Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept

georgem

Postări Recomandate

Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept

Recent am fost la lacul vulturilor si va pot spune ca urcarea aia mai abrupta nu mi s-a parut asa periculoasa deoarece este ceva gen piatra si stanca si ai o aderenta buna chiar si pe ploaie.Sunt intadevar cateva zone care sunt cu noroi si pe ploaie sunt periculoase dar cel mai mare pericol il reprezinta paraiasele care dc ploua tare se unfla,drumul fiind spart in cateva locuri si necesita tracerea prin apa.Lacul in sine nu este spectaculos dar drumul si peisajele pana acolo sunt mirifice.Mie mi-a placut si cred ca o sa vin si eu.

te asteptam. Nu stiu daca ai fost pe penteleu, este a doua destinatie,traseul il facem duminica

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 137
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

O informatie care poate fi utila: pe data de 15 august drumul dinspre Chiojd spre Lacul Vulturilor era inca rupt; se lucra insa la el (are interes acolo un exploatator de lemn) asa ca eu zic ca va fi gata pana pe 4. In caz ca reusesc sa fac masina pana atunci vin si eu pe 4 la lac (sa o testez). Urc prin Chiojd. Bafta!

:ang1
Link spre comentariu

Sună tare interesant, dar trebuie să aştept până data viitoare... Nu pot să-mi iau liber atunci... Totuşi, informativ, fac faţă cu un Pajero 2.5 TDic SWB, echipat doar cu SILVERSTONE MT117 SPORT 31X10,50 r15?

Mitsubishi Pajero SWB 1993

4D56TD manual Super Select

Volan dreapta

Link spre comentariu

E adevarat ca drumul dinspre Chiojdu e rupt , insa am putut trece prin riu , cu ceva atentie , vadul se schimbase in rau de la o zi la alta , riul curge destul de agresiv si mutase din loc chiar si bolovanii mari .Daca nu s-a facut mai adinca , e inca OK .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

asa am lucrat noi in vara aceasta, la o zi dupa ploaie spre lacul vutturilor venind dinspre crasna

http://www.youtube.com/watch?v=NNvP1YS63kA

a trebuit sa coboram pe acelasi traseu pt ca sus ne-a prins furtuna si dupa o incercare ratata pe cealalta parte, spre siriu ( dupa ce am cobarat pe o furtuna groaznica in momentul in care am ajuns la raul siriu am descoperit ca drumul ere luat de ape si nu trecea nimeni pe acolo) am urcat, pe ploaie inapoi la lac si am coborat, pe "tobogan" spre crasna

asa am coborat spre siriu pe ploaie

[ATTACH]87795[/ATTACH][ATTACH]87796[/ATTACH][ATTACH]87797[/ATTACH]

pe aici trebuia sa trecem noi, prin ape:ha:

[ATTACH]87798[/ATTACH]

atentie vremea se schimba f repede sus , la lac

Link spre comentariu

Domnilor noi am facut acest traseu de nenumarate ori din toate directiile si pozitiile si eu spun ca este un traseu, care, indiferent de starea vremii se poate face fara batai mari de cap.Asadar cine vrea cu adevarat sa iasa la sfirsit de saptamina este asteptat cu placere.Duminica ,dupa o seara petrecuta la cabana Valea Neagra,urcam spre Penteleu .Este un traseu usor,insa doritorii de senzatii tari pot fi multumiti cu traseul de la Castrol Extrem Adventure,pe care l-am facut marti.Asadar..........

Link spre comentariu

Mai mult ca sigur voi veni si eu cu familia, vitara cu simex-uri (fara troliu) si cu buna dispozitie. Dorm "la masina" si pun cortul pentru bagaje.:h5

te asteptam.daca vrei sa te alaturi coloanei din buzau astept sa ma contactezi.

Link spre comentariu

Domnilor,

am stabilit ca loc de intilnire si plecare Petromul de la iesirea din Buzau spre Brasov pe DN 10 Simbata 04.09.2010 ora 08.00.

Editat de Astral
Link spre comentariu

am fost zilele acestea drumul rupt sa deviat au facut drum pe alta ruta este in garla cel facut deoarece acolo se exploateaza si masinile trebuiesc sa livreze lemnele dar se vede cel deviat si cel rupt.:h5

traseul este easy easy doar daca nu ploua

Mitsubishi L200 <>2005

hyundai accent 1.5 crdi 110 cp

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare