Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

My Frontera !

NIK4X4

Postări Recomandate

salutare. sunt NIK din ALBA am 23 de ani si sunt nou in :cl am un frontera sport 2.5 TDS din 98 si o DACIA PIK-UP 1.9 D 4x4 din 05

1739101524_015(2).jpg.df18a3027fc1f1dbd27f09ae1e7658a6.jpg

016.jpg.fc8d4b97f2a6233a88124e41c150952a.jpg

Editat de NIK4X4
AB16NIK...AB23NIK
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 5 luni mai târziu...

Re: Anvelope m+s

eu am anvelope trial 4x4 m+s am mers si vara si iarna cu ele. in noroi sunt ff bune dar franeaza cam prost pe asfalt ud.

AB16NIK...AB23NIK
Link spre comentariu

@nik4x4_offroad :

Pai stai putin ca asta nu e profil M+S !!! Astea sunt MT-uri toata ziua ce ai tu acolo !!!

Daca sunt resapate, a ramas sigla M+S pe talon, dar partea de rulare este altceva ! Si ca dovada este modul descris de tine ca se comporta in noroi vs.asfalt !

Link spre comentariu

@nik4x4_offroad :

Pai stai putin ca asta nu e profil M+S !!! Astea sunt MT-uri toata ziua ce ai tu acolo !!!

Daca sunt resapate, a ramas sigla M+S pe talon, dar partea de rulare este altceva ! Si ca dovada este modul descris de tine ca se comporta in noroi vs.asfalt !

da asa este sunt resapate dar sunt turnate peste tot nu doar pe banda de rulare si daca am vazut ca scrie m+s pe ele am crezut ca delea sunt. daca nu sunt m+s atunci de care sunt, de iarna,vara sau doar pt noroi? astept raspuns:tk

AB16NIK...AB23NIK
Link spre comentariu

MT-uri, adica MUD TERRAIN, care noroi e mai ales iarna, dar si vara dupa ploi zdravene, deci sunt si de iarna si de vara, noroi sa fie !!! :ha:

Sa ne intelegem : resaparea tocmai in asta consta si anume ca inlocuieste calea de rulare, deci daca ar fi turnate pe de-a-ntregul, dupa cum spui tu, asta ar insemna ca sunt gume noi cu totul, deci nu resapate !

Acuma serios, dupa cum ai remarcat si tu gumele astea nu au un comportament satisfacator pe asfalt, indiferent de anotimp.....banuiesc ca pe asfalt uscat si sunt zgomotoase.....dar probabil ca le-ai luat special de off-road....

Nu stiu ce model a fost copiat pe ele....

Link spre comentariu

Re: My Frontera !

:ha: de unde sti? cred ca din propria ta experienta:ha::ha:

ceva de genul asta, am avut ceva asemanator si am dat si eu tare in ele pe asfalt, o sa vezi si tu limita lor de viteza:wink:

Link spre comentariu

si totusi carei? sau ceai patit?

nu stiu care e viteza sincer, dar iti dai seama din mers ca cedeaza la un moment dat. Daca sunt reesapate e mai nasol, unele nici nu se pot echilibra, dar cred ca mai multe de 70 -80 nu poti merge cu ele, iti vei distruge toata directia, bucsi etc

Link spre comentariu

sincer de cand le am pe astea nu mai merg cum mergeam cu celelalte cu 140 150. dar cu 100 110 tot merg lejer.

AB16NIK...AB23NIK
Link spre comentariu

Frate eu pe monterey am MT-uri pe 85 (2xx/85/16) si la drum intins ii dau 120 fara greata, de la 130 incepe sa tremure masina si atunci stiu ca-i momentul sa o las mai lejer...

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=HwELajFteTo&feature=topvideos"]I expect nothing. I fear no one. I am free.[/URL]
Link spre comentariu

Frate eu pe monterey am MT-uri pe 85 (2xx/85/16) si la drum intins ii dau 120 fara greata, de la 130 incepe sa tremure masina si atunci stiu ca-i momentul sa o las mai lejer...

deci se poate si mai mult de 70 80:h5

AB16NIK...AB23NIK
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare