Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept

georgem

Postări Recomandate

Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept

Osa pun poze maine. noi o sa facem tabara in Chiojdu, vineri seara, sambata plecam spre lac, si seara ne intoarcem la gratare la Chiojd. Deci ne vedem sambata.

Never drive faster than your guardian angel can fly...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 137
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Osa pun poze maine. noi o sa facem tabara in Chiojdu, vineri seara, sambata plecam spre lac, si seara ne intoarcem la gratare la Chiojd. Deci ne vedem sambata.

Daca nu mai urca nici o masina pe Chiojdu o sa ma lipesc si eu de voi.

La ce ora e plecarea sambata?:tk

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

salut!

eu si cu tibone mergem pe valeni si ne intalnim cu cei din buzau la 9.00-9.15 in petromul di nehoiu!(vb cu georgem)

asa ca vom pleca sambata la 7.30 din ploiesti!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

salut!

eu si cu tibone mergem pe valeni si ne intalnim cu cei din buzau la 9.00-9.15 in petromul di nehoiu!(vb cu georgem)

asa ca vom pleca sambata la 7.30 din ploiesti!

Parca era vorba de petromul din patirlagele.La iesire din patirlagele pe partea stinga.

Link spre comentariu

Am urcat azi din Chiojdu. A plouat tot drumul, sunt cateva portiuni mai dificile de noroi, si cateva treceri prin apa. Maine ne ducem si cu un Vitara cu remorca, si speram sa nu ramanem pe acolo. La lac se urca destul de greu pieptisul acela dinaintea platoului, unde e numai piatra, dar destul de mare, si apoi din platou in sus spre Parta Vanturilor, unde e un frig de am crezut ca o sa ne degere mainile pe ghidon. Abia mai trageam ambreiajul. Sus la cabana e mai potolit vantul, si ceata mai disparuse.

La cabana, in locul de dormit pentru turistii, adica in magazia din dreapta, lipseste geamul de sus, si inauntru e mizerie ramasa de la cei ce au mai urcat pe acolo. Adica sticle de jack Daniels, conserve, cutii de redbull si alte bidoane de plastic. Am luat noi o mare parte din bidoanele de plastic, desi a fost destul de greu pe moto cu ele. Rugamintea mea este sa luati si voi din gunoaie intr-un sac ceva, si sa il coborati la cabana sau la primul tomberon. Banuiesc ca o sa se gaseasca putin loc in masini. Nu cred ca e mai mult de un sac menajer. Va multumesc.

Link spre comentariu

Pe drum ne-am intalnit si cu un tip cu o Dacie 4x4. Nu a urcat la lac, dar venea de la Prigon, deci ajunsese destul de sus in munte.

Link spre comentariu

Baieti distaractie placuta! :2dr

Raman jos. Iar am probleme cu franele pe spate!

Mama lor de mecanici lu' peste..!:dr3

Asteptam povesti de acolo de sus! :2dr

Nasol fratica!. O sa-ti dau eu nr unui baiat de la un garaj:wink:.Sau trecem intr-o seara pe la el sa vedem ce au franele tale.:h5

Link spre comentariu

salut1

am ajuns si noi acasa!

in primul rand vreau sa multumesc organizatorilor si tuturor participantilor ptr amabilitate si caldura cu care am fost primiti!

:tk:cl

am sa pun si eu cateva poze!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

o trecere de pod interesanta!

pod pe cordeline care tine cate o masina!

tangaj etc:banana

[ATTACH]89405[/ATTACH]

[ATTACH]89406[/ATTACH]

[ATTACH]89407[/ATTACH]

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

am plecat spre crasna cu o trecere interesanta prin rau care avea mai mult de 90 cm apa cu un bolovan ascuns in mijloc!!!

samuraibz a incercat primul si...........:sht

[ATTACH]89414[/ATTACH]

[ATTACH]89415[/ATTACH]

[ATTACH]89416[/ATTACH]

[ATTACH]89417[/ATTACH]

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare