soimu Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 pentru inceput, plecaram doi din arad, eu si ricu, in patrolul subsemnatului, cu AT pe drum primele probleme, voblaj mare, ne oprim, constatam ca telescopul de directie e prins doar pe punte si ca bara panhard e destransa mergem mai departe, intram pe o peninsula la Mures care anul trecut era de pietris tare anul acesta, datorita apelor mari, intrarea pe penisula e blocata cu un copac si multe crengi, plus nisip fin, dar patrolul trece... si iata, suntem pe teren neumblat unde anul trecut era "autostrada" mergem ce mergem....pana simt ca patrolul se lasa pe burta forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 Re: iesire pescuit... cu iz de offroad apa mare a depus pe pietrisul tare un strat de 40 cm de mal moale si fara nici o sustinere incepem masuri de autosalvare bagajele jos, hi liftul si toporul ridicam masina si punem sub ea crengi groase nu reusim nimic decat sa ardem cauciucuri, motorina si sa ne epuizam fara sanse de reusita, cu mari nori de tantari deasupra si pe noi cand a cedat hi liftul, am decis ca ar fi cazul sa folosim optiunea "cheama un prieten" 1/ mariusS- plecat la 200 km de arad 2. YO2BT - a baut 2 beri, vine a doua zi 3. Miron - indatoriri conjugale, dar vine mai tarziu 4. Bruno - nu poate, program incarcat buuun, asezam tabara sa asteptam salvarea mai o tuica, mai o gluma, ....suna miron, si il refuz politicos pt ca e deja noapte si nu se poate face recuperarea noaptea, fiind periculos ne culcam, la 3,30 noaptea...cine vine ??? MariusS ma scoate din troliu, ma duc 2 m in spate, patinez iarasi, si decide sa ma traga din roti.... DEZASTRU se ingroapa si el forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 Re: iesire pescuit... cu iz de offroad lucram in draci, impingem, tragem, troliem, cade un troliu, mai avem unul, ingropam roti, hi lifturi...cade si al 2 lea troliu, ne oprim, e ora 5,30 sunam iarasi pe YO2BT sa vina sa ne scoata...de data asta pe amandoi forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 23, 2010 Autor Partajează Postat August 23, 2010 Re: iesire pescuit... cu iz de offroad dupa 2 ore apare si adi, care ne scaote pe amandoi, cu greu...dar cu succes apoi...2 zile de pescuit si acasa asta a fost multumesc celor 2 care au facut mari eforturi sa ajunga la mine sa ma scoata si promit ca nu nu o sa fie ultima data :tk:wink: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: iesire pescuit... cu iz de offroad Ok, asta e partea cu off-road-ul, dar pestele prins ?!? :wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: iesire pescuit... cu iz de offroad Ok, asta e partea cu off-road-ul, dar pestele prins ?!? :wink: eu cred ca pescuitul s-a redus doar la cateva ,,patroale,, :ha: scz dar a fost o iesire plina de aventura. respect si la cat mai multe:wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 (editat) Re: iesire pescuit... cu iz de offroad Ok, asta e partea cu off-road-ul, dar pestele prins ?!? :wink: S-a prins si peste.Intr-o poza se vede ca băieții au prins somn.:ha: si ca momeala au folosit bere silva:x Cred ca au prins dar ca orice pescar tine secret locul mai ales ca nu avea curaj nimeni sa ajunga la locul monstrului.:fh:fh. Editat August 23, 2010 de dulceanu ionel Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat August 23, 2010 Partajează Postat August 23, 2010 Re: iesire pescuit... cu iz de offroad Cand am ajuns la ei nu li se vedeau rotile. Intai am recuperat Hi Lift-ul lui soimu, care era 1m sub pamant, legat cu o sufa. I-am tras cand pe unu cand pe celalalt, pana au ajuns pe teren cat de cat tare. Pe MariusS de-abia l-am scos, tragandu-l eu si soimu. A fost o recuperare interesanta, pentru ca puteam sa ma infund si eu. Nu stiai cum e terenul, din cauza vegetatiei. Ma bucur ca soimu si Ricu au putut pescui linistiti inca doua zile. Ati prins ceva? 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 24, 2010 Autor Partajează Postat August 24, 2010 Re: iesire pescuit... cu iz de offroad nu am prins nimic semnificativ personal am eliberat tot si ricu a retinut albitura orinsa in ultima zi datoria ramane, dar pestele sa fie peste nu maruntis forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate