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Salut, asa cum am discutat vreau si eu 2 camere duble. Silviu 0723834458 Multumesc sa marcat .ai rezervarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Salutare tuturor, Pentru cei care nu au vazut cabana de la Lacul Vulturilor, cat si lacul va tasez urmatoarele poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat August 24, 2010 Partajează Postat August 24, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Alte fotografii de la Cabana si poza de la picnicul din 26.06.2010: Bonus o deviere de la traseu......:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Mai mult ca sigur voi veni si eu cu familia, vitara cu simex-uri (fara troliu) si cu buna dispozitie. Dorm "la masina" si pun cortul pentru bagaje.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat August 25, 2010 Autor Partajează Postat August 25, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Mai mult ca sigur voi veni si eu cu familia, vitara cu simex-uri (fara troliu) si cu buna dispozitie. Dorm "la masina" si pun cortul pentru bagaje.:h5 te asteptam.daca vrei sa te alaturi coloanei din buzau astept sa ma contactezi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresgood Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Vrem sa venim si noi daca ne primiti, cazare la cort si masina :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Salut , poate vin si eu cu cortul ! Sa vad cum stau cu cascavalul ca imi expira asigurarea la tractor!:2dr:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat August 25, 2010 Autor Partajează Postat August 25, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Vrem sa venim si noi daca ne primiti, cazare la cort si masina :tk sunteti bine primiti.va asteptam Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat August 25, 2010 Autor Partajează Postat August 25, 2010 (editat) Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Domnilor, am stabilit ca loc de intilnire si plecare Petromul de la iesirea din Buzau spre Brasov pe DN 10 Simbata 04.09.2010 ora 08.00. Editat August 25, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat August 27, 2010 Autor Partajează Postat August 27, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Va salut domnilor.Astept confirmare din partea celor care vor sa mearga.Vreau sa stiu citi suntem la locul de intilnire simbata dimineata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Salut, Vali+Gabi + 1camera la pensiune si o englezoaicobulgaroaica la 8 la Petrom Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b67lck Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept am fost zilele acestea drumul rupt sa deviat au facut drum pe alta ruta este in garla cel facut deoarece acolo se exploateaza si masinile trebuiesc sa livreze lemnele dar se vede cel deviat si cel rupt.:h5 traseul este easy easy doar daca nu ploua Mitsubishi L200 <>2005 hyundai accent 1.5 crdi 110 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviusss Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Sambata dimineata, 4 persoane 1 masina vom fi prezenti acolo Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate