Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Musso 2.3?

teodorescu.florin
 Share

Recommended Posts

Salutare domn' Maurizio!! Am ales sa pun acest mesaj la vedere,nu PM,ca sa-l poata vedea toata lumea (daca intereseaza pe cineva). Un amic de-al meu e in Anglia dupa un 4x4 lung,de familie,cu care sa iasa la iarba verde din cand in cand si poate un off-road soft. El a plecat initial dupa un Pajero ,dar "i-a furat inima" un Daewoo Musso 2.3 benzina,impecabil (dupa spusele lui),si la bani putini. Cum dvs. sunteti doctor in Musso,ce parere aveti despre aceste motoare? Se merita sa-l i-a,sau cauta in continuare ? Sunt fiabile? Ce stiti in general despre aceasta "acaret-uri"? Astept cu nerabdare raspunsul dvs.,ca sa-l pot da mai departe. Respecte! :tk

Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti.

“Tudor Arghezi, citat despre respect”

Re: Musso 2.3?

Eu am motorul de 2.3 benzina. Masina e din 98 si motorul merge impecabil. Consumul e undeva intre 11 si 13% combinat, masina fuge bine. In teren este posibil sa vrei ceva mai mult cuplu, dar a mea fiind automata (cutie MB) merge frumos. Oricum, poti cupla reductorul daca vrei mai mult.

Motorizarea este MB, iar motoarele sunt fiabile.

Salutare domn' Maurizio!! Am ales sa pun acest mesaj la vedere,nu PM,ca sa-l poata vedea toata lumea (daca intereseaza pe cineva). Un amic de-al meu e in Anglia dupa un 4x4 lung,de familie,cu care sa iasa la iarba verde din cand in cand si poate un off-road soft. El a plecat initial dupa un Pajero ,dar "i-a furat inima" un Daewoo Musso 2.3 benzina,impecabil (dupa spusele lui),si la bani putini. Cum dvs. sunteti doctor in Musso,ce parere aveti despre aceste motoare? Se merita sa-l i-a,sau cauta in continuare ? Sunt fiabile? Ce stiti in general despre aceasta "acaret-uri"? Astept cu nerabdare raspunsul dvs.,ca sa-l pot da mai departe. Respecte! :tk

Buna,

in primul rand scuze ca nu am raspuns mai devreme dar..... perioda grea si fericita, suntem in asteptarea noul off roader care trebuie sa nasca in data de 15 . 09. ( mathias) si avem mutatul de terminat.... multe,

la subject.........

masina este fff buna, eu personal am avut una ca am folosit pt tractat, Germania Italia de 2 ori pe saptamana cu remorca dubla!!!! am facut aproape 500 000 de km fara probleme cu un consum ff bun 12/13 %

:y

tel. 0785 366 599 (mauri)

dreamservice2005@yahoo.com

Ssangyong Musso 3,2 6 cil 6 trepte sonauto ex dakar

ESTOTE PARATI

• 3 weeks later...

Buna,

in primul rand scuze ca nu am raspuns mai devreme dar..... perioda grea si fericita, suntem in asteptarea noul off roader care trebuie sa nasca in data de 15 . 09. ( mathias) si avem mutatul de terminat.... multe,

la subject.........

masina este fff buna, eu personal am avut una ca am folosit pt tractat, Germania Italia de 2 ori pe saptamana cu remorca dubla!!!! am facut aproape 500 000 de km fara probleme cu un consum ff bun 12/13 %

:y

:g

Multumesc inca o data ptr. raspuns,dar.........prea tarziu. L-a ratat. Era intr-adevar o bijuterie,dupa pozele care mi le-a trimis.

Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti.

“Tudor Arghezi, citat despre respect”

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use