Lipoveanu Postat Decembrie 13, 2007 Partajează Postat Decembrie 13, 2007 ma gandesc ca poate reusim sa obtinem un minim de dotari si accesorizari....obligatorii ... si altele care ar fi optionale...dar care ti-ar face excursia mai placuta ... si viatza mai usoara ... 1)...... 2)..... 3).... ....care ai curajul .... (rog pe Mugur sa se abtina ptr primele 4-5 postari....) 1 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Decembrie 14, 2007 Partajează Postat Decembrie 14, 2007 Nanuk avea la un moment dat un post cu asa ceva... pe un alt forum. Poate il copiaza si aici... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 14, 2007 Partajează Postat Decembrie 14, 2007 Pai eu as zice asa: 1) Gume 2) troliu+sufe+ocheti+scripeti 3) snorkel 4) scuturi 5) doua roti de rezerva 6) roof rack 7) proiectoare 8) cort de portbagaj 9) doua canistre cu combustibil 10) webasto+incalzitor rezervor 11) baterie suplimentara 12) piese de rezerva: curele, perii de rezerva pt alternator, camera pt roti, ulei de motor si de transmisie 13) trusa de scule completa 14) drujba 15) topor 16) hi-lift 17) bara si praguri care sa suporte hi-lift 18) rampe metalice pt roti 19) incalzitor pt cort 20) saltele gonflabile 21) ivertor 22) scule de pescuit cam atit la prima strigare, mai insirati si voi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Decembrie 14, 2007 Partajează Postat Decembrie 14, 2007 compresor navigatie amortizor directie lopata sau cazma lanturi statie CB :D aparat foto :D laptop cu conexiune la net daca continuam asa o sa fie echipamentele mai grele si voluminoase decat masina :lol: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 14, 2007 Partajează Postat Decembrie 14, 2007 intr-o revista.. cred ca DTRN(sau mai veche) era parca un articol cu echipamentul necesar.. o sa vad daca tin bine minte cand ajung acasa ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 14, 2007 Partajează Postat Decembrie 14, 2007 http://www.expeditionportal.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2007 AC .... daca se merge spre sud ..... in link-ul de mai sus am vazut ca unul tracta o remorca dupa el .... daca se merge numai pe asfalt ..(ceea ce nu cred ...) ar fi ok ... altfel sa tragi dupa tine o remorca pe coclauri... e o mare pacaleala.... cred ca in cativa km va fi abandonata ....de noroi sa nici nu mai pomenesc ... nu poti face nici 2 m cu spatele.... o remorca ar trebui pusa la rubrica ''asa nu'' cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 15, 2007 Partajează Postat Decembrie 15, 2007 remorcile alea sunt facute special pentru expeditii off road http://www.adventuretrailers.com/ Au sasiu de tzeava, suspensii ca lumea si roti pe 35". Eu cred ca stiu aia ce fac. Ia uite aici http://www.youtube.com/ATChaser Insa, pe bune, nici eu nu as pleca intr-o aventura cu o remorca dupa mine :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 15, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2007 sa zicem ca nu o sa intampine zone cu noroi .... dar daca greseste drumul.... si vrea sa intoarca..macar cativa metrii... ce face...???? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Decembrie 15, 2007 Partajează Postat Decembrie 15, 2007 sa zicem ca nu o sa intampine zone cu noroi .... dar daca greseste drumul.... si vrea sa intoarca..macar cativa metrii... ce face...???? o felatie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 15, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2007 ...cu gutuie .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Decembrie 15, 2007 Partajează Postat Decembrie 15, 2007 ... si cu lamaie ... ca sa alunge greata :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 15, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2007 <<10>> rampi metalice era pe Plevnei colt cu Orhideei , o mica fabricutza .... CONDEM ... faceau tot felul de profile galvanizate ... inclusiv niste trepte (toate marimile si desenele) identice cu 'rampele metalice' folosite in off-road ... i-a demolat basescu cu podul lui de la basarab .... intrebare .... unde i-o fi mutat ...????????? cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 15, 2007 Partajează Postat Decembrie 15, 2007 CONDEM Producator confectii, profile si armaturi metalice pentru uz casnic sau industrial Contact: Bd. Theodor Pallady nr. 57, sector 3, Tel. 345.19.70; 345.36.13; 345.19.11 (localizeaza pe harta) Email: info@condem.ro Web: http://www.condem.ro Orar: L-V: 9-17 asta am gasit pe net. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 toata lumea a spus pe aici cam ce trebe luat....poate gresesc...da nimeni n-a scris nimic de truse medicale......filtre de purificarea apei....mijloace de telecomunivatie....altele decat GSM......poate ca ar fi nevoie si de astea :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 16, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2007 pai....statii CB au cam toti pe masini .... ....si cata apa sa bei ... nu ai auzit si tu de bere... , spitz ... ....filtru...hmmmmm ... 2 felii de paine ....torni spirtul din trusa medicala... si e gata ...simplu!!!!!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 statii cb....bune...dar nu in pustietate....filtrul de apa de care spui....bun si ala....dar nu in jungla.....iar berea...e buna si ea.....dar cand ti-e sete....si mai e si calda....chiar ca te apuca toti dracii :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 16, 2007 Partajează Postat Decembrie 16, 2007 e foarte important unde doriti sa mergeti si pt cat timp inainte de a refuza remorca la expeditia transafrica s-au folosit remorci dupa M uri avea fiecare remorca 2 roti de rezerva si un rezeror de 90 l de benzina in loc sa desali masina cu o gramada de echipament si sa ajunga la limita de sarcina, mai bine iei o remorca cred ca o masina incarcata la maxim va trece mai greu decat o masina nu foarte incarcata dar cu o remorca buna dupa ea parerea mea forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Decembrie 20, 2007 Partajează Postat Decembrie 20, 2007 statii cb....bune...dar nu in pustietate....filtrul de apa de care spui....bun si ala....dar nu in jungla.....iar berea...e buna si ea.....dar cand ti-e sete....si mai e si calda....chiar ca te apuca toti dracii :P Hehe.. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 masina in sine trebuie sa arate cam asa http://www.globalexpeditionvehicles.com/ forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 http://reno.craigslist.org/car/551081741.html forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 26, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 ce fac unii prin germania... bine ... cred ca e taran ..cara baloti de paie,roabe.....si altele... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 26, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 sau asa ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Ianuarie 26, 2008 Partajează Postat Ianuarie 26, 2008 Lipovene stai sa-ti arat ce am gasit eu in Bucuresti :grin: :grin: :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 27, 2008 Partajează Postat Ianuarie 27, 2008 cred ca e al unei familii de pitici Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate