Yonutz Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Discutii - Suzuki Fest 2010 Cretule, Mie nu mi s-a parut ca omu a vrut sa avertizeze ... si nu numai mie ... Asta e problema ... Sa "atarni tinichele" la una din putinele intruniri care au mai ramas in rahatul ala de calendar unde vezi numai ANULAT, ANULAT, ANULAT ...mi se pare putin deplasat ... Ce a facut Boros e cam ce fac ai nostri cu inmatricularile pe Bulgaria ... ca o sa ne prinda conducand bulgaroaice si o sa o sa ne suga chilotii, ca o sa ne miroasa strampii samd ... :wink: Sper din toata inima ca pentru cateva orgolii basite "de provintzial" sa nu strice distractia participantilor ...si sa nu-i sicaneze cu diverse "sesizari anonime" ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Septembrie 1, 2010 Partajează Postat Septembrie 1, 2010 Re: Discutii - Suzuki Fest 2010 Aproape off-topic: Dintr-un film despre al 2-lea razboi mondial. Americanii aveau doar 2 tancuri si putin combustibil si trebuiau sa apere un punct strategic situat dincolo de un pod spre care veneau nemtii. Nu puteau sa distruga podul ca nu aveau suficienta munitie in tancuri si nici TNT si asa ca generalul a ordonat soldatilor sa faca pancarde pe care sa scrie in germana " ATENTIE POD MINAT". Soldatii au intrebat daca va functiona , iar generalul le-a raspuns simplu: " Eu cred ca se vor gandi de doua ori inainte sa treaca podu, iar in final vor trece pe langa.... si sunt ai nostri!!" Cam atat. Ma duc sa beau un suc si poate mai prind ceva filme faine. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Discutii - Suzuki Fest 2010 Daca postul Domnului Geza ar fi fost de atentionare ca ar fi aflat el ca nu sunt autorizatii sau se pregateste ceva ......era ok,dar ce il doare pe el e ca suzuki fest a devenit doar o fabrica de facut bani :ha: Asta de fapt e nemultumirea lui. Vreau sa-mi spuna si mie unul din organizatorii de evenimente de pana acum care a reusit sa scoata bani la un eveniment de 30 de masini platitoare. Ce observ eu cu tristete la sighisoreni e ca sunt foarte razbunatori,adica daca nu fac eu sa nu faca nimeni!!! Anul trecut am organizat Festul la Albota unde sighisorenii au fost prezenti si au castigat aproapte toate premiile (cam 2000E). I-am invitat si anul asta sa participe dar sunt suparati foc ca vin bucurestenii sa organizeze la ei in oras fara ei!!! Poate le vine mintea la cap,pentru ca in continuare eu ii astept sa se inscrie la eveniment!! Repet pentru toata lumea,evenimentul are toate autorizatiile!!! Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Boros Geza Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Discutii - Suzuki Fest 2010 Aproape off-topic: Dintr-un film despre al 2-lea razboi mondial. Americanii aveau doar 2 tancuri si putin combustibil si trebuiau sa apere un punct strategic situat dincolo de un pod spre care veneau nemtii. Nu puteau sa distruga podul ca nu aveau suficienta munitie in tancuri si nici TNT si asa ca generalul a ordonat soldatilor sa faca pancarde pe care sa scrie in germana " ATENTIE POD MINAT". Soldatii au intrebat daca va functiona , iar generalul le-a raspuns simplu: " Eu cred ca se vor gandi de doua ori inainte sa treaca podu, iar in final vor trece pe langa.... si sunt ai nostri!!" Cam atat. Ma duc sa beau un suc si poate mai prind ceva filme faine. Buna Sese, ce bine ar fii sa fie asa, ia suna-l pe Ureche si intreaba-l, sau si mai bine pe Loti si vei afla toate amanuntele, ca doar i-i stii pe amandoi. Salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Boros Geza Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Discutii - Suzuki Fest 2010 Daca postul Domnului Geza ar fi fost de atentionare ca ar fi aflat el ca nu sunt autorizatii sau se pregateste ceva ......era ok,dar ce il doare pe el e ca suzuki fest a devenit doar o fabrica de facut bani :ha: Asta de fapt e nemultumirea lui. Vreau sa-mi spuna si mie unul din organizatorii de evenimente de pana acum care a reusit sa scoata bani la un eveniment de 30 de masini platitoare. Ce observ eu cu tristete la sighisoreni e ca sunt foarte razbunatori,adica daca nu fac eu sa nu faca nimeni!!! Anul trecut am organizat Festul la Albota unde sighisorenii au fost prezenti si au castigat aproapte toate premiile (cam 2000E). I-am invitat si anul asta sa participe dar sunt suparati foc ca vin bucurestenii sa organizeze la ei in oras fara ei!!! Poate le vine mintea la cap,pentru ca in continuare eu ii astept sa se inscrie la eveniment!! Repet pentru toata lumea,evenimentul are toate autorizatiile!!! Tzuparu, cum poti sa afirmi asa ceva cand Ureche ieri seara la telefon zice ca NU ARE si nici NU ARE NEVOIE de autorizatii, ca organizeaza Suzuki fest si fara ele, ca daca nu a putut sa-l opreasca FRAS-ul sa organizeze evenimentul in primavara, nu va putea sa-l opreasca nimeni acuma. Macar fiti corecti si recunoasteti ca nu aveti nici un document in mana si gata, asta e. Salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Boros Geza Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Discutii - Suzuki Fest 2010 Tzuparu, cum poti sa afirmi asa ceva cand Ureche ieri seara la telefon zice ca NU ARE si nici NU ARE NEVOIE de autorizatii, ca organizeaza Suzuki fest si fara ele, ca daca nu a putut sa-l opreasca FRAS-ul sa organizeze evenimentul in primavara, nu va putea sa-l opreasca nimeni acuma. Macar fiti corecti si recunoasteti ca nu aveti nici un document in mana si gata, asta e. Salut Adevarul e ca este posibil ca organizatorul Ureche sa nu detina toate informatiile, este si asta o posibilata. Oare o fi asa???????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Discutii - Suzuki Fest 2010 Nenea Geza, vrei sa te opresti? Nu vreau sa para ca cenzurez discutia, dar cred ca am inteles toti ce ai vrut sa transmiti. Am luat la cunostinta, gata! Discutia va degenera si se va ajunge la lucruri urate. Multumesc! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nautilus Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Discutii - Suzuki Fest 2010 Costin, spiritul de off-road , tu ai adus la Sighisoara, adica voi, la prima intilnire de aici , de pe Villa -Franka, acum 6-7 ani(nici nu mai stiu exact cand a fost, dar a fost super).Atunci nici"prietenii" nici "dusmanii" din sighisoara nu au avut masini de teren, doar cateva motoare, cand au vazut pe voi a inceput dragostea pt. off-road, ...si acum, ........ te sacrifici tu de la Bucuresti sa organizezi evenimentul iar cei de aici iti pun bete-n roata!(dar nu reusesc). Daca ar fi cu adevarat spirit de off-road, ar fi ma-rog si certuri, dar...... tot noroiul si distractia ar conta...dar vad ca nu este asa. Va doresc sa organizati un super festival si anul asta!!! ( nu am vrut sa scriu in topicul asta dar nu am putut sa ma abtin...scuze.) ...JIMNY goes anywhere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Suzuki Fest 2010 Salut, te asigur ca nu am nici macar cel mai mic interes sa nu se tina acest eveniment, nu pierd si nu castig nimic si asta poate sa o confirme unul din organizatori, mai exact Ureche care ma cunoaste personal. Am postat aceste informatii deoarece in momentul de fata eu le consider informatii utile pentru participanti. Domnule Geza, De obicei nu ma bag in genul asta de discutie, dar in calitate de viitor participant la SuzukiFest 2010 dati-mi voie sa ma declar uimit de ipocrizia de care dati dovada. Ca nu va convine situatia actuala e una, dar ca ne luati de prosti si considerati ca oferiti ne niste informatii ''utile'' e altceva. Argumentele de genul "te asigur ca nu am nici macar cel mai mic interes sa nu se tina acest eveniment" sunt cu atat mai puerile cu cat nu a pus nimeni problema anularii acestui eveniment...in afara de Dv. Din pacate si aici se confirma vechiul proverb un nebun arunca o piatra in balta si zece cuminti n-o pot scoate... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Boros Geza Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Discutii - Suzuki Fest 2010 Nenea Geza, vrei sa te opresti? Nu vreau sa para ca cenzurez discutia, dar cred ca am inteles toti ce ai vrut sa transmiti. Am luat la cunostinta, gata! Discutia va degenera si se va ajunge la lucruri urate. Multumesc! Nu stiu ce lucruri urate se pot intampla, si deja o semi cenzura s-a facut, cand discutia aceasta care este despre SUZUKI FEST s-a mutat la discutii diverse. Mai departe asteptam cu bratele deschise cenzura deoarece lucrurile care deranjeaza trebuiesc cenzurate. Traiasca Comunizmul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Discutii - Suzuki Fest 2010 Nu stiu ce lucruri urate se pot intampla, si deja o semi cenzura s-a facut, cand discutia aceasta care este despre SUZUKI FEST s-a mutat la discutii diverse. Mai departe asteptam cu bratele deschise cenzura deoarece lucrurile care deranjeaza trebuiesc cenzurate. Traiasca Comunizmul. Hai ca iti arat eu cenzura si comunism. Am ajuns la concluzia clara ca ai intrat pe forum doar pentru scandal. La revedere! (as vrea sa ti-o spun mai "plastic" dar, din pacate trebuie sa ma autocenzurez) :ban Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Discutii - Suzuki Fest 2010 ....Si dupa aia zici ca de ce te considera lumea nu-stiu-cum..... Faptul ca a fost separata discutia inceputa de tine de cea referitoare la organizarea Suzuki Fest ti se pare cenzura ?!? Adica ti se da dreptul sa-ti spui punctul de vedere, nu-ti pune nimeni pumnul in gura, nu sterge/editeaza nimeni nimic din ce s-a scris si tu numesti asta cenzura ?!? Si ma rog cu ce te deranjeaza ca acum discutia ta e la "Diverse" ??? Oricum, avand in vedere ca pozitia ta nu e nici acum clara, in sensul ca nimeni n-a inteles, de fapt, CE VREI, tot tu vii si faci aprecieri aiurea-n tramvai...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Discutii - Suzuki Fest 2010 Maxule Nautilus are dreptate. Acum 5 ani cand s-a facut prima iesire organizata la Sighisoara afara de Ureche care mergea cu motorul restul nu stiau ce-i ala offroad. De atunci s-au intamplat multe,s-a format un club destul de mare acolo,s-au dat prin campionat,au organizat competitii... Eu sunt singurul care am participat la toate ediitile lor,ma sunau si-mi ziceau ca nu e concurs daca nu vine Tuparu Acum s-au certat intre ei si dupa ce ca nu mai organizeaza ei nimic,vor sa-mi bage si mie bete in roate!! Nu credeam sa aiba asa un caracter atat de josnic. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Discutii - Suzuki Fest 2010 Costin, spiritul de off-road , tu ai adus la Sighisoara, adica voi, la prima intilnire de aici , de pe Villa -Franka, acum 6-7 ani(nici nu mai stiu exact cand a fost, dar a fost super) Faina intalnire. Mi-e dor de vremurile alea.:grin: Practic a fost prima mea intalnire de genul asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Discutii - Suzuki Fest 2010 Faina intalnire. Mi-e dor de vremurile alea.:grin: Practic a fost prima mea intalnire de genul asta. Cred ca pentru toti de atunci a fost prima,si ce bine a iesit :2dr Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Discutii - Suzuki Fest 2010 Bete in roate? ... Putin spus... Na ca acum "comunistu" de Max la bagat pe ala la puscarie ... :ha: Unul din putinele cazuri in care informatorii (uamenii de bine) sunt inlantuiti ... :grin: E ziua lu' fimiu ...ca zau ca veneam si eu la "ilegala" asta ...:h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Discutii - Suzuki Fest 2010 Daca poti sa ajungi esti binevenit :h5 Du-l pe ala micu la Mc si tu la spritz :ha: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tutti Postat Septembrie 4, 2010 Partajează Postat Septembrie 4, 2010 Re: Discutii - Suzuki Fest 2010 Intotdeauna vor exita "Gica contra" si frustrati, mai mult sau mai putin ...provinciali. D-le Boros, am inteles din prima dumneavoastra postare, ca aveti cateva griji: 1. Sa avertizezi participantii. Buna intentie, dar te-au delegat cumva sa verifici daca sunt in siguranta? Era o vorba in Ardeal : nu te baga la oi cand ploua! 2. Te interesa fair play-ul, adica vezi doamne Suzuki Fest e o afacere. Te intreb sincer, ai organizat vreodata o intilnire, fie si cu 10 echipaje? Ma indoiesc. Pentru ca atunci ai fi stiut cu siguranta, ca intilnirile de genul acesta nu sunt o afacere. 3. Te interesau" autorizatiile" si voiai precum Coana Leana: DOVADA", pusa pe forum. De ce? te-ai inscris cumva? 4. Aduci la cunostina tuturor ca d-l Ureche nu se intelege cu cei din club. Si?, Estii cumva Ureche, sau esti cumva clubul? In rest, pentru dominia voastra NIMIC. Succes Suzuki Fest!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bel Postat Septembrie 6, 2010 Partajează Postat Septembrie 6, 2010 Re: Discutii - Suzuki Fest 2010 Nu vreau sa par rau,dar cei de aici,de la Sighisoara nu sunt chiar ok.Nu ii cunosc personal pe nici unul din ei,doar am auzit de ei.Tin sa va zic ca in ultimii doi ani,inainte de a incepe organizarea cupei de aici,trimiteam nenumarate emailuri pentru a da o mana de ajutor si a mai invata cate ceva despre aceasta tema.Nu am primit niciodata nici un raspuns. Dupa cum bine stiti,eu am descoperit spiritul off-road`ului aici in Sighisoara in luna Mai 2006 si dupa cum ziceti si voi,aici era doar moto-cross,nu se stia de autoturism 4x4 pentru iesiri in nautra.Ma bucur ca acum cu Suzuki Fest,Costin mia acceptat sprijinul. Aici pe forum e o mare familie,majoritatea sunt priteni. Mam inscris de mult timp pe forum,cred ca aproape 2 ani si il vizitez zilnic,intradevar,am postari putine pentru ca nu vreau sa umplu topicurile cu lucruri poate inutile.Unde e cazul si stiu ca pot da informatii bune,bineinteles ca scriu. Va multumesc :cl si sper sa ne vedem la cat mai multe intalniri,nu doar la Sighisoara! O zi buna tuturor! Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima clipa!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate