Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

suzuki vitara cu 16 v din 92 mers neregulat

Vizitator atila

Postări Recomandate

Vizitator atila

Salut, pana acum o luna masina mergea impecabil ,si deoadata la un semafor s-a oprit de atunci merge neregulat(parait) relantiu este dezastruos iar la o accelerare mai brusca se ineaca.Socul functioneaza, la 2000 de ture dar dupa ce se incalzeste un pic in cel mai bun caz are 400-500 de ture daca nu se opreste. Am fost cu ea la mecanic i-am verificat compresia si e ca noua 10,5.

Nu papa gram de ulei. M-am luat dupa unul altul si i-am cumparat debimetru, nu s-a schimbat nimic. Diagnoza nu pot sa-i fac caci nu are mufa OBD, ci un alt model la care nu au cablu si nici program, asa ca ajutor:hl:hldaca cineva ma poate ajuta pe forum sau la nr 0765979355

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator calincomes

Re: suzuki vitara cu 16 v din 92 mers neregulat

primul lucru verifica fisele de bujii,capac delcou,rotor distribuitor

daca ai sa iei de undeva inainte sa incerci e ok.

mai dane detalii

Link spre comentariu

Vizitator atila

am schimbat delkcoul cu totul inclusiv fisele de la un alt suzuki si tot asa merge i-am schimbat si bujiile si la fel, am curatat si verificat valva EGR, toate furtunasele de vacuum degeaba.Motorul merge in 3 si nu isi schimba mersul chiar daca i scot o fisa

Link spre comentariu

Vizitator calincomes

stabileste care cilindru nu merge si vezi vine scanteie?

sau verifica daca da impuls la injectorul respectiv.

posibil sa nu dea calculatorul impuls la injector.

posibil supape neetanse

elimini pe rand cele enumerate:y

Link spre comentariu

Hmm... in gol cit se accelereaza maxim? Daca se duce in ~ 4000 de ture si nu suporta acceleratii bruste, e simptom de pompa de benzina dusa.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Vizitator atila

in gol se tureaza 4 5000 dar la drum 80 90 la ora max si nu suporta acceleratie brusca

Link spre comentariu

Cam nasol... eu as zice sa te pregatesti de o pompa de injectie noua.

Cel mai bine du-o la un service unde iti pot masura presiunea in rampa de injectie. Tipic e pe undeva pe la 3 bari, uita-te in Autodata sa vezi cam la ce presiuni lucreaza injectia ta. Daca nu poti face asta, posteaza aici codul motorului tau.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

eu am un motor de 1600cm,16valve,complect,daca te pot ajuta cu ceva dami un telefon si poti proba piese de la mine ca sa gasesti defectul.

0767090545.ionica.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare