soimu Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 CIRQUE DU SOLEIL COMING TO HUNGARY TICKETS IN BUDAPEST NOW AVAILABLE Bonjour Cristian, Cirque du Soleil is thrilled to announce its return to Hungary to present its vibrant signature show Saltimbanco, under a specially adapted arena format in Budapest! With a cast of over 50 high-caliber artists hailing from 20 countries, Saltimbanco is set to enthrall! Performing 6 shows only Budapest Arena -Budapest, Hungary December 8-12, 2010 > Buy tickets GET THE LATEST FROM US IN BUDAPEST Don't miss out on news about Cirque du Soleil ! Update your Cirque Club profile with Budapest among your preferred cities to receive the very latest about our visit! We'll be delighted to see you very soon. À bientôt ! forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Cirque du soleil Interesant... Am vazut odata la Madrid in 2003, spectacol merita de tot. Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Cirque du soleil Da...e magnific...iti da niste senzatii de ti se scoala parul de pe tot corpul:br Cat sunt biletele oare? Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Cirque du soleil Pentru a vedea bucati din spectacole puteti folosi cu incredere: http://www.cirquedusoleil.com/en/welcome.aspx GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tomitza Postat Septembrie 2, 2010 Partajează Postat Septembrie 2, 2010 Re: Cirque du soleil Din ce am auzit planuiesc sa vina si in Romania la anul 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Septembrie 3, 2010 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: Cirque du soleil Da...e magnific...iti da niste senzatii de ti se scoala parul de pe tot corpul:br Cat sunt biletele oare? intre 10.000 si 23.000 forinti in functie de loc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Septembrie 3, 2010 Partajează Postat Septembrie 3, 2010 Re: Cirque du soleil De departe sunt cei mai buni.Am vazut toate spectacolele.Va recomand VAREKAi. Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate