Muntean Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 rog daca stie cineva unde pot repara doi contacti warn 8274,asta daca se mai pot repara ! am pus alti noi si pe astia defecti parca nu i-as arunca . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: cine repara contacti warn 8274 Buna ziua ! Presupunand ca nu ti-e frica de ceva migaleala, si daca n-ai nici un chinez batran pe aproape, desfa-i si repara-i singur, daca nu sunt topite contactele. Putina rabdare, niste smirghel fin si ceva aer comprimat iti vor putea recupera contactorii, daca nu sunt complet dusi. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat August 27, 2010 Autor Partajează Postat August 27, 2010 Re: cine repara contacti warn 8274 buna ziua ! am icercat ce spui tu dar se pare ca nu ma ajutat prea mult (2 trolieri) nu stiu ... poate la firele din bobina am buctat nu am facut bine lipiturile . Trebuie la migaleala asta sa ai si talent ! plus ca am rupt si vre-o 3 urechiuse la capacul din spate incercind sa-l nituiesc . Daca nu o sa gasesc pe cineva (contra cost) sa-l repare o sa mai fac eu o incercare.Multumesc pentru incurajare ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 Re: cine repara contacti warn 8274 @Muntean ...Ai vb. cu Max? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat August 27, 2010 Autor Partajează Postat August 27, 2010 Re: cine repara contacti warn 8274 n-am vorbit dar e o idee buna chiar acum o sa-i trimit un PM . Mersi Yonutz ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate