Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 da.....e o idee...dar parerea mea este ca sunt instabile....toate modelele astea.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 poate are stupi cu albine.... i-o fi utila... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 Tzupare imi imaginez masinutza aia la concurs. Iti dai deama ca nu mai trebuie sa platesti cazarea? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator markonyroky Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 Tzupare imi imaginez masinutza aia la concurs. Iti dai deama ca nu mai trebuie sa platesti cazarea? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 motorina, slana+ceapa, bricheta, lanterna, brisca, topor and thats all. just hit the offroad and face the music. asta daca vreti aventura, daca vreti confort mobil atunci luati toata sufrageria+atelieru din garaj cu voi + gps+ telefonu cu agenda celorlati vajnici "sportivi" care sa va scoata la o adica din kko . numa ca totu o sa capete un miros greu de... simulare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AT 5.9 Postat Februarie 1, 2008 Partajează Postat Februarie 1, 2008 .. pt pretentiosi! http://ziza.ru/2008/01/17/vnedorozhnik_ ... _foto.html Johnson. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Septembrie 22, 2008 Partajează Postat Septembrie 22, 2008 Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie 1: harta 2: bricheta 3: haine uscate (groase ,inclusiv bocanci) 4: topor in ordinea asta Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie : harta 2: bricheta 3: haine uscate (groase ,inclusiv bocanci) 4: topor in ordinea asta da e o idee....dar sa te vad ce faci cu harta in mijlocul pustietatii....pe o lapovita parsiva.....si n-ai haine de schimb....scula de facut focul.....chiar daca trebuie sa rezisti doar o noapte :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie candva citeam o carte despre supravietuire care incepea cam asa " ca sa supravietuiesc o saptamana in mijlocul pustietatii, am nevoie doar de cutitul meu de vanatoare si o rulota perfect echipata" pt expeditie trebuie sa ai absolut orice ai nevoie (sau se pate sa ai nevoie) dar sa nu ocupe spatiu sau greutate asa ca, se va tria in functie de fiecare pe alte forumuri am citit liste de pagini intregi personal, cred ca lista nu e foarte lunga, dar nici eu nu sunt pretentios de exemplu, un dus pliabil (doar sacul cu furtun) mie imi este deajuns daca merg cu nevasta... se mai adauga prelata pt imprejmuire si un veceu pliant... si tot asa cel mai interesant a fost cand am mers cu un grup de straini... fiind o echipa bine sudata, aveau absolut orice si fara dubluri toti aveau defendere cu motor de 2500 tdi si aveau pana si faruri de schimb, dar impartite in diferite masini unii aveau cort mare, altii carau paturile de campanie, altii lazile de mancare, etc era de fapt o adevarata echipa care actiona ca un organism nu fiecare dotat individual f interesant forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Septembrie 27, 2008 Partajează Postat Septembrie 27, 2008 Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie e solutia cea mai eficace pentru ture. tot pe ideea asta am renuntat si noi la un td5 si l-am inlocuit cu un 88 pentru tura de islanda. piesele sint aceleasi, acelasi fel de combustibil, si in felul asta salvam o gramada de spatiu care se poare folosi pentru alt bagaj si nu in ultima instanta pentru confortul propriu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie si mai trebuie cativa din astia in caz ca se strica masina de tot :P http://optmiarii.blog.cotidianul.ro/fil ... /06/26.jpg http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie Dar sti ca impart bagajele egal si ce-i mai important 40-50 kg de persoana si se plimba pe la 6000 m cu ele unde oamenii de rand fara aclimatizare si fara bagaje fac edem pulmonar 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Mai 3, 2009 Partajează Postat Mai 3, 2009 Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie : harta 2: bricheta 3: haine uscate (groase ,inclusiv bocanci) 4: topor in ordinea asta da e o idee....dar sa te vad ce faci cu harta in mijlocul pustietatii....pe o lapovita parsiva.....si n-ai haine de schimb....scula de facut focul.....chiar daca trebuie sa rezisti doar o noapte :grin: Ideea mea se referea la Romania, unde in max 24 de ore cu o harta ajungi la civilizatie Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 4, 2009 Partajează Postat Mai 4, 2009 Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie : harta 2: bricheta 3: haine uscate (groase ,inclusiv bocanci) 4: topor in ordinea asta da e o idee....dar sa te vad ce faci cu harta in mijlocul pustietatii....pe o lapovita parsiva.....si n-ai haine de schimb....scula de facut focul.....chiar daca trebuie sa rezisti doar o noapte :grin: Ideea mea se referea la Romania, unde in max 24 de ore cu o harta ajungi la civilizatie :happy Si aia-i expeditie? Eu as numi-o plimbare de duminica. :ha: :ha: :ha: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie :hi Inca citeva "maruntisuri" de salvat vieti, din dotarea mea. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie :cort Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie :grin: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie Caut INFORMATII de orice fel despre SCULA (sau FIRMA PRODUCATOARE) din pozele urmatoare. Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 21, 2009 Partajează Postat Mai 21, 2009 Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie :twisted: Am crezut pina acum ca FISKARS spune ceva... . Dupa ce-am gasit scula asta ma intreb "ce e aia` FISKARS" Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
think247 Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie in loc de drujba, pentru cazuri de extrema urgenta, credeti ca functioneaza un instrument ca cel de mai jos? nu prea ma vad carand o drujba in samurai ... FIERASTRAU *WARRIOR* http://www.military-shop.ro/imagick.php?src=images/Webtex-Warrior-Saw.jpg&w=250&h=219.166666667 my toy: SUZUKI SAMURAI 1995 1.3i - www.thereisnoplan.com my self: fotograf, pasionat de offroading Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
think247 Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie sau mai bine un topor? :) my toy: SUZUKI SAMURAI 1995 1.3i - www.thereisnoplan.com my self: fotograf, pasionat de offroading Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie merge foarte bine dar ai nevoie de doi sclavi de unica folosinta pt a taia 8 cm si se incepe greu taierea pina se face canalul initial. gasesti un fierastrau sirma ,cu minere, la military shop,un pic mai practic si mai mic ,se face colac, sunt si cu inele dar nu m-as baza pe niciunul ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Mai 22, 2009 Partajează Postat Mai 22, 2009 Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie sau un cutit cum avea Topper Harley in "formidabilul 2" :ha: Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie :hi Toata lumea are "ocheti" si cunoaste cazul cind iti cade boltzul in iarba, noroi sau frunze exact cind te grabesti mai tare si-l cauti "in prostie" pina-l gasesti. Ca sa-mi usurez munca in situatia descrisa am vopsit boltzurile ochetilor mei cu spray orange neon. :ft Rezultatul se poate vedea in poze: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Mai 23, 2009 Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie Doar respect pt treaba profesionista pe care o depuneti la fiecare "piesa " pt Patrol(ator :grin: ) :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate