Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept

georgem

Postări Recomandate

Re: Lacul vulturilor si penteleu 4-5 sept

Am ajuns si eu in fata calculatorului si vreau sa va multumesc pentru participare si pentru aprecieri.cu ajutorul vremii totul a fost super reusit.am mari regrete pentru silviu ca nu a apucat sa vada penteleul dar sper sa-si rezolve problemele de racire si data viitoare sa fie prezent pina la sfirsit.respect pentru toti participantii:tksi sper sa ne mai intilnim cit de curind..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 137
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut, a fost o iesire extraordinara, vreau sa multumesc in primul rand lui George si in al doilea rand tuturor participantilor pentru primirea foarte prieteneasca. Va multumesc ca ati asteptat pana am rezolvat problemele tehnice ale masinii.

O seara buna

Link spre comentariu

bravo baietii! place la mine:h5:h5

cu podul ala suspendat as avea o problema.... nu cred ca as incerca sa-l trec cu patrolul.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

bravo baietii! place la mine:h5:h5

cu podul ala suspendat as avea o problema.... nu cred ca as incerca sa-l trec cu patrolul.

in afara de o placuta senzatie de leganare nu se poate intimpla nimic, si oricum distanta pina jos nu este foarte mare...poti sa incerci prima data cu putin curaj:x.....daca nici asa nu merge mai ai varianta sa treci riul Buzau...apa nu este foarte adinca

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare