Marius C alias Turagmes Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 in dimineata asta mi-a venit noua jucarie de peste mari si tari.....:grin: Grand Cherokee motor 4.0.... cutie automata....si toate chestiile utile si inutile pe care le are un Grand....din nastere :grin: la prima vedere....totul e ok....mai putin consumul...care e un pic cam mare...dar....cineva care a mers in spatele meu mi-a spus ca scoate un pic de fum....negru :grin: cand am auzit asta....am desfacut filtrul de aer....la cum arata cred ca este filtrul cu care a iesit din fabrica...maine o sa-i fac o poza....ca eu unul...asa filtru imbacsit....n-am vazut de multa vreme....pana una alta azi i-am facut cateva poze...de la aclimatizarea cu padurile noastre :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: Noua jucarie Sa o stapanesti sanatos , sa fii fericit cu ea , sa ai parte de multe noroaie si tot ce iti doresti . Sa fii ferit dee incidente neplacute , si , ... da-i talpa ca ai cu ce . FELICITARI ! :h5:ypu Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: Noua jucarie Buna seara ! Cred ca au gresit treaba cu volanul, e pe partea gresita. Pacat, era mult mai OK daca era "normal"... Sa ai parte de el, da' vezi ce-i faci... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: Noua jucarie salut:cl sa o stapanesti sanatos si la cat mai multe noroaie:h5:dr1 Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: Noua jucarie Bravo Marius. Frumos cadou ti-ai facut. Sa o stapanesti sanatos. Si culoare imi place mult. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 25, 2010 Autor Partajează Postat August 25, 2010 (editat) Re: Noua jucarie marele merit il are Lucian Munteanu...ca el a alergat dupa ea prin Anglia....plus ca a muncit cat zece ca sa o pot primi zilele astea... lui si lui Ovidiu le sunt dator :h5 cat despre noroaie,....momentan...cam lipsa...n-a mai plouat de ceva vreme....si un padure e uscat.....uscat trebuie sa fac rost de inca un rand de jante...sa le incalt ...de scandal....si la padure cu el...ca are cu ce....:grin: dar prima urgenta e sa-i fac un scut la baia cutiei de viteze...ca nu o vad prea bine prin bolovanii de la noi Dragos...sunt obisnuit cu volanul ...pe partea gresita :ha: mai ales cand politia ai cere actele fiicei mele :ha::ha::ha: si...ca sa fie si ceva mai neplacut....nu am codul de la radio...asa ca momentan...nici o sansa sa fac galagie in masina...si mor incet..ca asta are cu ce sa faca taraboi :ha: Editat August 25, 2010 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: Noua jucarie De la SAMURAI la confortul de JEEP este drum luuuuungggg. Sa fie intr-un ceas bun:h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: Noua jucarie Buna seara ! Nu fa scut la cutie. Salta masina mai sus cu juma' de metru, si ai rezolvat problema... Off-topic: am bagat si eu juma' de an pe un Actros cu volanul pe dreapta, curse de Liverpool - Bucuresti si retur. Era o placere deosebita sa faci depasiri, in special pe Valea Oltului... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: Noua jucarie :ha:la.... culoarea asta ...te lasam in mijlocul coloanei de patroale....:ha: sa-l stapanesti sanatos! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 25, 2010 Autor Partajează Postat August 25, 2010 Re: Noua jucarie Dragos...tu pe valea Oltului...depasesti?:ha: cam greu si cu volan pe stanga.....ca oricum pe acolo se circula bara la bara :grin: Zoli...eu cu culoarea asta....voi fi farul calauzitor....prin padure :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: Noua jucarie si...ca sa fie si ceva mai neplacut....nu am codul de la radio...asa ca momentan...nici o sansa sa fac galagie in masina...si mor incet..ca asta are cu ce sa faca taraboi :ha: pune-i simex-uri si rezolvi doua probleme: o sa ai galagie fara codul de la radio, si ceva tractiune imbunatatita pe asfalt moale:ha::ha::ha: sa o stapanesti sanatos! Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: Noua jucarie Haaa...cind iesim cu animalu' la pascut?:banana:banana sa te duca fara probleme! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: Noua jucarie Very Nice ! Felicit orice posesor de JEEP oricand si la orice ora !:grin: Hmm, doar stim cu totii .....The jeep is invincible....... ...:bravo...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 29, 2010 Autor Partajează Postat August 29, 2010 Re: Noua jucarie am facut cateva iesiri zilele astea cu el.....incaltat in adidasi.....dar datorita faptului ca in padure noroiuleste inexistent....n-am avut nici o problema...motorul trage ca un apucat....puntile flexeaza...corespunzator........ cat de curand trebuie sa-i cumpar 4 gume adevarate....ca vine perioada de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat August 29, 2010 Partajează Postat August 29, 2010 Re: Noua jucarie sa l stapanesti sanatos @mariuse.......power are, corect.....dar sa nu tzi uitzi sacu cu cardane daca pui simex :ha: p.s.....sa te duca pe unde nici nu visezi :top Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 29, 2010 Autor Partajează Postat August 29, 2010 Re: Noua jucarie Gogane...deja imi patineaza mintea la ceva care in mod sigur ma va face sa uit ca am cardane :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: Noua jucarie Sa te bucuri de el Marius. Asa cum spunea si colegul Asfalttango, cred ca acum poti intinde picioarele in el, comparativ cu Samurai-ul :ha::ha::ha: Sa te poarte peste tot fara probleme si vei vedea nu este chiar atat de greu cu volanul langa "trotoar":y Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: Noua jucarie Frumoasa jucarie t-ai luat, sa o stapanesti sanatos !!!! :h5 Motorul de 4.0 este foarte bun si mult mai usor de intretinut ca 5.2, numai datoria locului pt opera, la 5.2 este problema pana si dat jos capac de la distribuitor :grin:. Am vazut ca masinuta deja plenge dupa un kit de inaltare :banana Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate