Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cu ce sa mai plimba lumea prin regatul unit

urszilla

Postări Recomandate

voi incerca sa bag cateva poze cu ce am surprins pe strazile din uk. s-ar putea unele sa nu fie tocmai de calitate pt ca au fost facute din masina, sau cu telefonu` sau de catre copilu` :banana

ce-am vazut e ca le plac benzinarele mari, de la 2 litri in sus. le place jaguarul, rover ( alea mari), porsche, tvr...am vazut foarte multe citroen, peugeot, mai putin vw ( astea ca si masini de import)

si multe masini de epoca, mai ales sambata si duminica...niste bijuterii, nu alta...unele dintre ele nici nu stiu ce marca sunt

iata aici o limuzina Daimler, intr-o mica piata din Malborough

urszilla hilux 2.5 : jimnilika 1.3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: cu ce sa mai plimba lumea prin regatul unit

simpaticul mini in parcare si apoi in timpul unui raliu...dupa cum vedeti, aveau si atunci o varianta lunga...

Editat de urszilla
Link spre comentariu

intr-o zi am iesit pe dealurile din zona salisbury ( se numeste de fapt campia salibury) sa ne dam cu un land rover, si ne-am trezit in mijlocul unui raliu cu masini de epoca :old...si iata ce-am vazut: mini, mg, triumph, volvo, alfa romeo:uameni

Link spre comentariu

asta e land roverul cu care ne-am plimbat. tipul si l-a facut singur, din bucati, pt ca a iesit mai ieftin : a luat un sasiu lung pe care l-a taiat, o caroserie de scurt pe care a mai scurtat-o si el putin si un motor de 3,5 benzina foarte vesel si cu un sunet extraordinar. desi e masina doar de off-road, englezii sunt obligati sa le inmatriculeze si sa plateasca taxa de drum !!!

Link spre comentariu

.... desi e masina doar de off-road, englezii sunt obligati sa le inmatriculeze si sa plateasca taxa de drum !!!

Da, dar nu mai trebuie sa plateasca impozite aberante la stat ca si la noi.

Link spre comentariu

Da, dar nu mai trebuie sa plateasca impozite aberante la stat ca si la noi.

o, ba da...taxele si impozitele aici sunt foarte multe si foarte mari...de altfel aici totul e scump, poate mai putin mancarea, dar in rest totul costa, nimic nu e gratis!!! cred ca e cea mai scumpa tara din ue!

aici majoritaea, clasa muncitoare ma refer, pleca de dimineata si vine seara tarziu acasa, sunt foarte constinciosi si seriosi, mai ales cei din domeniul privat. nu sunt neaparat extraordinari de buni in ceea ce fac, dar isi dau interesul, nu cauta sa te insele sau sa ia ceva in plus de la tine. muncesc sa plateasca taxe... si se plimba...la sfarsitul saptamanii se umplu soselele de rulote ...

cel mai bine o duc aici pensionarii...

dar sa revenim cu ceva poze...ca povesti despre anglia sunt multe...povesti adevarate, traite aici...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare