Boieru Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Osa pun poze maine. noi o sa facem tabara in Chiojdu, vineri seara, sambata plecam spre lac, si seara ne intoarcem la gratare la Chiojd. Deci ne vedem sambata. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Osa pun poze maine. noi o sa facem tabara in Chiojdu, vineri seara, sambata plecam spre lac, si seara ne intoarcem la gratare la Chiojd. Deci ne vedem sambata. Daca nu mai urca nici o masina pe Chiojdu o sa ma lipesc si eu de voi. La ce ora e plecarea sambata?:tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Daca vii pe siriu la 8 la iesire din buzau spre nehoiu. Este un petrom, si inainte de el este un dealer de skoda. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept salut! eu si cu tibone mergem pe valeni si ne intalnim cu cei din buzau la 9.00-9.15 in petromul di nehoiu!(vb cu georgem) asa ca vom pleca sambata la 7.30 din ploiesti! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Septembrie 2, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept salut! eu si cu tibone mergem pe valeni si ne intalnim cu cei din buzau la 9.00-9.15 in petromul di nehoiu!(vb cu georgem) asa ca vom pleca sambata la 7.30 din ploiesti! Parca era vorba de petromul din patirlagele.La iesire din patirlagele pe partea stinga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept gata scuze! asa ramane patarlagele 9.00 max 9.15 ne auzim pe ch 16! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Am urcat azi din Chiojdu. A plouat tot drumul, sunt cateva portiuni mai dificile de noroi, si cateva treceri prin apa. Maine ne ducem si cu un Vitara cu remorca, si speram sa nu ramanem pe acolo. La lac se urca destul de greu pieptisul acela dinaintea platoului, unde e numai piatra, dar destul de mare, si apoi din platou in sus spre Parta Vanturilor, unde e un frig de am crezut ca o sa ne degere mainile pe ghidon. Abia mai trageam ambreiajul. Sus la cabana e mai potolit vantul, si ceata mai disparuse. La cabana, in locul de dormit pentru turistii, adica in magazia din dreapta, lipseste geamul de sus, si inauntru e mizerie ramasa de la cei ce au mai urcat pe acolo. Adica sticle de jack Daniels, conserve, cutii de redbull si alte bidoane de plastic. Am luat noi o mare parte din bidoanele de plastic, desi a fost destul de greu pe moto cu ele. Rugamintea mea este sa luati si voi din gunoaie intr-un sac ceva, si sa il coborati la cabana sau la primul tomberon. Banuiesc ca o sa se gaseasca putin loc in masini. Nu cred ca e mai mult de un sac menajer. Va multumesc. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Pe drum ne-am intalnit si cu un tip cu o Dacie 4x4. Nu a urcat la lac, dar venea de la Prigon, deci ajunsese destul de sus in munte. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Pana la urma se poate urca prin Chiojdu cu o masina cat de cat preparata?:y Maine la ce ora plecati!:x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept se poate. noi plecam acum Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Duminica dupa amiaza, urc din Varlaam spre Penteleu... Poate ne vedem pe drum...!!:h5 Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresgood Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Din pacate eu trebuie sa ma retrag. Sper sa repar masina pana la tura urmatoare. Bafta si distractie multa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vreasc Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept din motive independente de vointa mea, ma retrag de la aceasta cursa... poate data viitoare :ang2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Baieti distaractie placuta! :2dr Raman jos. Iar am probleme cu franele pe spate! Mama lor de mecanici lu' peste..!:dr3 Asteptam povesti de acolo de sus! :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Ultima Strigare: Miine dimineata la 8 la Petrom !!!! Va asteptam.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Baieti distaractie placuta! :2dr Raman jos. Iar am probleme cu franele pe spate! Mama lor de mecanici lu' peste..!:dr3 Asteptam povesti de acolo de sus! :2dr Nasol fratica!. O sa-ti dau eu nr unui baiat de la un garaj:wink:.Sau trecem intr-o seara pe la el sa vedem ce au franele tale.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Am ajuns si acasa. Am avut parte de un timp excelent si distractie pe masura !!!:x Primele poze sunt de la lacul Vulturilor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept O poza cu rasaritul soarelui la Lacul Siriu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Si poze de azi de pe Penteleu. Aici aveti foto de la statia meteo cu Vf. Penteleu Si invers de pe Vf Penteleu cu statia meteo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept salut1 am ajuns si noi acasa! in primul rand vreau sa multumesc organizatorilor si tuturor participantilor ptr amabilitate si caldura cu care am fost primiti! :tk:cl am sa pun si eu cateva poze! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept intalnirea! [ATTACH]89401[/ATTACH] [ATTACH]89402[/ATTACH] [ATTACH]89403[/ATTACH] [ATTACH]89404[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Asa fugitiv am vazut ca eram fotografiat cind am sarit in apa. Te rog sa-mi trimiti si mie ceva daca ai. valentin.radu@helpfarm.ro Tks. Multumim de aprecieri.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept o trecere de pod interesanta! pod pe cordeline care tine cate o masina! tangaj etc:banana [ATTACH]89405[/ATTACH] [ATTACH]89406[/ATTACH] [ATTACH]89407[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept am ajuns la cabana intr-un loc linistit! ast pana seara ca dupa...........:x ne-am cunoscut si am inceput pregatirile:W p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept am plecat spre crasna cu o trecere interesanta prin rau care avea mai mult de 90 cm apa cu un bolovan ascuns in mijloc!!! samuraibz a incercat primul si...........:sht [ATTACH]89414[/ATTACH] [ATTACH]89415[/ATTACH] [ATTACH]89416[/ATTACH] [ATTACH]89417[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate