Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ninge!!!!

mrJv

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

koala.. nu stiu daca te ajuta prea mult, dar parca se potriveste lanturile americane cu cod 20 si e cam 90 Dolari

http://www.jcwhitney.com/autoparts/Item ... 0000206326

CODE 20

54-9057W

33x10.50-15LT

12-15LT

32x12.50-15LT

33x12.50-15LT

31x13.50-15LT

LT285/75-15

355/65-15

12.5/70-16

33x12.50-16

265/50-16

LT265/85-16

LT285/75-16

305/70-16

315/70-16

33x12.50-17

285/70-17

305/55-18

305/60-18

275/55-20

275/60-20

325/50-20

305/45-20

33x10.50-16.5LT

12-16.5LT

31x13.50-16.5LT

32x12.50-16.5LT

33x12.50-16.5LT

31x13.50-16.5LT

33x14.50-16.5LT

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator koala

Nu-s sigur ca pricep ce vrei sa zici ... poate-s obosit, poate-s batran ... poate amandoua la un loc :ga ...

... n-am carduri valabile pentru plati in strainatate ...

... n-am luat niciodata nimic de pe internet ...

... in general nu dau banu' din mana pana nu vad marfa ...

Link spre comentariu

Banuiesc ca vrea sa zica sa-ti comanzi unele "custom".. adica la un meserias care face asa ceva, probabil pt tiristi.. si in felul asta iese la dimensiunea exacta a rotii, indiferent care este ea... numai ca nu ai aceasi siguranta ca pt cele omologate.

Faci rost de lant.. si confectionezi

Link spre comentariu

http://www.lanturiauto.ro/browse/produc ... mioane_tir)

/~YbE0ooyrtUy9lTYipAKVeo6eTjkg1E4ZqIae6ZVz4U9pxhYnstJWiPBB9vr

BAwk0ELeL-6ytiloTUy9TT14qABVeotteTJkB1EUkqear6ZVrt4!catalog_id=325

din astea are alex pe toyota. mi se pare ca au trebuit ajustate nitel, dar asta nu mai conteaza. sunt foarte foarte misto.]

din astea o sa-mi iau si eu candva.

Link spre comentariu

@ koala

1. se poate plati cu OP

2. e la moda - nu esti FMIe sa iei toate buticurile la picior

3. paranoia :grin:

am cumparat diverse de pe e-bay si nu am avut probleme pana acum.

probabil ca-s de firma lanturile prezentate mai sus de aici si pretul...

sunt sigur ca se pot confectiona ad-hoc la diversi meseriasi

Link spre comentariu

La Sibiu se fabrica lanturi de foarte buna calitate, mai scumpe decat cele chinezesti... Firma se numeste RUD. Am cumparat cu 700 de lei doua perechi

de lanturi ranforsate, pentru 4x4 sau vehicule utilitare si sunt foarte multumit de ele. Am fost sa vad fabrica. Sarma si toate componentele vin din Germania si Austria, aici sunt doar fabricate, tot cu masini germane.

Revin cu telefonul de la desfacere si cu poze.

ARO, oriunde, oricand...
Link spre comentariu

Vizitator koala

@dan-A10 : ... sa vezi ce-i fac lu' nen'tu Gabi Badea :ga ... de o luna l-am rugat sa se intereseze si pentru camionul meu de niste lanturi ...

@floriandan : ... pivnitele sunt locuri ale pierzaniei, eu stiu asta :ga ... intr-un an am coborat cu un amic, sa luam muraturi de la el din pivnita ( era "de un Craciun" iar fetele aranjau masa ), si am ramas acolo "la una mica" vreme de 2 ceasuri ... am urcat inapoi, usor matoi si cu un mare chef :ga ...

Link spre comentariu

Cel mai ieftin pana acum la REAL, 149 RON, eu de acolo am luat cele pentru auto autoutilitare COD: EX2...., au 5 feluri de coduri pentru categoria asta de masini. Apropo pe desenul cutiei este o masina 4x4 , un Jeep Cherokee daca nu ma insel. Am mers cu ele toata ziua sambata trecuta, in primele 10 minute dupa ce am forjat prea tare masina la o urcare, lanturile neffind asezate bine am reusit sa dau jos de pe anvelopa in timpul urcari. Am lucrat la el 30 de minute, era iesit un ochi de lant din bucata de metal care uneste cu un alt segment de alta culoare. Dupa reparatia asta si asezarea lui pe roata cu mult mai mare atentie, au tinut toata ziua, pe noroi, stanci , pietre, gheata si zapada. La sfarsit a venit spalatura..:)

Asa ca pot sa vi le recomand.

Suzuki Jimny 1,3, an1999

Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001

Link spre comentariu

Asa ca pot sa vi le recomand.

Problema e dimensiunea, nu calitatea.

Si eu am cautat lanturi pentru incaltarile mele (33x12.5x15). Nu am fost in stare sa gasesc nicunde. Peste tot, cele pe care scrie 4x4, sunt pana la

max. 31x10.5x15 (265x75x15).

Asa ca, ma pun si eu pe lista doritorilor de lanturi XXL.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

ninge.. URAAAA..

am fost la Bran.. sambata drum ok varianta buc-buftea..ploiesti(centura)-brasov-bran.. uscat sau ud dar ciculabil, exceptie brasov unde mai era ceva zapada f mica pe carosabil..

Azi intoarcere pe bran- campulung-pitesti-buc..

asfalt ok.. ud-uscat pana la lipsa zapezi din decor pana spre campulung unde a inceput cate ceva sa ninga.. intrarea in pitesti teroare, zapada batatorita transformata in ghiata.. cand topita.. centura pitesti-zapada dar circulabila in siguranta, autostrada circulabila in conditi de iarna(maxim 70km/h, asfalt umed alternand cu zapada umeda... bucuresti ok.

ps.. o singura persoana vazuta cu lanturi.. :D

Link spre comentariu

@mugur ..... waaa..... avem si patinuar ...

scoti boxele pe geam ... ceai fierbinte , tuica fiarta ....... cateva perechi 42,43,44,45 ... patine la inchiriat ...

...si scoti impozitul la casa ...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Nea Luciane, nu zici rau !... :bean

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Stranie senzatie..

Sa te stii bucurestean,.. sa vezi stirile la tv... sa te uiti pe geam si sa vezi uscat si soare.

Vreau zapada.. vreau blocaje in trafic.. vreau sa merite bani care i-am dat pe cauciucuri si lanturi.... dar acum sunt in Deva si aici e... frumos .

Bag seama ca-mi lipseste bucurestiul... :bleah .

Sper sa nu se topeasca pana luni

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare