Brutaru Cristian Ionut Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Inca nu stiu sigur dar oricum vin cu cortul ! Ne mai scriem:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b67lck Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept o poza de la mine [ATTACH]88300[/ATTACH] Mitsubishi L200 <>2005 hyundai accent 1.5 crdi 110 cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Dati citeva detalii pt cei care vor veni cu cortul : se percepe vreo taxa de campare , avem acces la grup sanitar..... posibilitate de a face gratarul linga cort etc?:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept nu va pot ura decat bafta si distractie la maxim dar nu uitati ca la cort la vulturi e cam groasa! saptamana trecuta la agnita noaptea au fost 8 grd !!!:al duminica noapte se anunta ninsoare in bucegi asa ca la altitudinea de la vulturi ?! ..sa va luati tuica cat cuprinde si chiulasele incalzite....:ha: p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Da da da. Sapt trecuta la Voina au fost +6 noaptea :)) am inghetat in jimny.Mic fiind de 2m fara 4cm nu stiam unde sa ma inghesui :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept LorD'eko: la mine a fost cald in sacul de dormit:y dar eram 3 in vitara :clb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Camparea se face la Siriu. De aici se pleaca catre Lacul V. pe 4 si spre Penteleu pe 5. Asa ca nu o sa inghete nimeni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept De ieri, ploua in draci pe aici. Daca o mai tine asa o zi-doua, nu stiu cum naiba o sa urcam acolo... Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Din Crasna nu cred ca este posibila urcarea fara Simex si troliu. Ma gandesc ca din Chiojdu e mai acesibil! @emanoil spunea intr-un post anterior ca drumul este in curs de "reabilitare" pentru ca cineva are un interes prin zona (exploatare forestiera) :x. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept @nessum Nu mai speria lumea domnule:ha::ha: @georgem a zis ca urca in orice conditii :Hr:Hr :tk L.E. Mai puteti urca pe partea stanga a barajului Siriu spre Stearpa iar la final faceti Dreapta spre Lacul Vulturilor.Cand am fost eu era misto rau, gropi mari si pline cu apa si namol, drum surpat in unele zone, 1 trecere prin rau:grin::grin:. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept De plouat, ploua pana miercuri. Dupa da iar soarele. Pe Crasna stiu ca este o urcare mai dificila. Dar eu acu 1 an am urcat-o cu Samuraiul fara troliu. Si alt aspect, ganditiva ca nu iesim acolo sa ne uitam la cite unul cum sta si se chinuie sa urce in conditiile in care ceilalti au urcat. O sa fim cel putin 10 masini, 1 rzr, 3-4 atvuri. Si pana la urma pentru ce iesim la Off road, ca sa mergem doar pe macadam?:uameni Iesim la distractie. Important e sa fie cerul senin.:ypu http://vremea.kappa.ro/buzau/nehoiu.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept salut ! mai sunt locuri? ce se ofera la pensiune,cum arata ? multumesc! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept De cazare luati legatura cu George, el s-a ocupat de rezervari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept ok ! merci! voi suna maine dar: stii cumva daca nu mai sunt locuri exista si alte pensiuni in apropiere? cred ca nu e o problema daca dormim in alta parte dar ne:2dr betivim impreuna ,nu?:ha::y p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Mai sunt 2 camere libere, m-am interesat eu! As vrea sa vin, dar depind de anumite lucruri si nu stiu 100% inca daca voi fi liber in acest weekend! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat August 30, 2010 Autor Partajează Postat August 30, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Domnilor,cazarea se face la Cabana Valea Neagra,la coada lacului de acumulare Siriu.Locuri pentru cort sunt nenumarate,in cabana mai sunt 2 camere duble si doua sing.. In ce priveste starea vremii, se anunta timp frumos simbata si duminica.Chiar daca o sa fie noroi o sa se urce fara prea mari probleme..Noi am fost in martie cind inca mai era zapada si a fost super interesant.Portiunea pe care se urca mai tare este scurta de vreo 2KM,si dupa cum spunea suzukibz. plecam toti si ne intoarcem toti.Printre noi sunt masini pregatite cu piloti care au experienta in acest sport.Asadar cred ca am raspuns la toate problemele ridicate de voi.Va astept sa veniti,sa fim in numar cat mai mare.Telefonia mobila cred ca este accesibila pentru toata lumea asa ca daca mai aveti nelamuriri nu ezitati sa ma contactati 0752300353.George Croitoru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat August 30, 2010 Autor Partajează Postat August 30, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Cabana o gasiti pe net. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept camparea se poate face linga cabana?:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept salut ! ASA cum am vorbit camerele duble le rezerv eu ! multumesc! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept cred ca o sa va dea ceva de munca noroiul !!!!!!!!!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept nu mai vi cu cortul brutare? hai ca tuica si vin din belsug:x..turturii nu mai conteza...........:old:ha::ha::ha::ha: p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Ma duc la Bolboci - Padina....:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Salut:cl Dupa o discutie telefonica cu davema o sa vin si eu la aceasta iesire:wink:abia astept:2dr Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Maine plecam vreo 3-4 motoare pana sus la lac, sa vedem cum e traseul dinspre Chiojdu. O sa pun sera poze cu zonele dificile. Stiu ca urcati dinspre Siriu, dar poate mai vine altcineva pe traseul acesta, si sa stie la ce sa se astepte. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Ma bate gandu' sa urc din Chiojdu cu Vitara sambata. Mai vine cineva cu mine. Sus la lac o sa ne intalnim cu colegi care urca din Siriu. :h5 @boieru te rog sa-mi spui si mie cum este drumu' :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate