Bestia Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Strategica: 28-29 August pff, a inceput deja sa-i dea cu ninsoarea pe TA?.. vizioneaza filmele lui Forte de pe prima pagina ca sa-ti faci o idee despre strategica; poate te ajuta sa-ti dai seama daca te-ar satisface sau nu. daca te duci cumva in uikendul de dupa 15 sept, anunta te rog, ca poate ma alatur si eu; sper sa tin pasul si sa nu incurc. dupa 15 e perfect, tinem legatura, daca te hotarasti imi dai un PM si mergem impreuna p.s. de la Polovragi la Petrimanu e Strategica? ca am fost anul trecut cu patrolu' Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Septembrie 5, 2010 Partajează Postat Septembrie 5, 2010 Re: Strategica: 28-29 August nu; vezi poza din ultimul post de pe pag 2, ai strategica notata pe harta, iar drumul petrimanu-polovragi este cel de sub strategica, unde scrie 'oltet' parca. "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Strategica: 28-29 August weekend-ul 18-19 septembrie se baga cineva la o Strategica cu mine?:wink: Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Strategica: 28-29 August In weekendul acela cred ca reusesc si eu sa ma rup de ale mele prostii si sa ies mai departe decat 15-20 km de casa. Pana atunci apuc sa rezolv si RCA si ITP, ca sa nu ma feresc de drumurile publice ca acum. Noroc ca in raza de 20 km am unde ma da si asa :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueheart Postat Septembrie 7, 2010 Partajează Postat Septembrie 7, 2010 Re: Strategica: 28-29 August voi din ce parte vreti sa atacati strategica, si cam cum vedeti programul in mare (ore aprox, cazare)? la mine deocamdata nu e sigura perioada, depind de cineva, de vreme (ca nu am 4x4, ci o astra). "Una dintre pedepsele pentru refuzul de a participa la politica e ca ajungi sa fii guvernat de cei ce-ti sunt inferiori" - Platon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate