Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Piese de schimb LR - marci

BlackLord

Postări Recomandate

Salut!

Sunt intr-un impas. Nu stiu daca sa cumpar piese pentru Freelanderul meu de la BRITPART sau ALLMAKES OE pentru ca cele originale LAND ROVER sunt sensibil mai scumpe. De exemplu un cablu de frana de la una dintre cele doua firme ajunge la 32 EUR iar LR este 55 EUR

Nu stiu daca e ca la noi cu piesele Dacia "de origine" si cele facute prin turcia, in sensul asta intreb. La ALLMAKES OE vad ca procentul de retur este de 0,4%. Adica o piesa la 200 vandute. Au acreditare ISO9001 - 2008... si tesxtul - Original Equipment

Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Piese de schimb LR - marci

depinde de piese....la chestii din metal merge si Britpart dar la piese complicate(de ex o pompa de carburant) sau care au insertii/parti de cauciuc/plastic sunt slabi......semeringuri sau garnituri mai bine iei originale ca unele sunt destul de greu de schimbat si nu ai vrea sa curga dupa 5000 km

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Dar intreb si eu asa intr-o doara... va baga in seama Britpart si Allmakes? A mai este si Bearmach. Chiar va trimite cite o piesa? S-au macar va raspunde la email?

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Da. Eu azi am discutat cu un consultant vanzari.

Copy-paste din reply:

"The cable changes in the year 2001, I will need your chassis number to make sure that I give you the correct part number.

And do not worry, we have some very good Romanian customers.

Best regards

Paul"

Iar ca pret cu tot cu transport si TVA-ul lor (pe care nu stiu de ce il platesc deoarece sunt auslander) si tot ies bine.

Exemplul punctual:

Cablu frana de mana dreapta + stanga (sunt diferite) - cam 300-350 RON bucata (varianta 01+) la noi ... deci 6 milioane sa zic. De la ei cu toate taxele 90 euro ambele

Editat de BlackLord
Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) - Silver Edition MY01
Link spre comentariu

de la ce firma?

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Copy-paste din reply:

"The cable changes in the year 2001, I will need your chassis number to make sure that I give you the correct part number.

And do not worry, we have some very good Romanian customers.

Best regards

Paul"

Iar ca pret cu tot cu transport si TVA-ul lor (pe care nu stiu de ce il platesc deoarece sunt auslander) si tot ies bine.

Exemplul punctual:

Cablu frana de mana dreapta + stanga (sunt diferite) - cam 300-350 RON bucata (varianta 01+) la noi ... deci 6 milioane sa zic. De la ei cu toate taxele 90 euro ambele

Daca nu este Allmakes sau Bearmach (pentru ca ei nu au pe stoc) si nu iti este prea greu (esti tot din Bucuresti-putem sa ne vedem) te rog intreaba daca au ESR 4236 (Hose kit V8). Nu am gasit nicaieri pentru ca este numai original si la LR este indisponibil momentan.

Mersi

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare