Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Discutii - Suzuki Fest 2010

Vizitator Boros Geza

Postări Recomandate

Re: Suzuki Fest 2010

Nu stiu cu ce drept imi ceri tu sa postez eu autorizatiile evenimentului pe forum,dar te asigur ca le avem pe toate iar de luni sunt in Sighisoara si ma poti contacta sa le vezi.

In alta ordine de idei vad ca esti pus pe denigrarea evenimentului si vrei cu orice pret sa ne bagi bete in roate asa ca daca tot nu partici la eveniment ar fi bine sa ne lasi sa facem cum stim noi de bine acest Suzuki Fest asa cum a fost facut si la editiile anterioare.

Il rog pe Max sa mute ce este offtopic la Discutii Diverse :h5

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Cred ca ar trebui sa-l ignori efectiv pe acest domn BOROS . nu cred ca merita prea multe explicatii, parerea mea este sa-ti pastrezi atentia pentru ceea ce incerci sa realizezi.:br Pe de alta parte ,imi permit sa cred ca acest "domn" este cineva care are tot interesul ca acest eveniment sa nu aiba loc... asta e parerea mea.

TOYOTA HDJ 80 4.2 SUZUKI SJ 413

cei ce pot fac, cei ce nu.....dau sfaturi.

Link spre comentariu

Re: Discutii - Suzuki Fest 2010

Vezi ca a inceput sa ploua afara, du-te repede si pune o prelata pe masina ca sa nu ti-o spele...nu de alta dar arata super bine asa, murdara in fata casei.Daca nu reusesti, venim noi saptamana viitoare si mai aruncam cate o galeata de noroi pe ea din cand in cand.

Apropo...e masina ta... de taiat lemne ?

Vrei cumva sa-ti dam noi bani sa-ti inscrii masina si eventual si pentru taxa de participare?Bine ca ti-ai luat Suzuki preparat de offroad dar nu ai bani sa o inscrii!Oameni FRUSTRATI ce sunteti!!!!!

Editat de Dogy
Link spre comentariu

Vizitator Boros Geza

Vezi ca a inceput sa ploua afara, du-te repede si pune o prelata pe masina ca sa nu ti-o spele...nu de alta dar arata super bine asa, murdara in fata casei.Daca nu reusesti, venim noi saptamana viitoare si mai aruncam cate o galeata de noroi pe ea din cand in cand.

Apropo...e masina ta... de taiat lemne ?

Vrei cumva sa-ti dam noi bani sa-ti inscrii masina si eventual si pentru taxa de participare?Bine ca ti-ai luat Suzuki preparat de offroad dar nu ai bani sa o inscrii!Oameni FRUSTRATI ce sunteti!!!!!

Buna Dogy,

nu cred ca este cazul sa presupui ca am nevoie, sau nu de banii cuiva, deoarece nu ma cunosti, si textele de cartier ar fi bine sa le folosesti in Ferentari nu pe forum.

o seara placuta

Link spre comentariu

Ferentariul este mai mare decat...strada aia de Sighisoara!!!Iar iesirile tale de azi seamana mai mult a Ferentari/Rahova.Lasa-i pe cei de la SuzukiFest sa-si faca treaba si daca vrei sa participi bine, daca nu culcate!!!!

Acum incep sa dau dreptate unora care spun ca ''provincialii sunt mai rai decat cei de la oras"...poate pentru ca sunt niste FRUSTRATI!

Link spre comentariu

Cred ca ar trebui sa-l ignori efectiv pe acest domn BOROS . nu cred ca merita prea multe explicatii, parerea mea este sa-ti pastrezi atentia pentru ceea ce incerci sa realizezi.:br Pe de alta parte ,imi permit sa cred ca acest "domn" este cineva care are tot interesul ca acest eveniment sa nu aiba loc... asta e parerea mea.

Ideea e ca discutiile si certurile care au loc intre membrii clubului de la Sighisoara nu sunt treaba mea.

Eu fac acest eveniment cu Adi Ureche si asta e lucrul care ii deranjeaza.

Eu zic sa va rezolvati problemele intre voi si sa ne lasati pe noi sa ne vedem de treaba noasta.

Va dorec o seara placuta.

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Vizitator Boros Geza

Salut,

te asigur ca nu am nici macar cel mai mic interes sa nu se tina acest eveniment, nu pierd si nu castig nimic si asta poate sa o confirme unul din organizatori, mai exact Ureche care ma cunoaste personal. Am postat aceste informatii deoarece in momentul de fata eu le consider informatii utile pentru participanti.

Link spre comentariu

Domnul Boros ...

Asta e amenintare?

"Sighisorenii asteapta cu nerabdare inceperea SUZUKI FEST mai ales POLITIA ROMANA, OCOLUL SILVIC, cei de la MEDIU, PAROHIA EVANGHELICA"

Sau cum? Nu-i trebuie nici o autorizatie doar un ACORD SCRIS din partea fiecarei autoritate / persoana fizica sau juridica...

Tuparu a zis ca are sau ca va obtine autorizatiile (acordurile) necesare in timp util ...Primarie, Politie, Ocol Silvic sau propietari privati de terenuri si paduri ...

Este de asemenea baiat inteligent si va avea la locul intalnirii un echipaj al ambulantei ...

Este o intalnire prieteneasca fara miza dar cu toate astea este trecuta in calendarul competional al FRAS ...deci e juridic acoperita din toate punctele de vedere (daca bineinteles Tuparu va avea in mana acordurile necesare) ...

Normal ca este ilegal sa bananai cu auto neinmatriculate pe deneuri sau sa umbli sub influenta bauturilor alcoolice cu covrigu in mana si Tuparu nu poate fi tras la raspundere DACA vor exista incidente de acest gen cu autoritatile ...Asta se face EXCLUSIV pe barba participantilor ...

Care ar mai fi problemele atunci? De ce sa nu se desfasoare aceasta intalnire a iubitorilor fenomenului in orasul tau?

Vad ca ai o masina murdara de noroi in fata portii ...sa inteleg ca si tu simpatizezi cu acest fenomen ... ATUNCI DE CE TREBUIE SA FI IMPOTRIVA ACESTEI INTALNIRI? CARE AR FI MOTIVUL?

@ceilati

Va rog sa nu jigniti pe domnul Boros ...Poate are ceva sa ne spuna ...si nu stie cum ...:grin:

Mentionez ca n-am nici cea mai mica legatura cu Tuparu (nici macar nu suntem din acelasi oras ... :ha:) si n-am de ce sa-i iau apararea si nici nu-l "condamn" in vreun fel...Eu te intreb ca un simplu simpatizant al acestui fenomen (ca si tine de altfel dupa cate vad din poze) ...DE CE AI DESCHIS ACEST POST DE FAPT? CE VREI?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

''Mosule'' ai avut dreptate...asta-i Informator.Ce perversi sunt unii...auzi e prieten cu unul dintre organizatori, dar el trebuie sa informeze poporul.:uameniCu alte civinte ii place sa le-o .... pe la spate altora.Asa era pe timpul impuscatului, dar vezi ca ai gresit anul tovarase!

Link spre comentariu

Vizitator Boros Geza

Ideea e ca discutiile si certurile care au loc intre membrii clubului de la Sighisoara nu sunt treaba mea.

Eu fac acest eveniment cu Adi Ureche si asta e lucrul care ii deranjeaza.

Eu zic sa va rezolvati problemele intre voi si sa ne lasati pe noi sa ne vedem de treaba noasta.

Va dorec o seara placuta.

Tuparu, vreau sa stii ca nu sunt membru al Clubului de la Sighisoara, am prieteni acolo, este adevarat, dar nu ma intereseaza personal scandalul lui Ureche cu clubul, este neinteresant, dar mi se pare important faptul ca cei care vin la Sighisoara sa stie cum sta treaba. In rest fiecare sa i-si rezolve problema lui, si sincer speram ca si voi sa rezolvati problema cu actele, si ma prezint si eu la start. In rest toate cele bune

Link spre comentariu

Salut,

te asigur ca nu am nici macar cel mai mic interes sa nu se tina acest eveniment, nu pierd si nu castig nimic si asta poate sa o confirme unul din organizatori, mai exact Ureche care ma cunoaste personal. Am postat aceste informatii deoarece in momentul de fata eu le consider informatii utile pentru participanti.

bai boros,

vezi de treaba ta....ai informat....ti-ai dat drumu....gata....pa si la revedere....toti participantii au cititit informarile tale.....ti-ai mai dat drumu odata.....e ora de culcare:br

Link spre comentariu

Nu cred ma Astrale...dupa experienta de la MMOF cred ca Popa va face echipa cu Primarul si viceversa ...adica 69 (cu autorizatie la purtator)... :y Chestia e ca nu stiu daca au Suzuki ...si daca ii primeste Tuparu la start cu vreun arou de la militie...:grin:

Pe de alta parte ... cred ca e un mic meci local intercluburi, bube vechi re-deschise. La ce ne trebuie asta? In ultimul an s-au stricat multe relatii din cauza acestor dispute ... Mergem inainte asa pan' o sa ne bucuram de fier in parcare, in ograda proprie sau aplica planul B ..."Antonescus reinviatus"?

Link spre comentariu

Vizitator Boros Geza

Eu te intreb ca un simplu simpatizant al acestui fenomen (ca si tine de altfel dupa cate vad din poze) ...DE CE AI DESCHIS ACEST POST DE FAPT? CE VREI?

In acest moment "Sighisoara fierbe" si este o intreaga telenovela din cauza neintelegerilor dintre Ureche si clubul de offroad, si asta afecteaza direct si SUZUKI FEST din pacate. Conflictul nu pare a se stinge, orgoliile sunt mari de ambele parti, si se pare ca se va repeta scena concursului din primavara, lucru foarte neplacut, si am deschis acest topic sa trag un semnal de alarma, atat, nimik mai mult.

Link spre comentariu

Bun ...

Cine sunt partile?

Ureche persoana fizica vs. clubul de offroad din Sighisoara (cel care are la mana si autoritatile sa inteleg)?

Sa inteleg ca daca Ureche nu isi rezolva problemele cu clubul din Sighisoara autoritatile nu vor da acordurile necesare acestei intalniri sau cei din clubul din Sighisoara vor face sesizari pe la autoritati?

Pana la urma, indiferent de problemele Ureche-clubul din Sighisoara daca intalnirea se desfasoara sub culorile unui club si este acoperita 100% legal NIMENI nu poate face nimic ...

De ce nu se intalnesc cei implicati INAINTE de festival ptr a lamuri chestiile interioare in asa fel incat sa nu se strice buna dispozitie a participantilor?

Semnalul de alarma a fost tras. Acum odata cu facerea publica a motivului ptr care "Sighisoara fierbe" Tuparu sunt sigur ca isi va acoperi fundul, aceasta "avertizare" (dupa cum ai scris as indrazni sa zic FOARTE RAUTACIOASA) fiind un motiv in plus... Asa ca te sfatuiesc sa-ti iei un bilet ...cat mai sunt inca de vanzare ...:grin:

Link spre comentariu

Vizitator Boros Geza

Bun ...

Cine sunt partile?

Ureche persoana fizica vs. clubul de offroad din Sighisoara (cel care are la mana si autoritatile sa inteleg)?

Sa inteleg ca daca Ureche nu isi rezolva problemele cu clubul din Sighisoara autoritatile nu vor da acordurile necesare acestei intalniri sau cei din clubul din Sighisoara vor face sesizari pe la autoritati?

Pana la urma, indiferent de problemele Ureche-clubul din Sighisoara daca intalnirea se desfasoara sub culorile unui club si este acoperita 100% legal NIMENI nu poate face nimic ...

De ce nu se intalnesc cei implicati INAINTE de festival ptr a lamuri chestiile interioare in asa fel incat sa nu se strice buna dispozitie a participantilor?

Semnalul de alarma a fost tras. Acum odata cu facerea publica a motivului ptr care "Sighisoara fierbe" Tuparu sunt sigur ca isi va acoperi fundul, aceasta "avertizare" (dupa cum ai scris as indrazni sa zic FOARTE RAUTACIOASA) fiind un motiv in plus... Asa ca te sfatuiesc sa-ti iei un bilet ...cat mai sunt inca de vanzare ...:grin:

Nu am de unde stii ce va face clubul din sighisoara, si sincer personal sper sa nu faca astfel de demersuri, deoarece prin asta ar deschide cutia pandorei.

Telenovela tine de 2 saptamani si nu da semne sa se opreasca, de aceea am si postat

Sincer nu am dorit sa par rautacios, sau sa o interpreteze cineva ca si o amenintare, pentru ca nu este, departe de mine gandul.

Sper ca Tuparu sa reuseasca sa rezolve problema.

Link spre comentariu

Problema e rezolvata,eu am tot ce-mi trebuie.

Nu stiu cine te informeaza pe tine dar te informeaza gresit.

Parerea mea am,mai spus-o,e sa-si rezolve sighisorenii problemele intre ei.

Ma bucura sa vad ca am si sprijinul forumului in derularea cu bine a evenimentului :grin:

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Stai bre nenica ... te contrazici oleaca aici ...

"Din pacate organizatorii nu sunt interesati de aceste detalii nesemnificative, important pentru ei este taxa de inscriere, nu siguranta participantilor si buna desfasurare a acestui eveniment.

Din pacate a ajuns si SUZUKI FEST DOAR O MODALITATE DE A FACE BANI."

Asta ai scris in primul post ... Mi mi se par acestea doua afirmatii ostile evenimentului ... desi ai zis in ultimul post "Nu am de unde stii ce va face clubul din sighisoara" ...totusi stii ce face din moment ce ii avertizezi pe astia ai lu' Tuparu...

Propunere ... faceti si voi un Suzuki Fest 2, 3, 20, reloaded ... ...cine va opreste? :grin:

Link spre comentariu

Salut,

Observ ca ipocrizia ta nu prea are limite.

Masina e plina de moroi si sunt convins ca ai mers cu ea pana in traseu pe un drum public. Plus ca sunt convins ca nu ai avut nici o autorizatie pt ca te-ai dat cu masina prin padure.

Ma frapeaza "grija" pe care o ai dintr-o data pentru membri acestui forum incat ai intrat aici acum (desi esti inscris din 3 iunie 2009) si, fara sa dai si tu buna ziua si fara sa te prezinti, incepi tu sa acuzi si sa ameninti.

Ma frapeaza de altfel si "grija" pentru eventualul profit pe care cica il fac rganizatorii (nu te caca pe tine pt ca ai afirmat clar asta prin expresia "Din pacate a ajuns si SUZUKI FEST DOAR O MODALITATE DE A FACE BANI"

Si daca ar fi asa, ce te f..te pe tine grija de asta? Ai habar cate munca se depune pentru a organiza un eveniment de genul asta? Cati bani trebuiesc pusi inainte? Cat timp rupt de la munca sau din timpul petrecut cu familia este necesar?

Sunt convins ca nu si nu intereseaza pe nimeni treaba asta. Orice eventual castig este binemeritat.

Culmea e ca atunci cand sunt gauri financiare de la vreun eveniment, indivizi de genul tau nu vin sa isi arate "grija" fata de organizatorul care pierde bani.

Apari aici si ameninti cu Politia, mediu, etc...

Ai impresia ca pt tine nu poate sa se sesizeze cineva si sa te ia la intrebari cand iesi cu cotetzul neinmatriculat pe traseu? Sau cumva zbori pana in padure?

In loc sa ne bucuram ca exista posibilitatea ca sa ne distram cat mai putem in cadrul evenimentelor de genul asta, stim doar ca sa punem bete in roate.

Imi permit ca sa imi exprim sila si dispretul fata de genul acesta de "grijulii"

Link spre comentariu

Vizitator Boros Geza

Apari aici si ameninti cu Politia, mediu, etc...

Ai impresia ca pt tine nu poate sa se sesizeze cineva si sa te ia la intrebari cand iesi cu cotetzul neinmatriculat pe traseu? Sau cumva zbori pana in padure?

Nu o mai lungesc pentru ca nu are rost, vreau doar sa subliniez urmatoarele lucru:

1) EU NU AMENINT, daca doream acest lucru o faceam pe fata

2) Afirmatia "Din pacate a ajuns si SUZUKI FEST DOAR O MODALITATE DE A FACE BANI" am mai explicato anterior, nu doresc sa ma repet.

3) Si cu asta EU am terminat

:tk

Link spre comentariu

Mai bine ai da o mana de ajutor la organizare, e mult mai practic si constructiv. Poate te ocupi chiar tu de autorizari. Pe mine ca si concurent nu ma intereseaza cine o face, ci doar sa iasa bine, iar daca ma gandesc bine Sighisoara e si orasul tau. Cea mai mare parte a oamenilor de pe :cl au o atitudine prietenoasa si incearca sa se ajute intre ei, lucru care ar trebui sa incerci sa faci si tu. Ne-ar prinde bine tuturor!

LIVE FREE OR DIE!
Link spre comentariu

Citesc cu stupoare posturile voastre. Intru zilnic pe forum si vad doar contre intre "membrii". E penibil. Poate omu din Sighisoara o vrut doar sa atentioneze ca nu este totul in regula. Poate o fost rau intentionat. Naiba stie. Poate dreptatea e la mijloc.

E pacat ca forumul e poluat cu atacuri.

Oricum, parerea unui memru cum ca "provincialii sunt niste FRUSTRATI'' mi s-a parut mai mult decat aiurea (incerc sa o cataloghez asa pt a nu folosi un alt termen). Nu cred ca bucurestiul e miezu. E doar un oras pe harta tarii. Si atat. Nimic altceva.

Fiecare ne dam pe unde putem si cum putem. Fiecare avem dreptul la opinie si totodata, putem sa ne exprimam liber chiar daca suntem din profincie sau din alta zona "binecuvantata" a romaniei.

Si ca final, macar, cei din provincie, cam au pe unde sa se dea cu acaretu, chiar daca nu sunt prezenti la evenimentele organizate. Dar asta nu inseamna ca pot fi blamati de unii sau altii. NImeni nu s-o nascut invatat si, chestia cu galetile de noroi, poate vine "provincia" la un moment dat si aduce fiecare o galeata de noroi si o varsa in Bucuresti. Poate asa, apare si acolo un delusor sau ceva. (va rog sa nu ma apostrofati, dar, nu m-am putut abtine sa nu comentez)

Link spre comentariu

Personal acum am descoperit discutia asta si am gust amar. Ma intreb doar cum e posibil ca Boros Geza sa stie mai bine starea autorizatiilor decat organizatorul? Asta ar putea sa fie posibil doar daca el lucreaza sau are relatii la una din autoritatile implicate, unde stie el sigur ca nici daca ploua cu babe nu se va elibera autorizarea. De aici gandirea perversa ma duce mai departe, poate chiar are un cuvant de spus. Pe de alta parte poate nu stie nimic sigur dar da cu abureala ca sa omoare intalnirea.

Eu m-am obisnuit ca chestiile in care e implicat dojo sa fie pe bune (fara sa fi intalnit pe careva dintre ei vreodata) asa ca ce ma intristeaza e ca dupa o prima porcarie intamplata la Sighisoara se prefigureaza cel putin o tentativa a unei a doua. Sighisoara devine zona non grata din cauza unor orgolii?

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare