Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

hard-top legislatia in romania

Vizitator cryscristy

Postări Recomandate

Vizitator cryscristy
Buna tuturor , sunt cred cel mai nou si poate cel mai sacaitor membru , bestia mea , adica vitara , are soft-top , vreau neparat un hard-top insa am vazut ca pretul este foarte piperat , dupa cum spunea cineva intr-un alt post pe care l-am citit mai devreme , ajunge sa coste cat o masina SH prin alte tari , asa ca ma apucat o idee nebuna de a imi construi cu ajutorul unui tinichigiu bun luna viitoare un hard top din tabla , si asa masina va fi mai mult off-road decat pe asfalt , insa am o mica nedumerire , asta deoarece eu sunt plecat de prea mult timp din Romania si sincer la capitolul legislatie sunt c-am slabut , pot sa am probleme din cauza legislatiei daca hard-top-ul il confectionez eu ? . Binenteles nu o bucata de tabla aruncata acolo si gata , intentia mea este sa il fac din aluminiu frumos , inclusiv 3 gemulete , vreau sa mai specific si faptul ca o sa scot scaunele din spate definitiv pentru a crea spatiu berechet . Daca aveti ideii cum pot sa il fac , sau daca cineva dintre voi a mai mesterit asa ceva v-as ramane pe veci indatorat . O zi buna tuturor :2dr
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: hard-top legislatia in romania

Si eu am o vitara cu soft top si am de gand sa-l skimb cu un hard top home made ...

Va fi facut din 2 bucati, si voi incepe cu partea de deasupra locurilor din fata (cele din spate nu mai exista, nici scaunele nici centurile), care va fi si consola pentru statia radio.

Si cred ca tot din tabla...

@Valah, redirectionarea nu merge, cre`ca-i sters mesajul....

Link spre comentariu

Eu m-am gandit sa modific o suprastructura de fibra de oltcit papuc, insa pentru samurai e cam mult de munca. Cine vrea, ii pot da "bula" de oltcit pentru ca deja am partea din spate de la hardtop originala.

4x4
Link spre comentariu

salut,

nu stiu ce preturi ai gasit tu hardtopuri.....e mishto ideea sa confectionezi unul, dar sa stii ca eu cand am cautat pentru al meu samu erau destule si pentru vitara, in jur de 400E....daca te razgandesti da-mi un pm si iti zic unde sa cauti. Asa, cu unul din fabrica nu ai sa ai pb cu legislatia...

daca ramai fixat pe ideea de construcite mult spor si rabdare!

Link spre comentariu

Vizitator cryscristy

Poate ca am avut eu ginion asa mare sa nimeresc in mai multe locuri , dar pe cuvant de onoare ca am gasit hard-top dupa cum urmeaza :

700

900

si am gasit pe cineva care a avut obzranicia sa imi ceara 1320 + tva + transport ( asta clar era un scelerat ) , dar si 700-900 este mult in opinia mea , da mna , asta e .

Daca puteti sa imi indicati un tip de tabla eventual care ar fi mai recomandata pentru asa ceva , eu sincer m-am gandit la aluminium , insa nu am idee inca , cat costa si unde se gaseste in Romania . Ms fain Alex ti-am dat PM

Link spre comentariu

Vizitator cryscristy

greselile de ortografie sper ca nu le vedeti , ms anticipat , iar in ceea ce priveste tabla acum mi-am reamintit ca am citit un post aici in care se recomanda in zacul tablei pentru peticit plafoane de masini germane , este si aia 1 bucata idee :grin:

Link spre comentariu

Asta e anuntul lui prudom , sters de mine pentru lipsa pozelor.....

"Produsul este SH,fibra de sticla,in stare buna,negru.

Pret : 350 euro

Tel : 0755815555 sau 0722815555

Anuntul este valabil cateva zile."

Link spre comentariu

Poate ca am avut eu ginion asa mare sa nimeresc in mai multe locuri , dar pe cuvant de onoare ca am gasit hard-top dupa cum urmeaza :

700

900

si am gasit pe cineva care a avut obzranicia sa imi ceara 1320 + tva + transport ( asta clar era un scelerat ) , dar si 700-900 este mult in opinia mea , da mna , asta e ....

... esti glumet :wink:, un Hard-Top original de Wrangler ( de ex. de TJ) costa peste 2.000 Euro + TVA... si daca ma chinui sa caut lista de preturi de la Caasa Auto am vaga senzatie ca e vreo 3.400 Euro + TVA :ha:

... cand apare unu SH pe la 700 - 1.000 e sarbatoare :wink:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

un prieten si-a luat la un L200 un hardtop cu ..atentie!!!:2600 euro+tva!!!mi se pare exagerat,dar cu cat e mai noua masina e mai scump.de vitara daca iti gasesti second sub 700 ia-ti imediat,ca e afacere.eu as cumpara cu 550-600 euro si 20 de bucati imediat,ca cererea e mare si nu prea sunt hardtopuri.ultimele le-am vandut cu 800 in stare perfecta si cu 650-700 cu foarte foarte mici defecte.in legatura cu confectionatu,vezi ca o sa ajungi si asa la peste 200-300 euro si o sa iti iasa asa de urat,ca nu o sa te mai poti uita la masina pe urma!!!m--am incapatanat si eu de 2 ori sa fac ceva asemanator,dar ...GROAZNIC!!!eventual daca nu vrei sa mai folosesti locurile din spate,inchide-o toata cu tabla striata de aluminiu(o coala de tabla este vreo 350 lei).urmaresti efectiv linia caroseriei,ti-o faci acasa si iasa foarte frumos!bafta.papa

p.s.poti sa gasesti hardtopuri din multe bucati(5-6 bucati)pe care nu prea le recomand ca scartiie,si sunt foarte greu de demontat-montat.alea le poti gasi intre 400-500 euro in stare buna.daca nu vrei sa decapotezi masina prea des sau deloc,sunt ok.

Link spre comentariu

700

900

si am gasit pe cineva care a avut obzranicia sa imi ceara 1320 + tva + transport ( asta clar era un scelerat ) , dar si 700-900 este mult in opinia mea , da mna , asta e .

Daca puteti sa imi indicati un tip de tabla eventual care ar fi mai recomandata pentru asa ceva , eu sincer m-am gandit la aluminium , insa nu am idee inca , cat costa si unde se gaseste in Romania . Ms fain Alex ti-am dat PM

Cre`ca voia sa-ti vanda unul nou, facut de canadieni! :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare