giorgel Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 ma roade demult gandul asta, si m-am hotarat sa vi-l impartasesc, altfel sta in mine si se impute:ha: cum ar fi ca toti membrii forumului, posesori de acarete, sa-si inscriptioneze pe acesta nick-ul de pe forum? eu am o problema: pricep greu si uit repede:ha: la aproape fiecare iesire, am fost in compania unor domni pe care i-am apreciat, insa........nu stiu de unde sa ii iau. noi interactionam foarte mult virtual, si foarte putin social. si atunci cand socializam, in grupuri mari, lucrurile se petrec cu o asemenea viteza, incat practic nu realizezi ce si cum. se stie ca memoria vizuala are un rol foarte important in constructia memoriei generale, asocierea persoanei cu masina si cu nick-ul ar fi mai usoara asa. ce ziceti de idee? o fi buna, o fi rea ... eu mi-am scris de la inceput nick-ul pe masina, s-a si zis ca am scos un nou model de nissan:ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" Nu e o idee rea ... Eu aveam pe spate un autocolant "nissan4x4" pus de nea Luigi... M-a oprit unul in trafic si m-a intrebat:"tu esti Luigi ala din Militari cu service-ul de nissan? O progamare cand imi faci si mie?" :ha: I-am explicat omului ca nu sunt acea persoana, i-am dat numarul de telefon si am plecat mai departe ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" Pai hai s-o facem !!! Le comandam la axxamd ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" Eu am demult asa ceva...nici nu mai stiu cine m-a procopsit cu el Am mai primit unu si de la Goganu-Sensei la Agnita zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 25, 2010 Autor Partajează Postat August 25, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" fiecare cu optiunea lui, cred... eu am inca si doua autocolante, pt. geamurile laterale, pe care nu le-am lipit inca, in afara de cel din spate, unde era "patrol gr". m-am gandit sa va cer parerea:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" Eu ma gandeam sa le facem intr-un singur loc ca sa iasa ceva unitar, cu acelasi tip de caractere, cu acelasi design si de aceea m-am gandit doar la axxamd care deja e aici pe forum si lumea e multumita de ce colante face..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" O idee foarte buna. Am vrut de mult sa fac acest lucru. Acum nu ma am cum sa-l fac pentru ca nu mai am masina..... Da' ne facem noi mari........:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat August 25, 2010 Autor Partajează Postat August 25, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" Eu ma gandeam sa le facem intr-un singur loc ca sa iasa ceva unitar, cu acelasi tip de caractere, cu acelasi design si de aceea m-am gandit doar la axxamd care deja e aici pe forum si lumea e multumita de ce colante face..... eu as zice ca ar fi mai bine daca am lasa imaginatia fiecaruia sa zburde, nix unitar, nu suntem armata, suntem nebuni doar:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" Are dreptate si Astral si Giorgel. Ar fi frumos daca ar fi toate facute la aceeasi dimensiune si cu acelasi font, ma rog ....intr-un anumit fel. Cu toate acestea ar fi frumos si sa si-l faca fiecare dupa propria imaginatie si personalitate. Cam greu de luat o hotarare.......:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 25, 2010 Partajează Postat August 25, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" eu as zice ca ar fi mai bine daca am lasa imaginatia fiecaruia sa zburde, nix unitar, nu suntem armata, suntem nebuni doar:h5 E ok ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" De acord ! ma roade demult gandul asta, si m-am hotarat sa vi-l impartasesc, altfel sta in mine si se impute:ha: cum ar fi ca toti membrii forumului, posesori de acarete, sa-si inscriptioneze pe acesta nick-ul de pe forum? eu am o problema: pricep greu si uit repede:ha: la aproape fiecare iesire, am fost in compania unor domni pe care i-am apreciat, insa........nu stiu de unde sa ii iau. noi interactionam foarte mult virtual, si foarte putin social. si atunci cand socializam, in grupuri mari, lucrurile se petrec cu o asemenea viteza, incat practic nu realizezi ce si cum. se stie ca memoria vizuala are un rol foarte important in constructia memoriei generale, asocierea persoanei cu masina si cu nick-ul ar fi mai usoara asa. ce ziceti de idee? o fi buna, o fi rea ... eu mi-am scris de la inceput nick-ul pe masina, s-a si zis ca am scos un nou model de nissan:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat August 26, 2010 Partajează Postat August 26, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" si eu il recomand pe axxamd.Ne-a facut tricourile pt intalnirea de la Agnita.Super promptitudine, calitate si pret foarte bun. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" dupa cum ati vazut eu am nr de inmatriculare germania! zilele acestea ma interesez cat costa de facut acolo si va anunt cine vrea! poate este taranesc dar eu zic ca este ok! unul din avantaje ar fi sa schimbam chiar in teren nr pe spate fata scoase sa nu mai vada toti pe unde si ce facem.....[ATTACH]88509[/ATTACH] p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" Eu si blackufo avem :banana Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" dupa cum ati vazut eu am nr de inmatriculare germania! zilele acestea ma interesez cat costa de facut acolo si va anunt cine vrea! poate este taranesc dar eu zic ca este ok! unul din avantaje ar fi sa schimbam chiar in teren nr pe spate fata scoase sa nu mai vada toti pe unde si ce facem.....[ATTACH]88509[/ATTACH] 10-12 euro la printerii de numere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 28, 2010 Partajează Postat August 28, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" ... chestia asta a inceput anul trecut de 1 Mai cu ocazia "Sibiu Spring Fest" daca nu ma insel, atunci Paragusu si cu inca cineva ( scuze ca nu mai retin ) au venit cu un maldar imens de autocolante inscriptionate cu Nick-urile noastre pe galben ( cate 2 de masina ) si ne-au pus la toti numele pe cotete... de unde si vb numele p........r pe toate gardurile :ha::ha::ha: @Paragusule ... HELP ca mai vor si altii !!! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" Intrebare de 1000 de puncte: cine a fost primul care a avut ideea asta si a avut masina inscriptionata ca atare? :grin: :tk:tk:tk Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" Chuck Norris ?????????????/ Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" eu am primit cadou de ziua mea doua astfel de abtibilduri. unu l-am si lipit pe geamul lateral dar parca e prea mare. nu stiu ce sa zic, ar fi bine sa le lipim toti cam in acelasi loc, sa stim din start unde sa ne uitam cand vrem sa aflam numele omului :grin: in orice caz, ideea mi se pare foarte buna :y Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" Giorgel, daca iti place modelul din poza, opreste-te la mine la portita cand ai drum. Te asteapta un autocolant reflectorizant cu nick-ul tau. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" Eu ma gandeam sa pun pe aripile din fata: - Forte, steagul Romaniei, grupa sanguina; - Dna Forte, steagul Romaniei, grupa sanguina! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelia Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" Dragilor, In 15 septembrie vom lansa magazinul virtual asteptat de unii dintre voi. Acesta va contine produse personalizate cu brandul club 4x4, multe dintre ele in premiera. Ideea de a propune autocolante cu numele user-ilor forumului am luat-o in considerare deja in urma cu ceva vreme. Asteptam doar sa facem propunerile pe magazinul virtual al forumului. Asadar, venind in intampinarea dorintelor voastre, magazinul va va oferi posibilitatea de a comanda autocolante reflectorizante cu numele vostru (user), toate avand acelasi design, acelasi format si acelasi producator. Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" Dragilor, In 15 septembrie vom lansa magazinul virtual asteptat de unii dintre voi. Acesta va contine produse personalizate cu brandul club 4x4, multe dintre ele in premiera. Ideea de a propune autocolante cu numele user-ilor forumului am luat-o in considerare deja in urma cu ceva vreme. Asteptam doar sa facem propunerile pe magazinul virtual al forumului. Asadar, venind in intampinarea dorintelor voastre, magazinul va va oferi posibilitatea de a comanda autocolante reflectorizante cu numele vostru (user), toate avand acelasi design, acelasi format si acelasi producator. e o initiativa bine venita :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" Chuck Norris ?????????????/ Esti pe aproape :ha: numai ca el practica alt stil de arte martiale :y:ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 31, 2010 Partajează Postat August 31, 2010 Re: din ciclul: numele "unora" pe toate "cazanele" Aesta este modelul de autocolant personalizat cu numele fiecaruia pe care il propunem noi. Dimensiunea este 30 cm x 5 cm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate