fane-isuzu Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 prima modificare dupa achizitie motivul-cind am cumparat masina am adus-o 250 km.Am ajuns surd si partial nebun de zgomot metoda- http://www.ladaniva.co.uk/baxter/resources/index.htm la soundproofing materiale-insonorizant strain vopsea stratul 1,insonorizant bituminat romanesc,vopsea, stratul 2,burete fonoabsorbant pt constructii 5-6 mm,Baumax Brico etc,apoi mocheta. Cost total-cam 100 lei,2 dupamieze de munca,buricul degetului aratator taiat cu cutterul,scandal de la doamna pt utilizarea acetonei la curatatul mainilor La zgomoteca de la plasticele din spate,intre fiecare imbinare cate 0,5 cm de bandu dublu adeziva rezultate-de necrezut.Se poate locui in masina.Plus ca mi se pare ca e si mai izolata termic,poate e doar o parere,ca la Cluj a cam venit toamna.Recomand calduros:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: insonorizare niva si cu cat sa redus zgomotul in masina? pare interesanta metoda Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: insonorizare niva si cu cat sa redus zgomotul in masina? pare interesanta metoda Cu 10 db pe metru patrat :ha: , esti culmea mai Antonio! ti am mai dat si eu siteuri cu material termo si fono absorbant cu folie de aluminiu ,ai astupat gaurile cu fibra de sticla cum ti am spus? dupa ce te apuci si captusesti masina cu bureti , iar peste 5 ani o vinzi repede ca ,...condensul ramane in buret si iese pe sub vpsea rugina in afara , e UTILAJ NU INTELEGI , MASINA NOUA 10 MII EURO ce dr pretentii ai , eu am pus niste boxe bune si am facut-o ful de un amestec vaselina ulei transmisie si putin seu de oaie , am putit a cioban vo 2 luni si acum mananc si carne de capra :ha: azi miros a peste :banana a clap de 4 kg , cand te fac un gratar ? aduc eu pestele tu aduci tuca de pitesti si zaibarul ca mi place rosu:2dr VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: insonorizare niva Pentru a reduce zgomotul se folosest mai multe tratamente. 1. Reducerea vibratiilor panoului (constrained layer dampening). Placi care se compun dintr-un strat de bitum / butil adeziv si peste el o folie de aluminiu. Cu cat mai groasa folia de aluminiu, cu atat mai eficient in reducerea vibratiilor si cu atat e nevoie de mai putina folie 2. Blocarea sunetului, care se face cu un material dens. Intre tabla si acel material dens se pune burete pentru a decupla suprafetele. Buretele de unul singur absoarbe sunetele care au lungimea de unda mai mica decat de 4 ori grosimea buretelui. 5-6mm absoarbe sunete de frecventa prea inalta. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: insonorizare niva Buna ziua ! Eu am folosit asa ceva pe masinile cu care am avut de-a face pana acum. Initial a fost gandita doar ca izolatie fonica, dar e excelenta si anti-vibratie. Este vorba de o folie de bitum auto-adeziva de circa 500/200mm bucata, fara aluminiu. In locurile unde nu incape intreaga, se croseteaza dupa forma necesara si se aplica de preferat folosind si un generator de aer cald, pentru a usura "copierea" suprafatei unde urmeaza a fi aplicata. Cutter sau foarfeca si un föhn standard sunt de mare ajutor intr-o astfel de procedura, plus manusi chirurgicale si o rola mica de cauciuc tip trafalet, pentru uniformizarea dupa aplicare si eliminarea bulelor de aer de sub folie. Si ceva rabdare, binenteles... Am captusit la un Ford Taunus usile (dublu), acoperisul (pe interior, binenteles), partea de sub luneta pe ambele parti, aripile spate, podul pedalier, ansamblul care suporta stopurile si numarul spate, precum si capota porbagajului, intre nervurile de rezistenta. Trei zile de munca a luat, dar rezultatul a fost deosebit. Zgomotele de afara au ramas afara, iar motorul se simtea ca functioneza doar dupa turometru... In concluzie, oricand as apela la aceeasi solutie. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: insonorizare niva Cu 10 db pe metru patrat :ha: , esti culmea mai Antonio! ti am mai dat si eu siteuri cu material termo si fono absorbant cu folie de aluminiu ,ai astupat gaurile cu fibra de sticla cum ti am spus? maine ma duc sa le cumpar si apoi am sa te sun sa-mi spui cum sa le lipesc la gauri sa nu ma lipesc singur pe sub masina :ha: ca sunt instare de asa ceva:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: insonorizare niva :tkBuna ziua ! Eu am folosit asa ceva pe masinile cu care am avut de-a face pana acum. Initial a fost gandita doar ca izolatie fonica, dar e excelenta si anti-vibratie. Este vorba de o folie de bitum auto-adeziva de circa 500/200mm bucata, fara aluminiu. In locurile unde nu incape intreaga, se croseteaza dupa forma necesara si se aplica de preferat folosind si un generator de aer cald, pentru a usura "copierea" suprafatei unde urmeaza a fi aplicata. Cutter sau foarfeca si un föhn standard sunt de mare ajutor intr-o astfel de procedura, plus manusi chirurgicale si o rola mica de cauciuc tip trafalet, pentru uniformizarea dupa aplicare si eliminarea bulelor de aer de sub folie. Si ceva rabdare, binenteles... Am captusit la un Ford Taunus usile (dublu), acoperisul (pe interior, binenteles), partea de sub luneta pe ambele parti, aripile spate, podul pedalier, ansamblul care suporta stopurile si numarul spate, precum si capota porbagajului, intre nervurile de rezistenta. Trei zile de munca a luat, dar rezultatul a fost deosebit. Zgomotele de afara au ramas afara, iar motorul se simtea ca functioneza doar dupa turometru... In concluzie, oricand as apela la aceeasi solutie. Stima, Dragos "Carpete insonorizante" se numesc si au dimensiunea de 50/40 cm.Cel putin asa le am eu la magazin.Sunt extraordinar de bune,dar ramane problema costului cam piperat,daca vrei sa pui pe toata podeaua si in usi,pt ca la o niva, cred ca intra pe putin 10 bucX25 ron..... Oricum,trebuie sa-mi pun si eu in usi musai si sa bag niste ceara protectoare inclusiv in hayon. Va voi tine la curent cu transformarile :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane-isuzu Postat August 22, 2010 Autor Partajează Postat August 22, 2010 Re: insonorizare niva Acuma nu e perfecta.Probabil ca exista si solutii profesionale mai bune cu folii autoadezive dar nu cred ca merita foarte tare la preturile pe care le au. Nivelul de zgomot s-a redus foarte mult.Probabil au ramas frecventele pe care eu nu le aud,fiind usor fudul de orechi-no joke- Referitor la condens Voi cam ce credeti ca aveti sub pisla originala de fabrica? Sa va spun eu Masina mea are 2 ani vechime si sub pisla era condens,rugina si un miros discret de -sa ma scuzati- buda. Asa ca nu vad cum respira mai bine sub pisla originala decat sub burete.Singura varianta sa scapi de condens ar fi sa o lasi la tabla goala sa repire,dar am avea nevoie de casti de tanchist Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Antonio Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: insonorizare niva cam asa ceva e la mine in masina de jumatate de an :ha::ha: iam dat jos antifnul ala care era plin de apa si de rugina si a ramas tabla curata si acum ma tot chinui sa o antifonez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat August 22, 2010 Partajează Postat August 22, 2010 Re: insonorizare niva Acuma nu e perfecta.Probabil ca exista si solutii profesionale mai bune cu folii autoadezive dar nu cred ca merita foarte tare la preturile pe care le au. Nivelul de zgomot s-a redus foarte mult.Probabil au ramas frecventele pe care eu nu le aud,fiind usor fudul de orechi-no joke- Referitor la condens Voi cam ce credeti ca aveti sub pisla originala de fabrica? Sa va spun eu Masina mea are 2 ani vechime si sub pisla era condens,rugina si un miros discret de -sa ma scuzati- buda. Asa ca nu vad cum respira mai bine sub pisla originala decat sub burete.Singura varianta sa scapi de condens ar fi sa o lasi la tabla goala sa repire,dar am avea nevoie de casti de tanchist daca te pune pacatele sa dai cu vaseline peste pasla :grin:, se face ce zici tu , si se si dezlipeste ca e cu prenandez ceva lipit ,condens ai la greu te asigur dar nu l mai vezi , iar tabla sa respire sa o lasi tu la niva ca dr o ia , intradevar se lasa si tabla neacoperita dar are adaugat in compozitia ei destule elemente ce sa i formeze stratul protector de oxid nu-i cazul la noi:ha:, asa de curiozitate ia cata tu la primavara sub buretul ala la imbinarea plafonului cu stalpul spate pe care se inchide haionul , si mai cata si sub geamurile lateral spate , si in multe alte locuri si spui ce i cu roseata ai de pe mana , pentru cine are bani e intradevar o solutie perfecta dar eu care nu prevad a renunta la masina in urmatorii 5 ani !!!!:al VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fane-isuzu Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 Re: insonorizare niva Asa este Masinile ie ca omu Mai ruginesc ele,mai ruginim si noi Nici eu nu mai seaman cu cel din pozele de acum 5 ani:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate