Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire pescuit... cu iz de offroad

soimu

Postări Recomandate

pentru inceput, plecaram doi din arad, eu si ricu, in patrolul subsemnatului, cu AT

pe drum primele probleme, voblaj mare, ne oprim, constatam ca telescopul de directie e prins doar pe punte si ca bara panhard e destransa

mergem mai departe, intram pe o peninsula la Mures care anul trecut era de pietris tare

anul acesta, datorita apelor mari, intrarea pe penisula e blocata cu un copac si multe crengi, plus nisip fin, dar patrolul trece... si iata, suntem pe teren neumblat unde anul trecut era "autostrada"

mergem ce mergem....pana simt ca patrolul se lasa pe burta

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: iesire pescuit... cu iz de offroad

apa mare a depus pe pietrisul tare un strat de 40 cm de mal moale si fara nici o sustinere

incepem masuri de autosalvare

bagajele jos, hi liftul si toporul

ridicam masina si punem sub ea crengi groase

nu reusim nimic decat sa ardem cauciucuri, motorina si sa ne epuizam fara sanse de reusita, cu mari nori de tantari deasupra si pe noi

cand a cedat hi liftul, am decis ca ar fi cazul sa folosim optiunea "cheama un prieten"

1/ mariusS- plecat la 200 km de arad

2. YO2BT - a baut 2 beri, vine a doua zi

3. Miron - indatoriri conjugale, dar vine mai tarziu

4. Bruno - nu poate, program incarcat

buuun, asezam tabara sa asteptam salvarea

mai o tuica, mai o gluma, ....suna miron, si il refuz politicos pt ca e deja noapte si nu se poate face recuperarea noaptea, fiind periculos

ne culcam, la 3,30 noaptea...cine vine ???

MariusS

ma scoate din troliu, ma duc 2 m in spate, patinez iarasi, si decide sa ma traga din roti....

DEZASTRU se ingroapa si el

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

lucram in draci, impingem, tragem, troliem, cade un troliu, mai avem unul, ingropam roti, hi lifturi...cade si al 2 lea troliu, ne oprim, e ora 5,30

sunam iarasi pe YO2BT sa vina sa ne scoata...de data asta pe amandoi

Link spre comentariu

dupa 2 ore apare si adi, care ne scaote pe amandoi, cu greu...dar cu succes

apoi...2 zile de pescuit si acasa

asta a fost

multumesc celor 2 care au facut mari eforturi sa ajunga la mine sa ma scoata si promit ca nu nu o sa fie ultima data :tk:wink:

Link spre comentariu

Ok, asta e partea cu off-road-ul, dar pestele prins ?!? :wink:

eu cred ca pescuitul s-a redus doar la cateva ,,patroale,, :ha:

scz dar a fost o iesire plina de aventura. respect si la cat mai multe:wink:

Link spre comentariu

Ok, asta e partea cu off-road-ul, dar pestele prins ?!? :wink:

S-a prins si peste.Intr-o poza se vede ca băieții au prins somn.:ha: si ca momeala au folosit bere silva:x

Cred ca au prins dar ca orice pescar tine secret locul mai ales ca nu avea curaj nimeni sa ajunga la locul monstrului.:fh:fh.

Editat de dulceanu ionel

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Cand am ajuns la ei nu li se vedeau rotile. Intai am recuperat Hi Lift-ul lui soimu, care era 1m sub pamant, legat cu o sufa.

I-am tras cand pe unu cand pe celalalt, pana au ajuns pe teren cat de cat tare. Pe MariusS de-abia l-am scos, tragandu-l eu si soimu.

A fost o recuperare interesanta, pentru ca puteam sa ma infund si eu. Nu stiai cum e terenul, din cauza vegetatiei.

Ma bucur ca soimu si Ricu au putut pescui linistiti inca doua zile.

Ati prins ceva?

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

nu am prins nimic semnificativ

personal am eliberat tot si ricu a retinut albitura orinsa in ultima zi

datoria ramane, dar pestele sa fie peste nu maruntis

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare