urszilla Postat August 27, 2010 Partajează Postat August 27, 2010 voi incerca sa bag cateva poze cu ce am surprins pe strazile din uk. s-ar putea unele sa nu fie tocmai de calitate pt ca au fost facute din masina, sau cu telefonu` sau de catre copilu` :banana ce-am vazut e ca le plac benzinarele mari, de la 2 litri in sus. le place jaguarul, rover ( alea mari), porsche, tvr...am vazut foarte multe citroen, peugeot, mai putin vw ( astea ca si masini de import) si multe masini de epoca, mai ales sambata si duminica...niste bijuterii, nu alta...unele dintre ele nici nu stiu ce marca sunt iata aici o limuzina Daimler, intr-o mica piata din Malborough urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat August 30, 2010 Autor Partajează Postat August 30, 2010 Re: cu ce sa mai plimba lumea prin regatul unit iata si un morris minor foarte frumos pe care la-m surprins in oxford ( modelul asta l-am vazut destul de des, ca sa zic asa...) urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcncata Postat August 30, 2010 Partajează Postat August 30, 2010 Re: cu ce sa mai plimba lumea prin regatul unit Ce sa-i faci... conservatorii tot conservatori. http://www.scoala-navigatie.ro :ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat August 31, 2010 Autor Partajează Postat August 31, 2010 Re: cu ce sa mai plimba lumea prin regatul unit ceva am gresit eu...de n-a luat pozele... urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat August 31, 2010 Autor Partajează Postat August 31, 2010 (editat) Re: cu ce sa mai plimba lumea prin regatul unit simpaticul mini in parcare si apoi in timpul unui raliu...dupa cum vedeti, aveau si atunci o varianta lunga... Editat August 31, 2010 de urszilla urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat August 31, 2010 Autor Partajează Postat August 31, 2010 Re: cu ce sa mai plimba lumea prin regatul unit intr-o zi am iesit pe dealurile din zona salisbury ( se numeste de fapt campia salibury) sa ne dam cu un land rover, si ne-am trezit in mijlocul unui raliu cu masini de epoca :old...si iata ce-am vazut: mini, mg, triumph, volvo, alfa romeo:uameni urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat August 31, 2010 Autor Partajează Postat August 31, 2010 Re: cu ce sa mai plimba lumea prin regatul unit si...printre masinile concurente, sir john cara paie:ha: urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Septembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: cu ce sa mai plimba lumea prin regatul unit asta e land roverul cu care ne-am plimbat. tipul si l-a facut singur, din bucati, pt ca a iesit mai ieftin : a luat un sasiu lung pe care l-a taiat, o caroserie de scurt pe care a mai scurtat-o si el putin si un motor de 3,5 benzina foarte vesel si cu un sunet extraordinar. desi e masina doar de off-road, englezii sunt obligati sa le inmatriculeze si sa plateasca taxa de drum !!! urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Septembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: cu ce sa mai plimba lumea prin regatul unit si inca vreo cateva defendere : urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: cu ce sa mai plimba lumea prin regatul unit .... desi e masina doar de off-road, englezii sunt obligati sa le inmatriculeze si sa plateasca taxa de drum !!! Da, dar nu mai trebuie sa plateasca impozite aberante la stat ca si la noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
urszilla Postat Septembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: cu ce sa mai plimba lumea prin regatul unit Da, dar nu mai trebuie sa plateasca impozite aberante la stat ca si la noi. o, ba da...taxele si impozitele aici sunt foarte multe si foarte mari...de altfel aici totul e scump, poate mai putin mancarea, dar in rest totul costa, nimic nu e gratis!!! cred ca e cea mai scumpa tara din ue! aici majoritaea, clasa muncitoare ma refer, pleca de dimineata si vine seara tarziu acasa, sunt foarte constinciosi si seriosi, mai ales cei din domeniul privat. nu sunt neaparat extraordinari de buni in ceea ce fac, dar isi dau interesul, nu cauta sa te insele sau sa ia ceva in plus de la tine. muncesc sa plateasca taxe... si se plimba...la sfarsitul saptamanii se umplu soselele de rulote ... cel mai bine o duc aici pensionarii... dar sa revenim cu ceva poze...ca povesti despre anglia sunt multe...povesti adevarate, traite aici... urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate