Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

motorina, slana+ceapa, bricheta, lanterna, brisca, topor and thats all. just hit the offroad and face the music. asta daca vreti aventura, daca vreti confort mobil atunci luati toata sufrageria+atelieru din garaj cu voi + gps+ telefonu cu agenda celorlati vajnici "sportivi" care sa va scoata la o adica din kko . numa ca totu o sa capete un miros greu de... simulare.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 7 luni mai târziu...

Re: cu ce dotam si accesorizam un 4x4 ptr expeditie

: harta

2: bricheta

3: haine uscate (groase ,inclusiv bocanci)

4: topor

in ordinea asta

da e o idee....dar sa te vad ce faci cu harta in mijlocul pustietatii....pe o lapovita parsiva.....si n-ai haine de schimb....scula de facut focul.....chiar daca trebuie sa rezisti doar o noapte :grin:

Link spre comentariu

candva citeam o carte despre supravietuire care incepea cam asa

" ca sa supravietuiesc o saptamana in mijlocul pustietatii, am nevoie doar de cutitul meu de vanatoare si o rulota perfect echipata"

pt expeditie trebuie sa ai absolut orice ai nevoie (sau se pate sa ai nevoie) dar sa nu ocupe spatiu sau greutate

asa ca, se va tria in functie de fiecare

pe alte forumuri am citit liste de pagini intregi

personal, cred ca lista nu e foarte lunga, dar nici eu nu sunt pretentios

de exemplu, un dus pliabil (doar sacul cu furtun) mie imi este deajuns

daca merg cu nevasta... se mai adauga prelata pt imprejmuire si un veceu pliant...

si tot asa

cel mai interesant a fost cand am mers cu un grup de straini... fiind o echipa bine sudata, aveau absolut orice si fara dubluri

toti aveau defendere cu motor de 2500 tdi si aveau pana si faruri de schimb, dar impartite in diferite masini

unii aveau cort mare, altii carau paturile de campanie, altii lazile de mancare, etc

era de fapt o adevarata echipa care actiona ca un organism nu fiecare dotat individual

f interesant

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

e solutia cea mai eficace pentru ture. tot pe ideea asta am renuntat si noi la un td5 si l-am inlocuit cu un 88 pentru tura de islanda. piesele sint aceleasi, acelasi fel de combustibil, si in felul asta salvam o gramada de spatiu care se poare folosi pentru alt bagaj si nu in ultima instanta pentru confortul propriu.

Link spre comentariu

Dar sti ca impart bagajele egal si ce-i mai important 40-50 kg de persoana si se plimba pe la 6000 m cu ele unde oamenii de rand fara aclimatizare si fara bagaje fac edem pulmonar

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

in ordinea asta

da e o idee....dar sa te vad ce faci cu harta in mijlocul pustietatii....pe o lapovita parsiva.....si n-ai haine de schimb....scula de facut focul.....chiar daca trebuie sa rezisti doar o noapte :grin:

Ideea mea se referea la Romania, unde in max 24 de ore cu o harta ajungi la civilizatie

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu

in ordinea asta

Ideea mea se referea la Romania, unde in max 24 de ore cu o harta ajungi la civilizatie

:happy

Si aia-i expeditie? Eu as numi-o plimbare de duminica. :ha: :ha: :ha:

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

in loc de drujba, pentru cazuri de extrema urgenta, credeti ca functioneaza un instrument ca cel de mai jos?

nu prea ma vad carand o drujba in samurai ...

FIERASTRAU *WARRIOR*

http://www.military-shop.ro/imagick.php?src=images/Webtex-Warrior-Saw.jpg&w=250&h=219.166666667

my toy: SUZUKI SAMURAI 1995 1.3i - www.thereisnoplan.com

my self: fotograf, pasionat de offroading

Link spre comentariu

merge foarte bine dar ai nevoie de doi sclavi de unica folosinta pt a taia 8 cm si se incepe greu taierea pina se face canalul initial. gasesti un fierastrau sirma ,cu minere, la military shop,un pic mai practic si mai mic ,se face colac, sunt si cu inele dar nu m-as baza pe niciunul

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

:hi

Toata lumea are "ocheti" si cunoaste cazul cind iti cade boltzul in iarba, noroi sau frunze exact cind te grabesti mai tare si-l cauti "in prostie" pina-l gasesti.

Ca sa-mi usurez munca in situatia descrisa am vopsit boltzurile ochetilor mei cu spray orange neon.

:ft

Rezultatul se poate vedea in poze:

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare