davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept pregatirea de urcare prin crasna! urcare violenta dar fara probleme sa spunem avand in vedere aca nu aramas nimeni care s fie tras1 daca mai merge cineva pana la urmatoarea ploaie totul este ok. cu spanul aferent! din pacate nu am facut nici o poza la urcare din lipsa de .....maini! [ATTACH]89418[/ATTACH] [ATTACH]89419[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept sus la lac vreme superba! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept alte poze de sus! [ATTACH]89425[/ATTACH] [ATTACH]89427[/ATTACH] [ATTACH]89430[/ATTACH] [ATTACH]89433[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept alte.....................poze si ipostaze! [ATTACH]89434[/ATTACH] [ATTACH]89436[/ATTACH] [ATTACH]89437[/ATTACH] [ATTACH]89438[/ATTACH] [ATTACH]89439[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept coborarea tot prin crasna! prima capcana o craca la cardan.... [ATTACH]89441[/ATTACH] [ATTACH]89446[/ATTACH] [ATTACH]89447[/ATTACH] [ATTACH]89448[/ATTACH] [ATTACH]89449[/ATTACH] [ATTACH]89450[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Super pozele. Eu mai am o filmare de azi de la urcarea pe Penteleu cu Tibi. o sa le postez pe youtube si o sa pun linkul. Dar revin ..... da-mi si mie pozele alea din apa pe mail. Tks. Mai dau un sorici data viitoare + o bere:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept ........... [attach]89451[/attach] [attach]89452[/attach] [attach]89453[/attach] [attach]89454[/attach] [attach]89455[/attach] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Asa fugitiv am vazut ca eram fotografiat cind am sarit in apa. Te rog sa-mi trimiti si mie ceva daca ai. valentin.radu@helpfarm.ro Tks. Multumim de aprecieri.:banana salut iti dau eu pe toate:2dr:2dr:wink: Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept da fara probleme am sa le trimit.... bun sorisiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuu iam iam iam.... p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept atunci dau 2 beri, ca sorici e 'multe' ....:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Ca si davema tin sa felicit si organizatorii dar si toata gasca lor atv.istii toti niste oameni super:tk:2dr:2dr:2dr Cu poze am sa revin si eu maine seara ca nu mai pot sa butonez la asta (prietenii stiu de ce) batai in palma de la ATV.:y:ha::ha::ha: Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept verica mail-ul vali! acum sunt poze cu reprezentatia atv-istilor [ATTACH]89456[/ATTACH] [ATTACH]89458[/ATTACH] [ATTACH]89461[/ATTACH] [ATTACH]89463[/ATTACH] [ATTACH]89464[/ATTACH] [ATTACH]89465[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept si acum sarea si piperul ....sfarsitului de traseu dar nu de zi! trecerea prin rau la intoarcere! [ATTACH]89466[/ATTACH] [ATTACH]89467[/ATTACH] [ATTACH]89468[/ATTACH] [ATTACH]89469[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept dupa udatura exterioara a inceput cea interioara! [ATTACH]89470[/ATTACH] [ATTACH]89471[/ATTACH] [ATTACH]89472[/ATTACH] [ATTACH]89473[/ATTACH] [ATTACH]89474[/ATTACH] [ATTACH]89479[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Frumos! :br Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept ................ p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept plecarea de azi dimineata! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept sa va fie de bine baieti !:h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept stiu ca pozele nun redau cu adevarat din ce a fost acolo. cred ca v-ati facut o idee despre ce a fost ieri! nu a fost greu gen noroaie ,ravene etc . nici trolieri. a fost o iesire super amicala cu niste baieti de nota zece! chiar din cand in cand, simti nevoia sa te dai cu atelaju doar sa mirosi si sa vezi din frumusetile toamnei deabia incepute! noroaie sunt destule in zona si chiar unii le-au gasit dar cu atv-ul! [ATTACH]89488[/ATTACH] [ATTACH]89491[/ATTACH] [ATTACH]89494[/ATTACH] [ATTACH]89495[/ATTACH] [ATTACH]89496[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept salut toyo! sper ca pe urmatoarea iesire la bz sa nu o ratezi! idem si ptr nessum si ptr toti doritorii! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept daca schimb planetara, cu cea mai mare placere ! LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept spre penteleu! [ATTACH]89497[/ATTACH] [ATTACH]89498[/ATTACH] [ATTACH]89499[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 (editat) sus la statia meteo au ramas cativa .....restul adevarati offroaderi au urcat pana la 1760m pe o panta daor cu pietre si pamant nisipos! [attach]89507[/attach][attach]89513[/attach] [attach]89520[/attach][attach]89523[/attach] Editat Septembrie 6, 2010 de davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Foarte frumos! Daca aveti un track mi-ar fi de mare folos! Multumesc! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept Trakuri nu avem. dar traseele sunt marcate. Cel de Lacul Vulturilor cu plecare din Crasna e alb cu albastru. Iar pentru cel de Penteleu sunt indicatoare ''rutiere''. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate