Vizitator koala Postat Ianuarie 3, 2008 Partajează Postat Ianuarie 3, 2008 Prima zapada in Bucuresti Ma suna nevasta, dis-de-morning : - "Vino sa ne iei cu autobuzu', ca am ramas blocate in spital !" [ e doctorita si a fost de garda in ziua de 02 ianuarie ] ... ma dau jos din pat, buimac si adormit [ am culcat copilu' atomic tarziu si dup'aia am stat pe net pana pe la 03.00 ] ... dau cu degetul mic de la picior in coltu' dulapului si incep sa injur birjareste, uitate-s clipele acelea de seninatate sufleteasca si de curatenie spirituala care m-au stapanit zilele trecute :ga ... apare soacra-mea, putin ingrijorata ca trezesc copilu' din somn : - "Mama, nu mai injura asa ca se scoala fata ! ... ce-ai patit ?" ... ii spun si ma compatimeste, dand intelept din cap ... cine stie de cate ori o fi patit si ea acelasi lucru ... in sfarsit, reusesc sa ma spal si sa ma imbrac de plecare, ma uit pe geam si totul e feeric, fratii Grimm ar fi invidiosi pe covorul alb care a acoperit masinile pana la nivelul oglinzilor ... ... jos, in parcarea blocului, 2 vecini trebaluiesc cu lopetile asa ca ii salut vesel si ii intreb de sanatate : - 'Neata vecine si La Multi, Multi Ani ! [ omu' e in varsta, asa ca urarea mea ii prinde bine ] ... unde pleci ?" ... imi spun amandoi ca nu pleaca nicaieri [ au Dacii pe care nu le misca cu lunile ] dar ca nu suporta sa vada parcarea si intrarea in bloc inundate de zapada ... ii temperez si, dupa ce-mi curat zapada de pe parbriz, "rezolv" parcarea din cateva miscari, inainte-inapoi, cu camionu' din dotare ... lumea e extaziata pe la ferestre, Patrolul face ceva zgomot cand motorul e rece iar faptul ca l-am "forjat" i-a scos din asternuturi pe vecinii curiosi ... ma simt ca Russell Crowe in "Gladiatorul", atunci cand il aclama multimea, si plec mandru catre spitalu' unde ma asteapta nevasta ... ... pe aleea care iese dintre blocuri in bulevardul Brancoveanu, un Logan galben, de la o firma de taxi, a ramas infipt cu botu-n zapada ... omu' e nervos deja si nu mai stie ce sa faca, si-a pierdut cumpatul si ambaleaza masina ca un idiot ... opresc langa el, pun sufa si-l scot afara din zapada, tipul e un cretin si se vede limpede treaba asta, da' tot nu m-am indurat sa-l las acolo ... ... ajung la spital [ Vitan-Barzesti ] si-mi iau nevasta ... ca "bonus de iarna", mai sunt inca 2 fete cu ea, tot "calamitate" si ele, si pe care evident ca trebuie sa le duc acasa ... norocul e totusi cu mine, stau ambele pe Oltenitei asa ca "nu e mare deranjul" ... pe drum, aflu cu surprindere :ga ca nevasta-mea si-a propus sa vizitam complexul "Feeria" [ la aeroportul Baneasa ] ... trebuie sa ne mutam si nevasta-mea a intrat in febra "cautarii de mobila", nu scapa nici o revista de profil, n-am "iertat" niciunul dintre marile magazine de mobila ... in sfarsit ! ... o las la Feeria si ma intorc spre oras, la mine e zi lucratoare asa ca tre' sa trec pe la magazie ... aproape de aeroport, pe bulevardul Aerogarii, un Isuzu [ cred ] mare, de culoare grena-visiniu si cu proiectoare deasupra se munceste sa traga la sufa un cetatean cu o berlina ramasa in zapada ... opresc mai in fata si ma duc la el, are pe geam lipite colantele "Club4x4" da' totusi nu stiu cine e ... aflu ca il cheama Adrian, s-a inscris pe forum da' inca n-a participat la nici o actiune, il intreb daca are nevoie de ajutor, da din cap ca nu ... ne salutam si plecam fiecare in treaba noastra ... ... ajung la mine la magazie, zapada e "cat casa" pe aleile de la Metav si ninge linistit ... profit putin de faptul ca oamenii mei sunt afara, la tigara, si "ma bucur" la cateva figuri de balet ... ... e prima oara cand simt ca "masina asta poate trece prin orice" si cobor plin de mandrie ... am uitat ca mi se facuse pielea de gaina acu' 2 saptamani, la urcarea pe dealul ala plin de zapada de la Valea Plopului ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 3, 2008 Partajează Postat Ianuarie 3, 2008 si eu am facut actiunea "saving nea costica", paznicul nostru ,care nu mai avea nici macar paine.de bucurie k am mers prin zapada de 50 cm fara probleme am dat tare cu curul msinii intr-un parapet si am strambat bara spate si suportul de roata de rezerva.....e rau sa fi treaz... dupa care m-am dus sa-l salvez pe tata...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacer82 Postat Ianuarie 3, 2008 Partajează Postat Ianuarie 3, 2008 multumiri ptr cei ce ne aduc pneuri,cea mai tare senzatie e atunci cind nu stai pe loc. frumos cind te admira lumea........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 3, 2008 Partajează Postat Ianuarie 3, 2008 poze de azi din capitala :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Ianuarie 3, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2008 ce bine e sa poti sa parchezi oriunde :) cred ca vorbesc in numele tuturor care invata/muncesc prin centru... @koala: foarte bine ai zis tot ce ai zis :h5 Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valissan Postat Ianuarie 3, 2008 Partajează Postat Ianuarie 3, 2008 Lasa, lasa, ca vedeti voi maine balamuc. Si-au dezapezit masinile toate duduile cu matiz si 206... Mare minune daca ajungeti pana in bulevarde. Sa nu mai zic ca azi, majoritatea strazilor blocate, sufereau de Logan sau Dacia papuc. Maine, dupa ce s-au laudat primarii ca au curatat, va fi groasa rau de tot. Tico BMW 525d Mercedes 412 Terrano2 2.7 TD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 ... aproape de aeroport, pe bulevardul Aerogarii, un Isuzu [ cred ] mare, de culoare grena-visiniu si cu proiectoare deasupra se munceste sa traga la sufa un cetatean cu o berlina ramasa in zapada ... opresc mai in fata si ma duc la el, are pe geam lipite colantele "Club4x4" da' totusi nu stiu cine e ... aflu ca il cheama Adrian, s-a inscris pe forum da' inca n-a participat la nici o actiune, il intreb daca are nevoie de ajutor, da din cap ca nu ... ne salutam si plecam fiecare in treaba noastra ... ... ne-am intalnit iarasi astazi, pe podul Baneasa ... nu e Isuzu, sorry ... e un Land Rover Discovery, ca al lui Mugur ... ieri era plin de zapada si de aia nu l-am putut observa ca lumea ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Ianuarie 4, 2008 Partajează Postat Ianuarie 4, 2008 impresii Se merge pe stazile principale, pe cele secundare nix, toti belitzii cu Dacii se screm de mama focului, uite ce bine e sa ai 4x4 si sa nu te doara nici la 5 cm de tzeava de eshapament. Koala ca de obicei, poetic si de un optimism bacovian, Ursu nanuk ca de obicei pe burta cu capu'n jos. La multi ani! fiind asta primul meu post pe 2008. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate