Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Doresc o anume anvelopa

Irod

Postări Recomandate

Vreau un pneu mai bun in off-road decat BFG AT, dar cu care sa pot rula pe sosea cu viteze rezonabile, asa pana intr-un 120km/h si cu care sa nu am senzatia de instabilitate.

Nu imi permit acum doua randuri de pneuri, de accea cel pe care il iau va fi si pentru asfalt.

Daca sunt dorintele mele rezonabile si pot fi implinite va rog sa imi dati sugestii.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Doresc o anume anvelopa

m-am gandit la ele, problema este ca KM1 nu gasesc nicaieri.

KM2 este comparabil cu KM1 ca si comportament rutier si in teren?

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Eu as mai lua in calcul pe langa BFG si un Cooper STT Mud (de care mi-am si luat) sau un Kuhmo KL71. da un search dupa ele pe forum si pe net. astea 3-4 modele sunt cam cele mai ok MT-uri de asfalt.

Pajero 3.2 DiD. Lung.

Link spre comentariu

m-am gandit la ele, problema este ca KM1 nu gasesc nicaieri.

KM2 este comparabil cu KM1 ca si comportament rutier si in teren?

Din ce se spune, KM2 este mai bun pe sosea decat KM1 si ceva mai slab in teren. Insa KM1 nu se mai gaseste in Romania si din cate am inteles nici nu se va mai aduce - a fost inlocuit cu KM2.

Link spre comentariu

iti recomand un TSL-LTB, profilul il ai in poza, iar preturile aici:

http://www.jeep4x4.ro/promotii.htm

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

cu Bridgestone Dueler M/T am mers cu 140, fara zgomot. In teren le-am comparat cu BFG KM2, au trecut, si respectiv ramas, cam prin aceleasi locuri (pe masini oarecum identice), diferentele nu cred ca sunt foarte mari.

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu

pun si eu un link legat de niste cauciucuri care mi se par ok : http://www.offroaders.com/tech/AT-MT-Tires/General-Grabber-AT-2.htm

pe hartie par a fi gume super OK pt. ceea ce ceri tu (acuma si eu)

am deschis si un topic in care cer parerea celor care au asa ceva pe masina

mai pun si 2 filme cu ele care cinstit m-au impresionat

http://www.youtube.com/watch?v=X-5Z4XBCkcE

http://www.youtube.com/watch?v=fl9UhjpMUcs

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Vreau un pneu mai bun in off-road decat BFG AT, dar cu care sa pot rula pe sosea cu viteze rezonabile, asa pana intr-un 120km/h si cu care sa nu am senzatia de instabilitate.

Nu imi permit acum doua randuri de pneuri, de accea cel pe care il iau va fi si pentru asfalt.

Daca sunt dorintele mele rezonabile si pot fi implinite va rog sa imi dati sugestii.

Este important si ce dimensiune de anvelopa iti trebuie. Pentru ca anumite profile nu se fabrica pe toate dimensiunile posibile !!

Totusi poti consulta si profilul Couragia M/T de la FEDERAL , care se comporta foarte bine si la viteze mai mari de 120/h (testat de mine cu 160/h) si se descurca bine si in afara soselei.

Poti consulta lista cu dimensiunile disponibile:http://www.delta-grup.ro/index.php?page=produse&categ=&pagina=1&sezon=&d1=&d2=&d3=&d4=&li=&si=&c=&profil=COURAGIA%20M/T%20OWL&marca=FEDERAL

:be:be:be

Pe roti ca sa poti !

Pajero 3,5/99 - Off, Outlander 2,0/07 - On = Mitsubishi

Link spre comentariu

Silverstone mt sport sunt super in teren, pe sosea si la pret. Eu personal ti le recomand

1070151090_silverstone_mt_117_sport_off_road1.jpg.832b176726fecb2759c61ed7bae7bb72.jpg

Link spre comentariu

Sa ai in acelasi timp si cal si magar e greu!

Automat gumele care merg bine in teren nu merg pe asfalt si viceversa. Situatia de compromis (achizitia de catar) nu va fi decat un motiv in plus sa mai cheltui niste bani ... suplimentar ulterior.

Daca vrei sa ai performanta atat in teren cat si pe asfalt iti recomand doua randuri de pneuri.

Daca vrei sa mergi mult pe asfalt si doar asa o trecere pe forestier sau mers pe un teren accidentat soft iti recomand orice tip de AT. Toate sunt aproape la fel.

Daca mergi mai mult in teren si mai putin pe asfalt alege un profil de tip Simex.

Conceptul de gume MT (alte profile decat tractoarele sau Simexul, profile foarte agresive si care sunt de fapt recomandate EXCLUSIV mersului in teren accidentat) este de fapt un pretext de a iti scoate niste bani suplimentari din portofel ... Parerea mea

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Totusi ideea de un AT mai capabil e o probleme spinoasa ,( doua seturi de roti mai greu la neprofesionisti ) , iar la o iesire mai lunga te pot lua la remorca ceilelti , ca sa nu mai frece ochetii tot timpul ...daca n-ai gume .

...din experientele recente , unde putere estem , impuls estem , vointa estem , panta lunga estem , jilav estem , aderenta nexam estem... Cu AT , in stare buna .

Dupa vreo cinci incercari , ultimul metru a fost facut cu sufa ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare