Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cirque du soleil

soimu

Postări Recomandate

CIRQUE DU SOLEIL

COMING TO HUNGARY

TICKETS IN BUDAPEST NOW AVAILABLE

Bonjour Cristian,

Cirque du Soleil is thrilled to announce its return to Hungary to present its vibrant signature show Saltimbanco, under a specially adapted arena format in Budapest!

With a cast of over 50 high-caliber artists hailing from 20 countries, Saltimbanco is set to enthrall!

Performing 6 shows only

Budapest Arena -Budapest, Hungary

December 8-12, 2010

> Buy tickets

GET THE LATEST FROM US IN BUDAPEST

Don't miss out on news about Cirque du Soleil ! Update your Cirque Club profile with Budapest among your preferred cities to receive the very latest about our visit!

We'll be delighted to see you very soon.

À bientôt !

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cirque du soleil

Da...e magnific...iti da niste senzatii de ti se scoala parul de pe tot corpul:br

Cat sunt biletele oare?

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Da...e magnific...iti da niste senzatii de ti se scoala parul de pe tot corpul:br

Cat sunt biletele oare?

intre 10.000 si 23.000 forinti in functie de loc

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

De departe sunt cei mai buni.Am vazut toate spectacolele.Va recomand VAREKAi.

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare